Novi stanovnik
5 posters
Erepublik :: GENERALNI FORUMI :: Novine
Stranica 1 / 1.
Novi stanovnik
Pozdrav svima,evo novi sam ovdje, danas se registrirao,pomalo proučavao i upoznavao se s igrom i communitiem.Nadam se ugodnom druženju i suradnji za bolju Hrvatsku PS. Zanima me dal se planira napravit/organizirat jedna stranka lijeve orijentacije,jer dosad sam samo vidio stranke desnice i desnog centra?(HSU,HSP,HDZ). Hvala.
Crionics- Broj postova : 9
eRepublik lokacija : Northwest Croatia
Registration date : 13.12.2008
Re: Novi stanovnik
Crionics je napisao/la:Pozdrav svima,evo novi sam ovdje, danas se registrirao,pomalo proučavao i upoznavao se s igrom i communitiem.Nadam se ugodnom druženju i suradnji za bolju Hrvatsku PS. Zanima me dal se planira napravit/organizirat jedna stranka lijeve orijentacije,jer dosad sam samo vidio stranke desnice i desnog centra?(HSU,HSP,HDZ). Hvala.
Dobrodosao u eHrvatsku, nadam se da si uspio savladati osnove (zaposljavanje, trening) i sad se lijepo aktivno ukljuci u forum, u kojem ces mnogo toga nauciti a ujedno i savjetovati nove clanove ono sto je vec iza tebe...
Stranke su HSU, HSP i HDS, svaka od navedenih stranki ima svoj status stranke u kojem mozes malo opsirnije dobiti njihovu sliku djelovanja
Naravno da se mozes i prikljuciti jednoj od stranaka na podforumu stranki i ukljuciti se u sami rad stranke.
Ja mislim da HSU,koji je inače zapravo HUS(hrvatska ujedinjena stranka)
je left center?
je left center?
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
fala svima na dobrodošlici.evo Hrvatska Demokratska Stranka je lijevi centar,pa cu razmislit o članstvu.
Crionics- Broj postova : 9
eRepublik lokacija : Northwest Croatia
Registration date : 13.12.2008
Erepublik :: GENERALNI FORUMI :: Novine
Stranica 1 / 1.