Skupljena Trivia Pitanja i odgovori
+4
Azrael
12345
G0RANJ
Friend
8 posters
Stranica 1 / 1.
Skupljena Trivia Pitanja i odgovori
Evo privremenog rijesenja dok neko ne izmisli dekoder
http://docs.google.com/View?docID=d8w3wj9_0jhw5g4g9&revision=_latest
Kao sto pise ctrl + f za trazilicu dole da imate u browseru i copirajte pitanje iz trivije i nadite odgovor.
Moyete cak copirati i pastat u text document pa isto ctrl +f pa trazi.
Necete dobiti supershotova ali cete dobiti bar sve tocne odgovore.
Usput vas sve pozivam da pastate pitanje i odgovore ovdje.
nije tolko vazno dal je duplic , ali bi bilo pozeljna nova pitanja i odgovori. Hvala
http://docs.google.com/View?docID=d8w3wj9_0jhw5g4g9&revision=_latest
Kao sto pise ctrl + f za trazilicu dole da imate u browseru i copirajte pitanje iz trivije i nadite odgovor.
Moyete cak copirati i pastat u text document pa isto ctrl +f pa trazi.
Necete dobiti supershotova ali cete dobiti bar sve tocne odgovore.
Usput vas sve pozivam da pastate pitanje i odgovore ovdje.
nije tolko vazno dal je duplic , ali bi bilo pozeljna nova pitanja i odgovori. Hvala
Re: Skupljena Trivia Pitanja i odgovori
Aj pa mozemo sad vise krenit na znanje, koga brige za dekoder kad ga vise ni drugi ne koriste
G0RANJ- Broj postova : 16
eRepublik lokacija : Zagreb
Registration date : 17.12.2008
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
Registration date : 11.12.2008
Ne zahvalju meni vec svima nam dragim ljudima sa reply.appspot.com koji rade na novom dekoderu koji ce sredit i ovu novu flash triviu
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
Registration date : 11.12.2008
"Come back in a few hours and we might have a present for you "
Svaka cast deckima (i curama) s repply.appspot, koji se stvarno trude svima nama igru uciniti laksom i zanimljivijom.
Svaka cast deckima (i curama) s repply.appspot, koji se stvarno trude svima nama igru uciniti laksom i zanimljivijom.
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
Friend jesi li editirao onaj svoj link tj. pitanja u njemu?
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
Nikad nisam koristio dekoder i ide mi skroz ok, koliko truda se ulaže u varanje, a nikom ne pada na pamet nešto naučiti. Osim toga nakon dvadeset dana se 60-70 posto pitanja ponavlja.
MarkoH- Broj postova : 55
eRepublik lokacija : Središnja Hrvatska
Registration date : 12.12.2008
to vrijedi u slucaju ako si stalno u jednoj zemlji, ako ratujes okolo druga pricaMarkoH je napisao/la:Nikad nisam koristio dekoder i ide mi skroz ok, koliko truda se ulaže u varanje, a nikom ne pada na pamet nešto naučiti. Osim toga nakon dvadeset dana se 60-70 posto pitanja ponavlja.
Zelja je napisao/la:to vrijedi u slucaju ako si stalno u jednoj zemlji, ako ratujes okolo druga pricaMarkoH je napisao/la:Nikad nisam koristio dekoder i ide mi skroz ok, koliko truda se ulaže u varanje, a nikom ne pada na pamet nešto naučiti. Osim toga nakon dvadeset dana se 60-70 posto pitanja ponavlja.
Da, i vjeruj mi, nikome nije uzitak doci u neku tamo zemlju x o kojoj jedva nesto zna, dobiti tamo neko random pitanje i izgubiti sav wellness na jednoj borbi.
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
editao sma kojih 2000 pitanja rucno ostalo mi je kojih 900 da sredim to cu sutra srediti i objaviti.
sto se tice ereply-a to samo kazu da se vratite na njihovu stranu sumljam da ce tak brzo srediti.
ali bilo bi lijepo
sto se tice ereply-a to samo kazu da se vratite na njihovu stranu sumljam da ce tak brzo srediti.
ali bilo bi lijepo
Stranica 1 / 1.