Izgradnja bolnice samo 13 radnika
+5
dominik_sk
nini9
dSoKre
Sucko
Nizzde
9 posters
Stranica 1 / 1.
Izgradnja bolnice samo 13 radnika
Molim tko će objasniti zašto bolnicu gradi samo 13 radnika?
Nemogu vjerovati da se ne može naći još 7 radnika da bude max produktivnost
Ako smo nesposobni naći 7 radnika među 2976 ljudi onda nek sve ide u 3pm
Ako se ne može naći 7 radnika neka svaki dan 7 ljudi kad odrade posao u svojoj tvrtki dođu u BioCro Q5 i zaposle se i kad ovih 13 odradi posao poslodavac im da otkaz i vrate se u svoje tvrtke i tako svaki dan
Nemogu vjerovati da se ne može naći još 7 radnika da bude max produktivnost
Ako smo nesposobni naći 7 radnika među 2976 ljudi onda nek sve ide u 3pm
Ako se ne može naći 7 radnika neka svaki dan 7 ljudi kad odrade posao u svojoj tvrtki dođu u BioCro Q5 i zaposle se i kad ovih 13 odradi posao poslodavac im da otkaz i vrate se u svoje tvrtke i tako svaki dan
Nizzde- Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008
Re: Izgradnja bolnice samo 13 radnika
Sucko je napisao/la:Samo menađer organizacije moze naci radnike.
neka nađe onda 7 radnika ...koji je racku ljudima
Nizzde je napisao/la:Ako se ne može naći 7 radnika neka svaki dan 7 ljudi kad odrade posao u svojoj tvrtki dođu u BioCro Q5 i zaposle se i kad ovih 13 odradi posao poslodavac im da otkaz i vrate se u svoje tvrtke i tako svaki dan
Pa kaj može netko radit na svom poslu pa onda u bolnici???
Kolko ja znam samo jednom se može radit na dan.
Ak se može radit i u bolnici i na poslu uz svakodnevni otkaz, davat ću ja otkaze svojima ako imaju volje raditi u bolnici, iako nemam baš neke radnike s visokim skillom (najveći ima 4.5 ).
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
i kavih 2900 ljudi jbte ni 500 ih nije aktivno
dominik_sk- Broj postova : 56
eRepublik lokacija : Sredisnja Hrvatska
edit..........................
Zadnja promjena: HrvojeZ; ned sij 18 2009, 22:55; ukupno mijenjano 1 put.
dSorke, dobra ideja, ali se može jedino ako te tvoj poslodavac otpusti što ranije (nakon što ti radiš), a i da radnici u bolnici čekaju dolazak ljudi da se popuni produktivnost, zatim da te na kraju dana otpusi menađer u bolnici...
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
Registration date : 30.06.2008
dSoKre je napisao/la:Nizzde je napisao/la:Ako se ne može naći 7 radnika neka svaki dan 7 ljudi kad odrade posao u svojoj tvrtki dođu u BioCro Q5 i zaposle se i kad ovih 13 odradi posao poslodavac im da otkaz i vrate se u svoje tvrtke i tako svaki dan
Pa kaj može netko radit na svom poslu pa onda u bolnici???
Kolko ja znam samo jednom se može radit na dan.
Ak se može radit i u bolnici i na poslu uz svakodnevni otkaz, davat ću ja otkaze svojima ako imaju volje raditi u bolnici, iako nemam baš neke radnike s visokim skillom (najveći ima 4.5 ).
Ne možeš raditi 2x ali možeš biti zaposlen u izgradnji bolnice da bude 20 ljudi i max produktivnost..
npr ja odradim danas Work u svojoj firmi dam otkaz i zaposlim se u izgradnji bolnice ,tamo neću moći odradit posao ali ću biti zaposlen do sljedećeg dana ,onda mi poslodavac da otkaz ja se vratim u svoju firmu odradim work pa ponovo dam otkaz i zaposlim se u Izgradnji bolnice
e trebamo 7 ljudi koji će tako raditi da bude 20 i max produktivnost ...makar ne mogu vjerovat da se ne može naći 7 ljudi s lvl 2-3
...mislim mogu ja dat otkaz sam sebi u firmi i zaposlit se u bolnici, al kojeg to smisla ima da povećam produktivity bolnici, a smanjim svojoj tvrtci
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
da pa tak bi onda mogli svi razmisljat
JuniorSoprano- Broj postova : 104
eRepublik lokacija : JAR
Registration date : 18.08.2008
ja sam sinoc naletio na nekog amera na shoutu sto se cudio da nema posla za construction pa sam mu rekao da se robiju javi ako hoce radit posto ja ne znam kako ste vi to organizirali
mozda da okacite oglas na forumu glavnom ili da bacite oko malo po tim oglasima i shoutovima, mozda nadjete sedmoricu da se to ranije napravi
mozda da okacite oglas na forumu glavnom ili da bacite oko malo po tim oglasima i shoutovima, mozda nadjete sedmoricu da se to ranije napravi
Similar topics
» Izgradnja bolnice Q5 u Sloveniji i NAP sa Slovenijom
» Sindikat radnika
» Ponuda Q3 bolnice
» Ponuda za kupnju Q3 bolnice
» Samo pitam...
» Sindikat radnika
» Ponuda Q3 bolnice
» Ponuda za kupnju Q3 bolnice
» Samo pitam...
Stranica 1 / 1.