Reklamiranje erepublika
+4
Three-headed monkey
Mario Kamenjak
blatko
Sucko
8 posters
Stranica 1 / 1.
Reklamiranje erepublika
Evo, kao sto i sami znate, da bismo dobili Hrvatsku, trebamo i vise Hrvata. Danas pocinje akcija reklamiranja erepublika. Vjerujem da ste svi registrirani na neki forum, i vecina foruma ima off-topic, gdje se moze rekalmirat igra kao ova.
Reklamiranje ce nam se visestruko isplatiti, doci ce nam novi ljudi, a i dobit cemo gold, 5 golda po pozivnici. Zato, molim vas, kopirajte sljedeci tekst na neki od foruma na kojima ste regani.:
Neki su vjerojatno probali i znaju o cemu je rijec, neki jos nisu.
Dakle rijec je o politicko-ekonomskoj igri koja pokusava simulirati stvarni svijet. (predsjenici, kongresmani, ministri, gradonacelnici...mozete biti i biznismen)
Postoje stvarne drzave i vode se ratovi. Uskoro ce nastupiti neke promjene i igra bi trebala izaci iz beta faze i biti dodatno poboljsana.
Oni koji su igrali igru su se bunili na nedostatak Hrvatske i nisu se snasli u stranim drzavama gdje ipak glavnu rijec vode domaci. Odlucili smo nesto uciniti i promijeniti stvari, uciniti igru nama zanimljivom i zabavnijom. Prije dva dana izvrsili smo politicko zauzimanje Juznoafricke republike i imamo hrvatskog predsjednika, a u kongresu je gotovo 50% Hrvata. Naravno da domace stanovnistvo nije zadovoljno i zele nas otjerati. Stoga pozivam sve zainteresirane koji zele sudjelovati u pretvaranju Juznoafricke republike u Hrvatsku(onda cemo moci i izravno na svjetsko kao domacini umjesto da igramo kvalifikacije:) da se pridruze igri. Ne kosta vas pokusati. Hrvastska je glavni kandidat za sljedecu zemlju koja ce nastati u erepubliku- Za pristup igri trebate pozivnicu, pa tko zeli neka napise svoj email adresu tu, kako bi se mogli dati pozivnicu za igru. Pri registraciji odaberit zemlju South Africa, te za regiju uzmite Mpumalanga. Za igru treba 10min igranja na dan, no ako se dodatno zagrijate, igra postaje puno carobnija..
Evo i par linkova:
www.erepublik.com - link igre
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com- forum Hrvata u erepubliku
http://en.wikipedia.org/wiki/Erepublik - pravila erepublika
Ja cu reklamirat igru na sljedecim forumima, na hattricku, footstaru, te na forum.hr Nemam nijedan invite, pa cu svaku email adresu tu napisati da vi invajtate.
Ima jos mnogo foruma, zato molim vas, primimo se par minutnog posla, kopirajte ovaj tekst, i pomozite nasoj hrvatskoj erepublik zajednici.
Reklamiranje ce nam se visestruko isplatiti, doci ce nam novi ljudi, a i dobit cemo gold, 5 golda po pozivnici. Zato, molim vas, kopirajte sljedeci tekst na neki od foruma na kojima ste regani.:
Neki su vjerojatno probali i znaju o cemu je rijec, neki jos nisu.
Dakle rijec je o politicko-ekonomskoj igri koja pokusava simulirati stvarni svijet. (predsjenici, kongresmani, ministri, gradonacelnici...mozete biti i biznismen)
Postoje stvarne drzave i vode se ratovi. Uskoro ce nastupiti neke promjene i igra bi trebala izaci iz beta faze i biti dodatno poboljsana.
Oni koji su igrali igru su se bunili na nedostatak Hrvatske i nisu se snasli u stranim drzavama gdje ipak glavnu rijec vode domaci. Odlucili smo nesto uciniti i promijeniti stvari, uciniti igru nama zanimljivom i zabavnijom. Prije dva dana izvrsili smo politicko zauzimanje Juznoafricke republike i imamo hrvatskog predsjednika, a u kongresu je gotovo 50% Hrvata. Naravno da domace stanovnistvo nije zadovoljno i zele nas otjerati. Stoga pozivam sve zainteresirane koji zele sudjelovati u pretvaranju Juznoafricke republike u Hrvatsku(onda cemo moci i izravno na svjetsko kao domacini umjesto da igramo kvalifikacije:) da se pridruze igri. Ne kosta vas pokusati. Hrvastska je glavni kandidat za sljedecu zemlju koja ce nastati u erepubliku- Za pristup igri trebate pozivnicu, pa tko zeli neka napise svoj email adresu tu, kako bi se mogli dati pozivnicu za igru. Pri registraciji odaberit zemlju South Africa, te za regiju uzmite Mpumalanga. Za igru treba 10min igranja na dan, no ako se dodatno zagrijate, igra postaje puno carobnija..
Evo i par linkova:
www.erepublik.com - link igre
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com- forum Hrvata u erepubliku
http://en.wikipedia.org/wiki/Erepublik - pravila erepublika
Ja cu reklamirat igru na sljedecim forumima, na hattricku, footstaru, te na forum.hr Nemam nijedan invite, pa cu svaku email adresu tu napisati da vi invajtate.
Ima jos mnogo foruma, zato molim vas, primimo se par minutnog posla, kopirajte ovaj tekst, i pomozite nasoj hrvatskoj erepublik zajednici.
Re: Reklamiranje erepublika
ja cu na net.hr , na hrvatska-erepublik.forumcroatian.com ! ne znam di sam jos regan ?!
sucko mislim da bi bilo dobro reklamirat na onim portalima za PC igre ! tamo su vecinom ovisnici pa ce ih interesirat i na forumima od skola !
jos jedan super korisni link za info o erepubliku wiki.erepublik.com
sucko mislim da bi bilo dobro reklamirat na onim portalima za PC igre ! tamo su vecinom ovisnici pa ce ih interesirat i na forumima od skola !
jos jedan super korisni link za info o erepubliku wiki.erepublik.com
Gost- Gost
Ae inajvtaj ovoga kaj sam napisao na invite share, a i regat cu se ja na neki forum danas, pa cu probat regat....ajmo ljudi...
Ae ljudi, pa regani ste na nekom forumu, gdje ima off topic, i gdje samo kopirate ovaj tekst, i naslov stavite erepublik. Dobit cete 5 golda po inviteu...
jesam na bug online
blatko- Broj postova : 220
eRepublik lokacija : Nelspruit, SA
Registration date : 24.06.2008
Eh,tam sam ja htio...
Jeli je inače bilo kaj uspjeha???
Jeli je inače bilo kaj uspjeha???
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
evo i na pc play forumu....
blatko- Broj postova : 220
eRepublik lokacija : Nelspruit, SA
Registration date : 24.06.2008
stavio sam na download.hr
Three-headed monkey- Broj postova : 69
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 02.09.2008
Stavljeno na www.crovortex.com
Ivica_Ri- Broj postova : 52
eRepublik lokacija : Edinburgh, United Kingdom
Registration date : 05.07.2008
buduci da ne vidim zockyevu temu stavio sam na net.hr forum
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 13.08.2008
moja tema postoji na net.hr i sve ove adrese sto vam javim to su od tamo
Gost- Gost
facebook je rijesen. grupa se zove Erepublic-HR i zasad ima 12. clanova( u 2 dana) i 3 nova igraca.
pakostanac- Broj postova : 9
eRepublik lokacija : planeta Zemlja
Registration date : 09.09.2008
Našlo bi se i na myspaceu...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
postano na forum nogometnog magazina
crni-18- Broj postova : 32
eRepublik lokacija : Bloemfontein, South Africa