Pitanja u flashu
+30
Max Payne
bbb_kambelovac
robi120
zedd1337
Matej Balatinac
HrvojeZ
IvanN
Nizzde
LLuX
rocker-ma
SinCr0
mogwaiii
imekojesepamti
Gen_Dodo
Denis Radman (burekcina)
dominik_sk
Exar
Sucko
Djuka
webstartm
Azrael
Ante Sunara
Slavko
Igsy
dSoKre
Katzenjammer
Lukok
Spoljaric
dadomarky
Markisim_Dart
34 posters
Stranica 1 / 1.
Pitanja u flashu
Eto kao što svi znamo dolaze pitanja u flashu koja ce se tesko varat.
Jedini način kako bi mogli nekako proć to je da zapisivamo sva pitanja i kad netko krene odgovarat samo da pogleda na forum i vidi pitanja i odgovore.
Jedini način kako bi mogli nekako proć to je da zapisivamo sva pitanja i kad netko krene odgovarat samo da pogleda na forum i vidi pitanja i odgovore.
Markisim_Dart- Broj postova : 63
eRepublik lokacija : eHrvatska
Registration date : 22.11.2008
Re: Pitanja u flashu
huh, znači biti će veselo!
dadomarky- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Croatia, Central Croatia
Registration date : 26.12.2008
a kad ce to postavit?
Spoljaric- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : Central
Registration date : 14.12.2008
A šta je sa dekoderom?
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
Ne vrijedi za flash.
Ma dajte,pa najbolji dio igre je trivija:)
Katzenjammer- Broj postova : 58
eRepublik lokacija : North Dalmatia
Registration date : 12.12.2008
...hehe...
...dolazi gospodarska kriza u eRepublik...
...ja sam u Iranu imao plaću 11 IRR-a i dobio otkaz, i pogledam na human resources i tam najveća plaća za moj skill 4 IRR-a
...možda je to bojazan da bez decodera nećemo bit više produktivni...
...dolazi gospodarska kriza u eRepublik...
...ja sam u Iranu imao plaću 11 IRR-a i dobio otkaz, i pogledam na human resources i tam najveća plaća za moj skill 4 IRR-a
...možda je to bojazan da bez decodera nećemo bit više produktivni...
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Vojska bi sada trebala napravit nekakvu bazu pitanja i odgovora koju će dati svojim vojnicima, a i običnim građanima jer je vojsci kao i svima nama u interesu da vojnici budu sposobni za rat. Naoružajte našu vojsku znanjem pod hitno!
Ante Sunara- Broj postova : 81
eRepublik lokacija : Croatia, South Dalmatia
Vracen je stari nacin, dakle moze se koristiti dekoder. Vjerojatno samo privremeno, dok admini ne nauce bolje baratati flashom.
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
malo detaljnije...jučer oko 3-4 sata popodne su admini uveli flash player , ali kad bi se islo trenirat ili nesto bi zapelo na loadingu . znaci nisu ga jos usavrsili...ja ocekujem u roku tjedan dana da ce bit gotov i da ce ga onda stavit ,zasad pokusavam/o nac rijesenje...imate tu link i pogledajte moj prvi post u ovoj temi , cini mi se da necemo bas uspit....
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=123191
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=123191
Hehe, stiže i ekonomska kriza u eRepublik
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
Ajme jedva cekam da to uvedu,jos da stave vise pitanja i da daju negativne bodove za lose rjeseno!
I da povecaju bazu pitanja da se sto manje ponavljaju...
I da povecaju bazu pitanja da se sto manje ponavljaju...
Sto se mene tice, taj dekoder bi trebalo srediti da se nemoze koristiti, unistava igru, smisao onih pitanja, i rusi ozbiljnost igre.
Ali isto tako onda admini neka rade prijevod pitanja na lokalne jezike jer glupo je da englesko govorno područje bude u prednosti, jer dosta stranaca ne zna engleski jezik
Ma daj, prioritet je da srede servere jer trenutno opet ne radi niš. Još samo fali da gube vrijeme na prevođenje pitanja.
Inače stvarno ne znam što će vam taj dekoder, 90% pitanja se ionako ponavlja svaki put i stvarno se nauče napamet već... Da ne spominjem 'domaća' pitanja od kad imamo eHrvatsku...
Inače stvarno ne znam što će vam taj dekoder, 90% pitanja se ionako ponavlja svaki put i stvarno se nauče napamet već... Da ne spominjem 'domaća' pitanja od kad imamo eHrvatsku...
Exar- Broj postova : 40
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 19.09.2008
treba se onda neko javiti adminu da prevede pitanja i da mu posalje
dominik_sk- Broj postova : 56
eRepublik lokacija : Sredisnja Hrvatska
ja kad radim za stranca i pucam sve odg br. 1 uvijek imam bar 3 ss
inace ja sam napravio arhivu pitanja...
inace ja sam napravio arhivu pitanja...
Denis Radman (burekcina)- Broj postova : 54
eRepublik lokacija : Croatia
...ja mislim da će flash svima nama štetiti jer je nesumljivo da ćemo bit manje produktivni, da ćemo imat više netočnih u ratu, tj. da ćemo manje ratovati...
...ali mislim da će isto to dignuti igricu na jednu veću razinu, jer svojim znanjem, brzinom i snalažljivošću svatko će moć biti bolji od drugoga igrača i u poslu i u ratu, a do sada su svi bili (gotovo) jednaki zbog dekodera...
...ali mislim da će isto to dignuti igricu na jednu veću razinu, jer svojim znanjem, brzinom i snalažljivošću svatko će moć biti bolji od drugoga igrača i u poslu i u ratu, a do sada su svi bili (gotovo) jednaki zbog dekodera...
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Da slazem sa suckom... treba ukinut dekoder... gledajte na dobru stranu, nesto cete novo mozda i naucit
Gen_Dodo- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Kastela :P
Registration date : 15.12.2008
jebena stvar je micanje dekodera. prvenstveno zbog ratova i nacina na koji je trivia napravljen.
drugo je zbog ekonomije. Micanje dekodera nece nastetit Hrvatskoj vec pomoc. Naravno na pocetku ce odmoc kao i svim drugim drzavama i doci ce do rezanja placa. Ali to nas nece pogodit ni priblizno koliko Rumunjsku ili neke druge drzave cija se cijela ekonomija bazira na ratovima te wellnessu i stranoj radnoj snazi koju dobivaju zbog njega.
Hrpa gasterbajetra koji su nedavno otisli trbuhom za kruhom u inozemstvo ce se pocet vracat jer ce im bit puno lakse odgovarat na pitanja iz hrvatske trivije nego na pitanja iz rumunjske trivije. Isto tako ce im pocet rezat place i davat otkaze pa ce se vracat u Hrv.
U konacnici ce domaca radna snaga bit profitabilnija i bolje placena. A i ratovi ce se dobivat djelomicno na znanje.
drugo je zbog ekonomije. Micanje dekodera nece nastetit Hrvatskoj vec pomoc. Naravno na pocetku ce odmoc kao i svim drugim drzavama i doci ce do rezanja placa. Ali to nas nece pogodit ni priblizno koliko Rumunjsku ili neke druge drzave cija se cijela ekonomija bazira na ratovima te wellnessu i stranoj radnoj snazi koju dobivaju zbog njega.
Hrpa gasterbajetra koji su nedavno otisli trbuhom za kruhom u inozemstvo ce se pocet vracat jer ce im bit puno lakse odgovarat na pitanja iz hrvatske trivije nego na pitanja iz rumunjske trivije. Isto tako ce im pocet rezat place i davat otkaze pa ce se vracat u Hrv.
U konacnici ce domaca radna snaga bit profitabilnija i bolje placena. A i ratovi ce se dobivat djelomicno na znanje.
imekojesepamti- Broj postova : 239
eRepublik lokacija : Zagreb
trivia je najgluplja stvar dosad u cijeloj igri. najbolje da to izbace. cim prije tim bolje
trebali bi zamijeniti triviu sa neko mini igrom, nesto zanimljivo...pinball, mine, icy tower,hehehehe=)
SinCr0- Broj postova : 38
eRepublik lokacija : Central Croatia
Sucko je napisao/la:Sto se mene tice, taj dekoder bi trebalo srediti da se nemoze koristiti, unistava igru, smisao onih pitanja, i rusi ozbiljnost igre.
Na ovo moram potpis staviti.
rocker-ma- Broj postova : 298
eRepublik lokacija : South Dalmatia
imekojesepamti je napisao/la:jebena stvar je micanje dekodera. prvenstveno zbog ratova i nacina na koji je trivia napravljen.
Naravno, ali onda će radnici manje dobivati za plaću...ma mene to i ne brine, ja ionako lupam dobro, mojih par radnika inače sve skoro točno izlupaju, a ostali kako bude...plaće će izgleda ostajati iste duže vremena.
rocker-ma- Broj postova : 298
eRepublik lokacija : South Dalmatia
hm
slazem se sa suckom definitivno
mogwaiii trivia daje samo bonus, a osnova je kao sto si dobivao u beti
a vidio sam tu prevodenje pitanja na lokalni jezik....
LOL
a ratovanje u inozemstvu? bilo bi veselo jel...
prevest ce erepublik, pitanje je samo kad...
LOL
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
SinCr0 je napisao/la:trebali bi zamijeniti triviu sa neko mini igrom, nesto zanimljivo...pinball, mine, icy tower,hehehehe=)
Icy Tower!!!
woopeedooeedoo
Nece onî prevesti. Oni samo to trebaju omoguciti, i ne shvacam sto je tu komplicirano. Samo neka to omoguce, i iz svake zemlje nadu 3-4 ljudi koji ce prevesti igru.LLuX je napisao/la:hm
LOL
Mogli bi napravit popis pitanja i odgovora i onda slozit npr u atlantisu napravit cijelu bazu podataka pitanja i odgovora tako da npr ako neki Rumunj ode na frontu u svedskoj on nece znat pol odgovora a kad bi imali bazu podataka tj sa pitanjima ond bi se vec mogao pripremit i otvorit svedski dio. Isto to vrijedi za sve.
mogu oni napraviti da kad otvoriš trivia pitanja da odmah kreće vrijeme za odgovarnje pa se nebi imalo vremena za korištenje dekodera
a to u flashu će isto provaliti jer mora biti kod koji sadržava pitanja/odgovore
a to u flashu će isto provaliti jer mora biti kod koji sadržava pitanja/odgovore
Nizzde- Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008
trebali bi skroz nesto drugo izmislit a ne triviju
IvanN- Broj postova : 77
eRepublik lokacija : Croatia, Lika and Gorski Kotar
sranje...jedno veliko...xD
Matej Balatinac- Broj postova : 30
eRepublik lokacija : Slavonija
Dali se možda još nekomu izbrisala profile avatar?
Ja se ujutro ovće nisam mogo spojit na eRep,ne znam zašt
Ja se ujutro ovće nisam mogo spojit na eRep,ne znam zašt
robi120- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Istra i Kvarner
svima su avatari izbrisani
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
Opet se server srušio....
Nikako se ne mogu spojit,ništa od Hard Worker medal
Nikako se ne mogu spojit,ništa od Hard Worker medal
Svim organizacijama, tvrtkama, strankama i građanima su maknuti avatari.
Također, ovaj flash me lijepo shebao kad sam otišao na treniranje jer nije očitavao pa mi lijepo sve kao krive označio... Krasno...
Također, ovaj flash me lijepo shebao kad sam otišao na treniranje jer nije očitavao pa mi lijepo sve kao krive označio... Krasno...
Evo ipak sam ušao u stranicu onemogućili su ono desni klik>view source
Od kad je to u flashu? Ja sam svaki dan radio i treirao i nisam ništa drugačije primjetio..sve sa dekoderom.
Sucko ako si ti protiv korištenja dekodera, zašto si ga slao svojim radnicima da ga koriste
Sucko ako si ti protiv korištenja dekodera, zašto si ga slao svojim radnicima da ga koriste
Max Payne- Broj postova : 63
eRepublik lokacija : Hrvatska Slavonija
Max Payne je napisao/la:Od kad je to u flashu? Ja sam svaki dan radio i treirao i nisam ništa drugačije primjetio..sve sa dekoderom.
Od danas izgleda. Jer sam jučer još radio s dekoderom, sada su stavili flash nema više source kôda. Nek neki haker smisli rješenje!
robi120 je napisao/la:Evo ipak sam ušao u stranicu onemogućili su ono desni klik>view source
Nisu oni to onemogucili, nego u flashu toga nema.
a jel neko zna koju verziju flasha treba imat?
jer ja sam sad krenuo radit i zbrejkalo mi se i izbacilo tak da nisam ni na jedno pitanje odgovorio
sry sokre
jer ja sam sad krenuo radit i zbrejkalo mi se i izbacilo tak da nisam ni na jedno pitanje odgovorio
sry sokre
hrdragovoljac- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : central croatia
Registration date : 13.12.2008
Meni također je bilo loading... 5 minuta onda sam ga ugasio i ponovo na work kad ono sve krivo odgovoreno, isto i za trening... ovo je još veće sranje nego prije, sad ne možeš ni normalno odgovarat, a koamoli koristit decoder
Treba ti Flash player 10. Meni normalno radilo sve.
Mad Croat- Broj postova : 40
eRepublik lokacija : eCroatia - NW Croatia
Registration date : 09.01.2009
ako vas se zbrejka ili vam se nece ucitat zatvorite kompletnu mozilu i idite tool>clear private data. oznacite sve osim spremljenih sifri i idite odgovarat normalno ispocetka
evo deinstalirao sam stari flash(desetka) i instalirao novi, obrisao sve cookie i offline documents i opet ne radi.
nakon sto stisnem start on javi loading... i tako stoji
ako ne izađem van onda mi to broji kao da sam sve krivo napisao
help
nakon sto stisnem start on javi loading... i tako stoji
ako ne izađem van onda mi to broji kao da sam sve krivo napisao
help
hrdragovoljac- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : central croatia
Registration date : 13.12.2008
Ma izbagirano je lagano...bloka na "loading",najbolje je sacekati maksimalno koliko mozes,do veceras.
Similar topics
» Osnivanje tvrtke
» Par pitanja
» Skupljena Trivia Pitanja i odgovori
» Hrvatski chat pitanja i primjedbe
» Nema vise pitanja!
» Par pitanja
» Skupljena Trivia Pitanja i odgovori
» Hrvatski chat pitanja i primjedbe