Hrvatski internacionalni clanci
+8
leshinari
Katzenjammer
junkie doll
Roby Petric
mogwaiii
Tomislav
David K
qertz
12 posters
Stranica 1 / 1.
Hrvatski internacionalni clanci
Mislim da pretjerano votamo. Uzimamo mjesto nekim vaznim, pravim internacionalnim clancima.
Mozda da se postavi ogranicenje na 100 vote-ova. Ne mislim IG ogranicenje nego da kazemo ljudima da ako ima 100 vote-ova da ne votaju. Moze se napisati komentar umijesto vote-a.
Ako zelimo internacionalni clanak onda bi se trebao pisati na engleskom jeziku i trebao bi se ticati cijelog eSvijeta, ne samo eHrvatske.
Mozda da se postavi ogranicenje na 100 vote-ova. Ne mislim IG ogranicenje nego da kazemo ljudima da ako ima 100 vote-ova da ne votaju. Moze se napisati komentar umijesto vote-a.
Ako zelimo internacionalni clanak onda bi se trebao pisati na engleskom jeziku i trebao bi se ticati cijelog eSvijeta, ne samo eHrvatske.
Re: Hrvatski internacionalni clanci
Pisi Hrvatski da te cijeli svijet razumije!!!Hrvatska do Pekinga!!!
David K- Broj postova : 27
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 13.12.2008
ma samo ne se vota, nema tu stete a ako imamo pnuo u international djelu bar ce vidit da nas ima puno
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Tomislav je napisao/la:ma samo ne se vota, nema tu stete a ako imamo pnuo u international djelu bar ce vidit da nas ima puno
Znam, ali ima puno vaznijih stvari za svijet od toga da mi imamo premale place.
Trenutno je aktualan onaj bug i bananje tri poznata igraca, navodno zbog koristenja decodera koji je zapravo legalan.
Bezveze da adminima prikrivamo takve stvari.
ma ko ih j***
nek koriste google translate ako hoce vidit sta pisemo
nek koriste google translate ako hoce vidit sta pisemo
Svi clanci koji udju u International medija (poput ciljanog - Hrvatske kockice) imaju za cilj samo jedno - da pokazemo snagu, odnosno kolicinu da bi sprijecili bilo kakvu pomisao na takeover.
Odlicno sluze svrsi, sa strateske pozicije...
Ratovi se ne bore samo oruzjem, vec i dosjetljivoscu...
Odlicno sluze svrsi, sa strateske pozicije...
Ratovi se ne bore samo oruzjem, vec i dosjetljivoscu...
Ako tako zbori Mr. Presidente onda je na nama da to i poslušamo, prema tome vote on! :bounce: :bounce: :bounce: (Tko ne skače, taj ne vota hej-hej-hej...!!!)
junkie doll- Broj postova : 24
eRepublik lokacija : central
Registration date : 12.12.2008
Dekoder je legalan?
A zasto onda uocpe postoji trivia...pitanja su ionako prejednostavna da bi se zajebavali s njim.
A zasto onda uocpe postoji trivia...pitanja su ionako prejednostavna da bi se zajebavali s njim.
Katzenjammer- Broj postova : 58
eRepublik lokacija : North Dalmatia
Registration date : 12.12.2008
qertz sta se brines previse? meni je vaznije pitanje povecanja placa kod nas nego to sto su banirali neka tri igraca koji su varali(inace ne bi dobili ban). A sad sto su oni poznati(a postali su poznati zahvaljujuci varanju, ocito) zaboli me lijevo jaje
opusti se i uzivaj kad vidis koliko nas vota, i nadaj se da ce tako biti i ubuduce
opusti se i uzivaj kad vidis koliko nas vota, i nadaj se da ce tako biti i ubuduce
? Pa trebali bi biti ponosni sto imamo najbolje clanke u svijetu.
Ljudi ajde recite šta je dekoder?
Genius kid- Broj postova : 57
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 14.12.2008
A dobro... Kak hocete.
Dobro posluze za ovo sto je roby rekao, ali nekako mi se cini ko da se namecemo ljudima. Vec su i poceli pisat komentare da prevedemo i da koristimo engleski.
Dobro posluze za ovo sto je roby rekao, ali nekako mi se cini ko da se namecemo ljudima. Vec su i poceli pisat komentare da prevedemo i da koristimo engleski.
nisam vidio da indonezani, spanjolci, francuzi, brazilci i svi ostali sve svoje clanke pisu i na engleskom
mogwaiii je napisao/la:nisam vidio da indonezani, spanjolci, francuzi, brazilci i svi ostali sve svoje clanke pisu i na engleskom
Ja jesam.
Indonezija ne pise Engleski, cak nisu ni u Australiji pisali Engleski.
Rumunji ne pisu Engeski.
Italijani ne pisu Engleski.
Francuzi ne pisu Engleski
itd.....
"Znam, ali ima puno vaznijih stvari za svijet od toga da mi imamo premale place."
Ima nesto vaznije od HRVATSKE??? A sta je to?
"Trenutno je aktualan onaj bug i bananje tri poznata igraca, navodno zbog koristenja decodera koji je zapravo legalan."
Sta se to nas Hrvata tice? I zasto je to uopste vazno?
Rumunji ne pisu Engeski.
Italijani ne pisu Engleski.
Francuzi ne pisu Engleski
itd.....
"Znam, ali ima puno vaznijih stvari za svijet od toga da mi imamo premale place."
Ima nesto vaznije od HRVATSKE??? A sta je to?
"Trenutno je aktualan onaj bug i bananje tri poznata igraca, navodno zbog koristenja decodera koji je zapravo legalan."
Sta se to nas Hrvata tice? I zasto je to uopste vazno?
Hrvat- Broj postova : 69
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija
Registration date : 17.08.2008
"Ima nesto vaznije od HRVATSKE??? A sta je to?"
Pa za nas nema, ali zasto bi cijeli svijet to morao znati pa da nam namecu svoje kompanije?
"Sta se to nas Hrvata tice? I zasto je to uopste vazno?"
Ne tice se nas, ali svijet da. Zato sam i rekao da bezveze trosimo mjesto za svijetu vazan clanak. Treba razmisljat i globalno.
Jucer sam vidio talijanski clanak, na engleskom. Prije par dana portugalski na engleskom.
Ali nisam rekao da mi trebamo pisat engleskim, nego da ako zelimo internacionalni clanak da onda treba pisat engleskim.
Pa za nas nema, ali zasto bi cijeli svijet to morao znati pa da nam namecu svoje kompanije?
"Sta se to nas Hrvata tice? I zasto je to uopste vazno?"
Ne tice se nas, ali svijet da. Zato sam i rekao da bezveze trosimo mjesto za svijetu vazan clanak. Treba razmisljat i globalno.
Jucer sam vidio talijanski clanak, na engleskom. Prije par dana portugalski na engleskom.
Ali nisam rekao da mi trebamo pisat engleskim, nego da ako zelimo internacionalni clanak da onda treba pisat engleskim.
meni je taj international section ionako bezveze i cesto budu neki debilni clanci tamo, vecinom atlantis vs peace flame, a to sto nasi ljudi odluce da je neki clanak ok pa votaju i on dospije na international nismo mi krivi, neka glasuju i drugi za svoje. Sta ces kad nas ima
Aha ček samo malo ako oni nisu sposobni čitat i votat za svoje da kao prvo promoviraju svoj narod?
Žašto bi onda mi popuštali?
Žašto bi onda mi popuštali?
Markisim_Dart- Broj postova : 63
eRepublik lokacija : eHrvatska
Registration date : 22.11.2008
Similar topics
» Hrvatski GDP
» hrvatski chat
» Hrvatski eSlovenci
» Hrvatski Nagradni Fond
» John Jakeson - hrvatski Mesija
» hrvatski chat