REKLAMIRANJE EREPUBLIKA
+30
imekojesepamti
mskero
fredrikstadt
Mario P
Pantelija
mogwaiii
Blaster32
bollocks
Lukok
Jozek
IvanGoodOne
Aqilla
drBozaChaos
split1700
Hrvat
Roby Petric
Odo5
LLuX
Tomislav
Politicar
bbb_kambelovac
IThe OneI
Carli
Mile
Antun
Mario Kamenjak
Kokach
Prle
Antimon
Sucko
34 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: REKLAMIRANJE EREPUBLIKA
a da sad stoPantelija je napisao/la:To ce nam biti dobra reklama, mozda izadjemo i u vijestima
Pantelija je napisao/la:To ce nam biti dobra reklama, mozda izadjemo i u vijestima
Nije vazno za vijesti, ali moglo bi utabati stazu u ulazak u tiskana izdanja BUG-a, VIDI-ja, PCChipa i ostalih računalnih magazina, jer i oni su dobili materijal, a ovo nece moci previdjeti...
ali otkud im podatak da ima vise od 200 k registriranih korisnika, i da je hr nastala 10.12. ono da je taj novinar malo istrazivao, lako bi doso do tocnih podataka
Mile- Broj postova : 254
eRepublik lokacija : South Africa, Limpopo
Registration date : 26.10.2008
ima ukupno 200k registriranih korisnika od pocetka Bete, ali je samo 60k aktivno, tako je pisalo u PR materijalu. I taj 10.12. - to su valjda ovi iz eRepublika dodali u materijal, jer za njih je to sluzbeni datum... Bezveze, ali sto cemo...
Inace rezultati dosadasnje akcije oglasavanja eRepublika (sluzbeni) od 9.12. do ovog trenutka:
198 novoregistriranih Hrvata u popisu stanovnistva (ukupno 270 sa starih 72 s popisa)
123 novoregistriranih članova tu na forumu
Inace rezultati dosadasnje akcije oglasavanja eRepublika (sluzbeni) od 9.12. do ovog trenutka:
198 novoregistriranih Hrvata u popisu stanovnistva (ukupno 270 sa starih 72 s popisa)
da vidjeo sam to a viid se da se novinar novi regao ima velnes pedeset,samo pametan sakrio imemogwaiii je napisao/la:ali otkud im podatak da ima vise od 200 k registriranih korisnika, i da je hr nastala 10.12. ono da je taj novinar malo istrazivao, lako bi doso do tocnih podataka
Roby Petric je napisao/la:
ljepo, sad ih samo treba i zadrzat
ja cu pocet slat pm ovima koji su se prijavili za vojsku, nek se registriraju na forum
Da,super rezultatiRoby Petric je napisao/la:ima ukupno 200k registriranih korisnika od pocetka Bete, ali je samo 60k aktivno, tako je pisalo u PR materijalu. I taj 10.12. - to su valjda ovi iz eRepublika dodali u materijal, jer za njih je to sluzbeni datum... Bezveze, ali sto cemo...
Još ima desetak starih Hrvata koji su razbježani okolo po svijetu
Inače Hrvatska je zaradila 20 golda u samo 2 dana,blagajna se puni bez gotovo pola Hrvatskih kompanija Uz to ima sve više i više stranca ali još je sve pod kontrolom samo moramo paziti da bude i za izbore
Mile je napisao/la:Još ima desetak starih Hrvata koji su razbježani okolo po svijetu
Svi cemo na okup uskoro
Aqilla je napisao/la:evo i na bug.hr članak. izgleda da Hrvatska ulazi na velika vrata
Taj sam
Roby Petric je napisao/la:Mile je napisao/la:Još ima desetak starih Hrvata koji su razbježani okolo po svijetu
Svi cemo na okup uskoro
Gost- Gost
sjetio sam se igra bitefight, pa sam bacio i tamo oglas..ima dosta igraca pa nek ih dodje 50-ak dobro je
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
i na onaj soker slično kao ht i još par nogometnih menađera
mskero je napisao/la:odo reklamirat na svoja 2 foruma(mozda i 3)....
samo ako te mogu zamolit da promjenis avatar...i ja sam naginjem "desno" ali sve ima svoje mjesto i vrijeme
hvala
još 44 usera i stigli smo brojku 1000
Ma što je ovo nema tu molbe da se promjeni avatar, neka momak izađe iz države Hrvatske. Prle ti i ja uopće ne spadamo u njegovu državu (NDH). Bijasmo izdani od vlastitog naroda. Usput ndh-ovci su zločinci.
Prle je napisao/la:mskero je napisao/la:odo reklamirat na svoja 2 foruma(mozda i 3)....
samo ako te mogu zamolit da promjenis avatar...i ja sam naginjem "desno" ali sve ima svoje mjesto i vrijeme
hvala
evo promijenio ga,jel valja....
Antun je napisao/la:Ma što je ovo nema tu molbe da se promjeni avatar, neka momak izađe iz države Hrvatske. Prle ti i ja uopće ne spadamo u njegovu državu (NDH). Bijasmo izdani od vlastitog naroda. Usput ndh-ovci su zločinci.
ovako...U RH ima pravo svatko živjeti..bilo kakve ideologije..pa nisu svi bili...ndh-ovci znaci cijeli narod..sta ne?.ako cemo vec ..
IvanGoodOne- Broj postova : 200
eRepublik lokacija : HRVATSKA...SISAk
Registration date : 19.09.2008
mskero je napisao/la:Prle je napisao/la:mskero je napisao/la:odo reklamirat na svoja 2 foruma(mozda i 3)....
hvala
evo promijenio ga,jel valja....
ma super
Malo sam se raspitao ODAKLE OVOLIKI "NATALITET" danas....
Travian HR i BA su bili PUN POGODAK
Travian HR i BA su bili PUN POGODAK
Neka živi tko hoće, ja nikoga ne tjeram. Ali samo želim ukazati onima koji su u zabludi da se upoznaju sa povjesti i njeznim istinama koje u ovom slučaju govore da su ndh-ovci ubijali hrvate (neistomišljenike) i da su izdali pola hrvata poklonivši nas italiji i sjevši u svoje nacističke fotelje .
A o njihovom svjetonazoru i ne djelima ne želim trošiti tipkovnicu.
A o njihovom svjetonazoru i ne djelima ne želim trošiti tipkovnicu.
posto na FERovskom forumu http://www.fer2.net/
, neki gejmerski http://www.cro-dota.com/forum/
i jedan frendov http://www.cesarica.net/index.php?board=112.0
, neki gejmerski http://www.cro-dota.com/forum/
i jedan frendov http://www.cesarica.net/index.php?board=112.0
imekojesepamti- Broj postova : 239
eRepublik lokacija : Zagreb
Registration date : 09.12.2008
------------------------> imate temu za to drugdje
*uredio moderator
*uredio moderator
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Poz dosao sa pceksperta kao i jos njih 10-tak jos cu ja dovuci neke , brata prvog i ostale...
Zmaj000- Broj postova : 50
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 13.12.2008
Mitsuoka- Broj postova : 1
eRepublik lokacija : Croatia, Dalmacija
Registration date : 14.12.2008
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.