zbunjen sam novi sam
+5
Coffe
Menzzoberanzan
Hrvoje Primarius
Sucko
Griffs
9 posters
Stranica 1 / 1.
zbunjen sam novi sam
bok
ako sam dobro shvatio,u ovoj igri ja sam čovjek u nekom svijetu?
na početku što moram raditi,tijekom igre također,koji je cilj na kraju?
pomozite,hvala
ako sam dobro shvatio,u ovoj igri ja sam čovjek u nekom svijetu?
na početku što moram raditi,tijekom igre također,koji je cilj na kraju?
pomozite,hvala
Griffs- Broj postova : 1
eRepublik lokacija : Dalmacija
Registration date : 12.12.2008
Re: zbunjen sam novi sam
Da, ova igra oponasa RL, upoceku barem si nadi posao, kasnije udi u neku stranku, i pocni se igrati politike, ili si kupi kompaniju, ili postani vojnik...imas sto mogucnosti.
i procitaj tutoriale koji su priredjeni pocetnicima.
od ov igre ne ocekuj da mozes satima igrat u pocetku jer ces na nizim nivoima iskustva svog virtualnog lika imati vrlo malo opcija. Poslje sve dojde s razvojem.
od ov igre ne ocekuj da mozes satima igrat u pocetku jer ces na nizim nivoima iskustva svog virtualnog lika imati vrlo malo opcija. Poslje sve dojde s razvojem.
Hrvoje Primarius- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 11.12.2008
Bravoje Hrvoje, ti si jedan od rijetkih koji je totalno skuzio filozofiju ove igre.
ma i ja sam zbunjen ko neznam sta. cim sam se logiro ja frajer oso kupit 10 fooda kreten 10 kruha platio 44 kune
al jbga sad sta je tu je radim u ZK food. manufakturing mi je 1, land mi je 0,5.
lvl 4
do kada da radim u ZK, i u koju firmu da se prebacim i kada?
i za vojsku pitanje... jel se moram negdje registrirat da bi isao u rat ili sta?
al jbga sad sta je tu je radim u ZK food. manufakturing mi je 1, land mi je 0,5.
lvl 4
do kada da radim u ZK, i u koju firmu da se prebacim i kada?
i za vojsku pitanje... jel se moram negdje registrirat da bi isao u rat ili sta?
Menzzoberanzan je napisao/la:ma i ja sam zbunjen ko neznam sta. cim sam se logiro ja frajer oso kupit 10 fooda kreten 10 kruha platio 44 kune
same here, jos sam kupio slovenski gift od 7 i nest kn, strava !
Onda pitanje, gdje da kupim kruh? Zabogaaaa
Speedball- Broj postova : 3
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 12.12.2008
Ideš na market place i iz izbornika izabereš food,Speedball je napisao/la:Onda pitanje, gdje da kupim kruh? Zabogaaaa
Ovdje:
http://www.erepublik.com/en/market/country-63-industry-1-quality-0
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
i pazite da kupujete hrvatsko! I prosirite vijest!
dakle problem je najvise u slovencima i rumunjima. Oni se tu petljaju jer jos nismo u mogucnosti im povisit poreze.
Kada na marketu kupujete od neke firme "food" onda kliknite na ime te firme i vidjet cete po zastavi ak je hrvatska ili ne. Ako nije izbjegavajte kupovati strano.
Ekonomija nam je zasad na razini neolitika. I zato je bitno da osim naših domacih proizvodjaca sudjeluju i gradjani. Slicno kao sto ste na televiziji vidjeli: "kupujmo hrvatsko"
dok ovdje vrijedi i pravilo "ne kupuj strano", time pomazete konkurenciji a vodje nasih stranaka su najavili da zele hrvatsku imati do izbora kompetentnu za ekonomski rat koji se vodi van zemlje. Trebamo prvenstveno postati gospodarski neovisni a za to trebamo pomoc svih gradjana eHrvatske.
dakle problem je najvise u slovencima i rumunjima. Oni se tu petljaju jer jos nismo u mogucnosti im povisit poreze.
Kada na marketu kupujete od neke firme "food" onda kliknite na ime te firme i vidjet cete po zastavi ak je hrvatska ili ne. Ako nije izbjegavajte kupovati strano.
Ekonomija nam je zasad na razini neolitika. I zato je bitno da osim naših domacih proizvodjaca sudjeluju i gradjani. Slicno kao sto ste na televiziji vidjeli: "kupujmo hrvatsko"
dok ovdje vrijedi i pravilo "ne kupuj strano", time pomazete konkurenciji a vodje nasih stranaka su najavili da zele hrvatsku imati do izbora kompetentnu za ekonomski rat koji se vodi van zemlje. Trebamo prvenstveno postati gospodarski neovisni a za to trebamo pomoc svih gradjana eHrvatske.
Hrvoje Primarius- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Central Croatia
pa nisu sve strane tvrtke vani, ima ih osnovanih ovdje kao i organizacija...uglavnom naše su zasad Croatian Patriots i Zlatni klas...još netko? Eh da, naša pšenica je isto naš čovjek, ali mala firma pa...
rocker-ma- Broj postova : 298
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Trziste je otvoreno za svakoga pa tako i za stranca.
To je njegovo pravo a mi moramo bit oni koji utjecu na cijene na trzistu...
To je njegovo pravo a mi moramo bit oni koji utjecu na cijene na trzistu...
Stranica 1 / 1.