Srpska stranica i forum
5 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Srpska stranica i forum
kaj,da ih spamamo,bashamo ili kaj???
Neznam kaj će mi to???
Neznam kaj će mi to???
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Eto, ja cu malo citati sto pisu.
Nismo valjda toliko necivilizirani da im idemo spamati po forumu. xD
Nismo valjda toliko necivilizirani da im idemo spamati po forumu. xD
hahahhahahahhahahhahahah
sucko seres i njima protiv mene
vidi ti nase hrvatine
bas si pravi hrvat , seres svakome iza leđa , meni , robya si prozvao cetnikom , relica također , ceka se sljedeci
sucko seres i njima protiv mene
vidi ti nase hrvatine
bas si pravi hrvat , seres svakome iza leđa , meni , robya si prozvao cetnikom , relica također , ceka se sljedeci
Gost- Gost
jooj wow...pazi kaj sere...chill zocky...chill...
i koliko vidim imaju bolju stranicu nego mi , ti neces da stavis chat nisi hti moje savjete oko stranice pa sam rekao da me maknes sa moderatora ,
ti se pravdas da je ovo jako aktivan chat je zahvaljuci korisnicma a ne tebi
ja sam vec radio ovakve forume ko sto je nas , i ima strasno puno mogucnosti zapravo ti nisi stavio ni 50% mogucnosti
ja sam vec radio ovakve forume ko sto je nas , i ima strasno puno mogucnosti zapravo ti nisi stavio ni 50% mogucnosti
Gost- Gost
zocky vidim da prijetis srbima
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Haha zocky. Pa nisam bezvez postavio link, znao sam da ces i ti citati, a to sam napisao tu i nasem forumu isto za tebe. Rekao sam cinjenice. Da sam robya prozvao cetnikom lazes ko pas, dok za Relica sam svasta govorio. Moram priznat. A ono sto si ti govorio o robyu, imam sve na msnu, takoder mozda imam neku spremljenu staru poruku, kada te relic bio banan sa foruma, sto si o njemu govorio. Sto si o gothci govorio je vidio svatko, pisao si javno na forumu. Seres po svima, i po meni, i po gotchi, robyu, te Relicu.
za robya sam rekao da je najsposobniji od nas svih , ali isto tako sam prigovorio da mi se cini da nam ljudi bjeze kod njega u stranku , ali nikad ruznu rijec nisam rekao , za relica sam jednom rekao da je idiot zato sto se nikad nismo posvađali a on nije htio pricat sa menom(rijesili smo neke nesporazume sad)
ne seri rekao si za robya da je cetnik zbog slucaja ceska
prle ne prijetim im , cak sam dao dobar savjet jer im je tajland manji i ima raw na bacanje , nista drugo nego savjet
prle ne prijetim im , cak sam dao dobar savjet jer im je tajland manji i ima raw na bacanje , nista drugo nego savjet
Gost- Gost
pročitaj ono osim tajlanda....šta tebe boli briga za austriju i njih ako ti je toliko stalo idi tamo napadaj ih
Zocky, ovaj tvoj post zraci lazima. Upravo procitah ponovno stare nase razgovore, ja robya tako nikada prozvao nisam. On i ja jesmo imali nesuglasice, no sada smo u dobrim odnosima, on to moze potvrditi. A ti ako pokusavas zaravati ljude, samo naprijed.
edit: sad primjetih, u totalnom smo off-topicu, ako zocky imas nesto rec u vezi ovoga, vec znas na kojoj temi mozes.
edit: sad primjetih, u totalnom smo off-topicu, ako zocky imas nesto rec u vezi ovoga, vec znas na kojoj temi mozes.
Gotcha je pitao sto da radimo u vezi toga linka, to nije off-topic. Nije ni bitno.
? Jesi ti vidio na sto ona tvoja stranica lici? I komentari o njoj. I koliko sam ja tebi puta preko msna vec objasnio za chat, NERADI.Z0CKY je napisao/la:i koliko vidim imaju bolju stranicu nego mi , ti neces da stavis chat nisi hti moje savjete oko stranice pa sam rekao da me maknes sa moderatora ,
"ti se pravdas da je ovo jako aktivan chat je zahvaljuci korisnicma a ne tebi"
Sto si mislis ovim reci, nekuzim te?
I molim te, ajde daj linkove od tih tvojih foruma, pazi, u mnozini je, kao sto si ti napisao. I reci koje su jos to mogucnosti, mogucnost je jos portal, koji je po meni nepotreban, vidio sam na UK forumu, komentare, koji je najveci i najaktivniji od svih nacionalnih foruma u erepubliku.
Z0CKY je napisao/la:za robya sam rekao da je najsposobniji od nas svih , ali isto tako sam prigovorio da mi se cini da nam ljudi bjeze kod njega u stranku , ali nikad ruznu rijec nisam rekao , za relica sam jednom rekao da je idiot zato sto se nikad nismo posvađali a on nije htio pricat sa menom(rijesili smo neke nesporazume sad)
lol,a šta si sve za mene rekao...
svasta ali ti si prvi poceo , ja sam tebe ignorirao ali vise ne mogu
Gost- Gost
Sucko je napisao/la:Zocky zamolio sam te za linkove tvojih foruma. Hvala.
ah, sucko, počeo je izbjegavat odgovore na većinu pitanja, ali ok.....
ja tebe nisam nikada zocky provocirao,ako si ti šta krivo primio to nije moja krivnja...
Z0CKY je napisao/la:prle lova je u blagajni
kako u blagajni, kad si reko da nemožeš njome upravljat?
pa ne mogu , vratio sam u drzavu ! 50 put da ti govorim , slusaj me nikad lipe od drzave nisam uzeo a tebi je drzava pomogla sa 300 zar jedan put .
ali svaka cast spustio si cijenu za sto je lova bila predviđena to je u redu
ako si u kongresu predlozi da se lova prebaci na banku , ja to ne mogu vi zastupnici mozete ajde vise predlozite
ali svaka cast spustio si cijenu za sto je lova bila predviđena to je u redu
ako si u kongresu predlozi da se lova prebaci na banku , ja to ne mogu vi zastupnici mozete ajde vise predlozite
Gost- Gost
prvo da odgovorim
država mi je pomogla sa 200 ne kako si ti naveo sa 300 zara, istina, a zašto je pomogla??? da ja zaradim??? daj molim te
a drugo, koji je smisao izvuć lovu iz blagajne a potom je vratit tek tako :S
država mi je pomogla sa 200 ne kako si ti naveo sa 300 zara, istina, a zašto je pomogla??? da ja zaradim??? daj molim te
a drugo, koji je smisao izvuć lovu iz blagajne a potom je vratit tek tako :S
pa vratio sam , sad vi predlozite nazad , neznam mislio sam 300 zar ok , offtopic je prle sucko ce popizdit
Gost- Gost
pa jednostavno objasni zašto si vratio, cilj je bio izvuć lovu iz blagajne da nešto s njom možemo, a ti je vratiš zašto?
zocky za ovu prigodu cemo pustiti spam, a po 3. put te pitam za linkove tvojih foruma.
Iskreno mislim da 4. puta pitas, ali mozda sam pogubio count...
Relic- Broj postova : 81
Registration date : 23.10.2008
samo ih pazi
Baton Bosona- Broj postova : 24
eRepublik lokacija : South Africa
Registration date : 08.10.2008
Similar topics
» Hrvatska WIKI stranica - pomognite ju prevesti! ;)
» Bosanski oficijalni forum!
» Dati gostima pravo da vide cijeli forum?
» Forum stranke
» Bosanski oficijalni forum!
» Dati gostima pravo da vide cijeli forum?
» Forum stranke
Stranica 1 / 1.