Hrvatski chat pitanja i primjedbe
5 posters
Stranica 1 / 1.
Hrvatski chat pitanja i primjedbe
Jucer sam bio na chatu i sve je bilo ok sad isto hocu ici na chat i nemogu se logirati uglavnom tamo stisnem sign in i izbaci mi poruku da sam poceo s chetom u drugom prozoru i da zatvorim ovaj i da pokusam opet, e sad jos mi pise u desnom prozoru banned dali to znaci da sam baniran i zasto sam baniran?
Jos jedno pitanje dali na tom chetu postoji admin koji smiriva ekipu,vidim da ekipa svakako pise pa cak i na cirilici mislim nije to nista strasno al nije ni dobro jer dolazi do nacionalnih netrpeljivosti i onda se pocnu spominjat i ustase i cetnici (i velika srbija i srbija do kosova uglavnom sve se bazira na vrijedanju) a mislim da to nikome nije u interesu,a isto s druge strane tjera nove igrace koji bi tamo nesto i pitali sta im nije jasno ,uglavnom sve se svodi na spam i vrijedanje
i ovim putem apeliram ako tamo postoji admin da pokusa takve likove staviti pod ban i da se taj chat dovede u red jer bio sam 2 minute tamo i bilo je je dosta
pozdraw
Jos jedno pitanje dali na tom chetu postoji admin koji smiriva ekipu,vidim da ekipa svakako pise pa cak i na cirilici mislim nije to nista strasno al nije ni dobro jer dolazi do nacionalnih netrpeljivosti i onda se pocnu spominjat i ustase i cetnici (i velika srbija i srbija do kosova uglavnom sve se bazira na vrijedanju) a mislim da to nikome nije u interesu,a isto s druge strane tjera nove igrace koji bi tamo nesto i pitali sta im nije jasno ,uglavnom sve se svodi na spam i vrijedanje
i ovim putem apeliram ako tamo postoji admin da pokusa takve likove staviti pod ban i da se taj chat dovede u red jer bio sam 2 minute tamo i bilo je je dosta
pozdraw
gorancro- Broj postova : 6
eRepublik lokacija : hrvatska
Registration date : 09.02.2009
Re: Hrvatski chat pitanja i primjedbe
tamo nema vrijeđanja i večina priče je zajebancija i druenje ali zna se tamo dosta često i raspravljat o jako vanim stvarima koje se događaju u erepubliku
staklar- Broj postova : 29
eRepublik lokacija : centralna hrvatska
Registration date : 10.12.2008
a chat je za druzenje i zajebanciju uglavnom, osim kad su neke debate i slično
Na chatu svatko tko ima kakvo pitanje uvijek je ekipa spremna pomoci,ponekada vodimo zajebancije ali ste ces ne mozemo stalno o ozbiljnim stvarima
Novi ljudi na svako pitanje dobiju odgovor,bar od mene kad sam tu!
A sta se tice spama i zahebavanja ,hba to je chat ,nemos zabranit ,ali vrijeđanja nema , sranja nema ...viruj mi ja i dart to rijesimo po kratkom postupku...
evo ti link: http://xat.com/eHrvatska
Dodji ,javi mi se ,i sve cemo sredit
A sta se tice spama i zahebavanja ,hba to je chat ,nemos zabranit ,ali vrijeđanja nema , sranja nema ...viruj mi ja i dart to rijesimo po kratkom postupku...
evo ti link: http://xat.com/eHrvatska
Dodji ,javi mi se ,i sve cemo sredit
Similar topics
» hrvatski chat
» Hrvatski internacionalni clanci
» Hrvatski eSlovenci
» koji je hrvatski plan?
» Hrvatski nacionalni pokret BIH
» Hrvatski internacionalni clanci
» Hrvatski eSlovenci
» koji je hrvatski plan?
» Hrvatski nacionalni pokret BIH