Ministarstvo zdravstva
5 posters
Stranica 1 / 1.
Ministarstvo zdravstva
Ministarstvo zdravstva cinili bi:
Ministar zdravstva
Regionalni voditelji klinika
Duznosti Ministra zdravstva
- briga o povecanju wellness-a kod gradana eHrvatske
- pravodobna opskrba Gift-ovima regionalnih klinika
- postavljanje i razresenje regionalnih voditelja klinika
Duznost Regionalnog voditelja klinika
- doniranje Gift-ova potrebitim gradanima u regiji
- podnosenje izvjestaja ministru (jednom tjedno)
Nacin rada Regionalnih klinika:
- gradanin dodaje Regionalnu kliniku kao prijatelja
- klinika dostavlja Gift-ove
- kada gradanini dode do 100 wellness-a klinika automatski prestaje s doniranjem Gift-ova
- gradanin je duzan prijaviti preseljenje u drugu regiju
Misljenja?
Ministar zdravstva
Regionalni voditelji klinika
Duznosti Ministra zdravstva
- briga o povecanju wellness-a kod gradana eHrvatske
- pravodobna opskrba Gift-ovima regionalnih klinika
- postavljanje i razresenje regionalnih voditelja klinika
Duznost Regionalnog voditelja klinika
- doniranje Gift-ova potrebitim gradanima u regiji
- podnosenje izvjestaja ministru (jednom tjedno)
Nacin rada Regionalnih klinika:
- gradanin dodaje Regionalnu kliniku kao prijatelja
- klinika dostavlja Gift-ove
- kada gradanini dode do 100 wellness-a klinika automatski prestaje s doniranjem Gift-ova
- gradanin je duzan prijaviti preseljenje u drugu regiju
Misljenja?
Re: Ministarstvo zdravstva
Kokach nemoj sad udrit po meni za ovu sugestiju.
Npr. spanjolsku ekonomiju smatram najboljom.
Talijanski welfare smatram najboljim.
Znaci postoji organizacija za svaku regiju i jedna glavna.Ne mora se uopce dodavat za prijatelja.T ekipa koja radi u tom ministarstvu obavlja strasan posao.Redovno su online.Nema dana da ne primim gift iako sam npr. u regiji sa preko 300 ljudi.
Oko preseljenja...mislim da nije potrebno kontaktirat,jednostavno drugi ga preuzme
Da kazem znaci organizacija za svaku regiju,aktivnost....
Npr. spanjolsku ekonomiju smatram najboljom.
Talijanski welfare smatram najboljim.
Znaci postoji organizacija za svaku regiju i jedna glavna.Ne mora se uopce dodavat za prijatelja.T ekipa koja radi u tom ministarstvu obavlja strasan posao.Redovno su online.Nema dana da ne primim gift iako sam npr. u regiji sa preko 300 ljudi.
Oko preseljenja...mislim da nije potrebno kontaktirat,jednostavno drugi ga preuzme
Da kazem znaci organizacija za svaku regiju,aktivnost....
Gost- Gost
svida mi se...mislim da je to to
samo sto bi promjenio je da par ljudi(2-3) vodi regionalnu kliniku jer ima dosta novih ljudi i dosta vremena bi to oduzelo samo jednome
zocky: kad dodas kliniku za frenda lakse je klinici, cilj je da bude sto brze i jednostavnije
samo sto bi promjenio je da par ljudi(2-3) vodi regionalnu kliniku jer ima dosta novih ljudi i dosta vremena bi to oduzelo samo jednome
zocky: kad dodas kliniku za frenda lakse je klinici, cilj je da bude sto brze i jednostavnije
Kokach, dobro si ti to slozio, ali prepusti meni da se bavim s tim.
Imam vec razradjenu strategiju, prema dogovoru sa splicom. Bit ce i to rijeseno kroz par dana.
Imam vec razradjenu strategiju, prema dogovoru sa splicom. Bit ce i to rijeseno kroz par dana.
Svida mi se ideja, tako cemo uvijek imati visok wellnes, isto tako se slazem da bi trebalo vise ljudi biti ukljuceno, bas zbog toga da neko ne mora biti 24 sata online. Eto recimo ja u Americi nisam dosad dobio nijedan gift za wellnes
Sorry Sumski,nisam znao.Zelio sam samo potaknuti raspravu oko toga.
Zocky takvog te volim kad dajes konstruktivne prijedloge,nije me briga ciji koncept cemo prekopirati,glavno da sve funkcionira ko svicarski sat i da nasim novim sugradanima pomognemo koliko god mozemo.
Zocky takvog te volim kad dajes konstruktivne prijedloge,nije me briga ciji koncept cemo prekopirati,glavno da sve funkcionira ko svicarski sat i da nasim novim sugradanima pomognemo koliko god mozemo.
da nadodam, volio bi raditi u programu darivanja, da budem bar od neke pomoci
svakako da je ovo potrebno, ali da ipak prvo sačekate da se ekonomija stabilizira, moda ovo bude velik udar na dravnu riznicu...
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
Registration date : 30.06.2008
Tek je tek 1 kompanija gifta u igri, a ni ona nije u punom pogonu. Necemo odmah uvoditi potpuno darivanje.
Za pocetak cemo uvesti granicu wellnessa koji je kitican- REGISTAR KRITICNOG WELLNESSA. Gradjane koji su ispod tog praga ce se poticati na podizanje wellnessa.
To ce nam ujedno dati vremena dok se trziste ne stabilizira, a sve ce normanlo funkciorat.
Ministarstvo zdravstva, tj. organizacija Zavod za zdravstvo RH ce takodjer podizati wellness i vojsci koja ratuje u ime drzave.
Nakon toga cemo vidjeti koji sistem nama najvise odgovara.
Za pocetak cemo uvesti granicu wellnessa koji je kitican- REGISTAR KRITICNOG WELLNESSA. Gradjane koji su ispod tog praga ce se poticati na podizanje wellnessa.
To ce nam ujedno dati vremena dok se trziste ne stabilizira, a sve ce normanlo funkciorat.
Ministarstvo zdravstva, tj. organizacija Zavod za zdravstvo RH ce takodjer podizati wellness i vojsci koja ratuje u ime drzave.
Nakon toga cemo vidjeti koji sistem nama najvise odgovara.
Similar topics
» Ministarstvo obrazovanja
» Ministarstvo Novinarstva
» Ministarstvo nacionalne sigurnosti
» Ministarstvo rada i socijalne skrbi
» Ministarstvo Novinarstva
» Ministarstvo nacionalne sigurnosti
» Ministarstvo rada i socijalne skrbi
Stranica 1 / 1.