Ministarstvo nacionalne sigurnosti
+28
jegulja
Damijan
Strahimir Horvat
mskero
loody-chincho
fredrikstadt
Sokre
IVAN RADMAN
Mesko
croknez
Sumski
Sucko
Mario Kamenjak
Antun
Pantelija
Politicar
Azrael
IvanGoodOne
Drzavljanin_x
bbb_kambelovac
Hrvat
nini9
split1700
Prle
mogwaiii
Tomislav
Roby Petric
Kokach
32 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Ministarstvo nacionalne sigurnosti
HAHA ma idemo do Banjaluke!
PS:Cekacu vas na ulazu u Banjaluku sa kafom i ratlukom
PS:Cekacu vas na ulazu u Banjaluku sa kafom i ratlukom
Moramo imati jak utisak u svijetu eR.
Istina da ce trebati vremena da se provedu kompletni planovi razvoja ali mi Hrvati smo uvijek izlazili iz svake bitke kao pobjednici pa tako i ove...
Istina da ce trebati vremena da se provedu kompletni planovi razvoja ali mi Hrvati smo uvijek izlazili iz svake bitke kao pobjednici pa tako i ove...
jel se može još prijavit u Oružane snage?
jer kad idem na onaj link iz članka imam error
jer kad idem na onaj link iz članka imam error
loody-chincho- Broj postova : 49
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 20.09.2008
fredrikstadt je napisao/la:U "osvajačkim pohodima" ,po mom mišljenju treba osvojit Vojvodinu,Boku Kotorsku i Herceg-Bosnu
slazem se sa tobom ali si zaboravil nasu lijepu(ne zaboravljenu) Bos. Posavinu....
Iskreno, ja ovo shavcam kao igru, rat u erepubliku, nije neki zlocinancki pokret, ili genocid, da nema ratova ova igra bi bila potpuno bezveze. Ja sam ZA, ako budemo u sto % prilici, i sa sigurnosti da mozda jednog dana nekoga napadnemo.
Zadnja promjena: Sucko; pet pro 12 2008, 22:43; ukupno mijenjano 1 put.
POTPISSucko je napisao/la:Iskreno, ja ovo shavcam kao igru, rat u erepubliku, nije neki zlocinancki pokret, ili genocid, da nema ratova ova igra bi bila potpuno bezveze. Ja sam ZA, ako budemo u sto % prilici, i sigurnosti da mozda jednog dana nekoga napadnemo.
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
ja sam za rat, ali sam protiv agresije. mi bi trebali odrzavati nase teritorije i nebi trebali napadati nikoga. a sad ako neki nas saveznik zarati, nista nas ne sprijecava da im pomognemo. i manite se stvarnog zivota, i piranskog zaljeva, i srba i svega ostalog. ovo je samo igra, i tu smo da se zabavimo i druzimo.
inace, svi nasi susjedi, osim madjarske, su u savezu u koji i mi zelimo uci, tako da sumnjam da cemo s njima ratovati. okanite se corava posla
inace, svi nasi susjedi, osim madjarske, su u savezu u koji i mi zelimo uci, tako da sumnjam da cemo s njima ratovati. okanite se corava posla
pa tko spominje susjede! jedna smo od mnogoljudnijih nacija(mislim bar smo po sredini) i bit cemo super sila ako se ovako nastavi!
Da,narodi kreću u rat ili zbog religijskih malverzacija,velikog siromaštva tj.nedostatka resursa ili iz objesti tj.prevelikog dobra.
Uspijehom bi se trebalo smatrati(za razliku od RISK-a) ostvariti ekonomsku prednost i političku bez agresije na druge države.
E sad je sasvim drugo pitanje ako nam u trenutku kad budemo postigli neki ekonomski max. ne dosadi pa odemo napasti nekog,tek toliko da ne bude monotono.
Zločinački pokret ni genocid definitivno nije,jer ipak je igra,al dok mozak i duša skladno rade,puške miruju..i s jedne i s druge strane.
Uspijehom bi se trebalo smatrati(za razliku od RISK-a) ostvariti ekonomsku prednost i političku bez agresije na druge države.
E sad je sasvim drugo pitanje ako nam u trenutku kad budemo postigli neki ekonomski max. ne dosadi pa odemo napasti nekog,tek toliko da ne bude monotono.
Zločinački pokret ni genocid definitivno nije,jer ipak je igra,al dok mozak i duša skladno rade,puške miruju..i s jedne i s druge strane.
bbb_kambelovac je napisao/la:pa tko spominje susjede! jedna smo od mnogoljudnijih nacija(mislim bar smo po sredini) i bit cemo super sila ako se ovako nastavi!
a koga bi ti napadao?
Zadnja promjena: mogwaiii; pet pro 12 2008, 22:59; ukupno mijenjano 1 put.
ma ja mislim da treba sta prije RADI NOVIH USERA uci u neki pakt tako da oni mogu ici u rat! jer ih je vecina dosla u igru da osvajaju
Evo, upravo dok vodimo ovakve rasprave, igramo ovu igru, svatko ima drugacija misljenja. Kao i u RL politici.
mogwaiii je napisao/la:bbb_kambelovac je napisao/la:pa tko spominje susjede! jedna smo od mnogoljudnijih nacija(mislim bar smo po sredini) i bit cemo super sila ako se ovako nastavi!
a koga bi ti napadao?
odgovor ti je post prije
Sucko je napisao/la:Evo, upravo dok vodimo ovakve rasprave, igramo ovu igru, svatko ima drugacija misljenja. Kao i u RL politici.
Točno tako
pa ti novi useri ionako nece nikuda dok ne nabiju strength od bar 4. mi smo paralizirani do prvih izbora, tek kad se otkljuca drzavna kasa, i kad se presele firme, mozemo govorit o nekoj vojsci. trenutno mozemo slat ljude u rat o njihovom vlastitom trosku. ja se isto borim za svoje pare
Si vis pacem, para bellum
Ako želiš mir, pripremaj se za rat.
Koliko sam vidio na prijašnjim postovima prije je postojalo više saveza što znači da se ovdje povijest mijenja dosta brže nego u RL. Slažem se da nije potrebno voditi agresorsku politiku, ali treba biti spreman za sve moguće solucije. Mislim da svi trebaju svakodnevno trenirati i treba početi nabava oružja jer će možda naši susjedi pokušati iskoristiti prvu priliku da se riješe potencijalne opasnosti ako im je , a po svemu sudeći jeste propao eventualni pokušaj takeovera.
Koliko sam vidio na prijašnjim postovima prije je postojalo više saveza što znači da se ovdje povijest mijenja dosta brže nego u RL. Slažem se da nije potrebno voditi agresorsku politiku, ali treba biti spreman za sve moguće solucije. Mislim da svi trebaju svakodnevno trenirati i treba početi nabava oružja jer će možda naši susjedi pokušati iskoristiti prvu priliku da se riješe potencijalne opasnosti ako im je , a po svemu sudeći jeste propao eventualni pokušaj takeovera.
Zadnja promjena: Strahimir Horvat; pet pro 12 2008, 23:06; ukupno mijenjano 1 put.
Strahimir Horvat- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Hrvatska,Slavonija
Registration date : 09.12.2008
firme se nece selit kako sam cuo...
i kad budemo u paktu s nekim tj. kad se budemo borili s za neku drugu drzavu(ne za HR) onda se ide o svom trosku(bar je meni tako normalno)
i kad budemo u paktu s nekim tj. kad se budemo borili s za neku drugu drzavu(ne za HR) onda se ide o svom trosku(bar je meni tako normalno)
Za agresorsku politiku treba preko 3000 ljudi, to moze samo 2-3 zemlje u erepubliku si priustiti.
Strahimir Horvat je napisao/la:Si vis pacem, para bellum
Bilo bi mozda najbolje da drzava izradu oružja za početak uzme u svoje ruke..
To ce svakako biti potrebno, trebat ce biti drzavna kompanija, sa punim stockom oruzja, kvalitetnog, u slucaju rata, recimo ako nas netko napadne.
Bilo bi mozda najbolje da drzava izradu oružja za početak uzme u svoje ruke..
mi "jos nemamo" drzavu
bbb_kambelovac je napisao/la:firme se nece selit kako sam cuo...
pa naravno da cemo pomoci saveznicima. pa nekazem ja da trebamo sjedit na rukama. ako drzavni vrh odluci da treba pomoci saveznicima, onda opremu treba osigurati vojska, a ne vojnik.
bbb_kambelovac je napisao/la:Bilo bi mozda najbolje da drzava izradu oružja za početak uzme u svoje ruke..
mi "jos nemamo" drzavu
Nemojte me doslovno hvatat za rijec,nakon 25.12 valjda imamo??
Imamo i sada, samo cemo tada barem jednim djelom moci raditi na drzavi.
gdje se uopće mogu prijavit u vojsku (odnosno "vojno učilište" jer san još veliki noob )
pozdrav svima novi sam u igri pa jos nisam pohvatao sve konce ali mislim sta se tice oruzja ticketa i hrane one bi se mogle ugurat u jednu organizaciju tipa ka sto je u stvarnosti rh alan on bi proizvodio sve gore navedeno a visak bi se prodavao na trzistu i time bi se pokrivala potrosnja ne bi bili u profizu ali nebi ni gubili novac
jegulja- Broj postova : 14
eRepublik lokacija : istra i kvarner
Registration date : 11.12.2008
Zagorac???
Jesu ti dali lap?
Jesu ti dali lap?
Strahimir Horvat- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Hrvatska,Slavonija
Registration date : 09.12.2008
sredio mi petrac
a sta ces samo mi nedajte dragulje i sve ce biti ok
Mislim da bi država trebala sponzorirati i oružje (novac u vrijednosti q1, a ako netko hoće bolje nek nadoda još love i kupi si), i moving tickete ako dođe zapovjed za rat u inozemstvu. Ako netko ide bez zapovjedi, nek si kupi sam.
Matej2801- Broj postova : 23
eRepublik lokacija : Slavonia
Registration date : 13.12.2008
sve savršeno odrađeno,finese će se podešavati u hodu,za početak i više nego dovoljno!!čim prije izgradimo respektabilnu vojsku to cemo prije osigurati sigurnost eHrvatske
David K- Broj postova : 27
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 13.12.2008
plan je super... evo ja se bas prijavio u uciliste...... a sto se tice oruzja, fooda itd, nemozemo nista pricat dok nevidimo kakva ce nam ekonomija biti... ako drzava bude u mogucnosti sponzorirat, to ce bit super, a ak ne onda cemo se jbg stisnuti i vadit iz svog dzepa...
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Ministarstvo obrazovanja
» Ministarstvo zdravstva
» Ministarstvo Novinarstva
» Ministarstvo rada i socijalne skrbi
» Ministarstvo zdravstva
» Ministarstvo Novinarstva
» Ministarstvo rada i socijalne skrbi
Stranica 2 / 2.