Help !!! (Hitno)
+2
Djuka
Eustahije Brzic
6 posters
Stranica 1 / 1.
Help !!! (Hitno)
Ekipa pomagajte!!!! Dogodilo mi se sranje, mojom greskom ofc, isao sam se borit i sve je bilo u redu danas po podne, vidio sam code i sve, medjutim veceras, nista od coda i naravno trivia je bila teska, i wellness mi opao katastrofa, 19.06 je trenutno, molim vas da udjelite nesto giftova da stanem na noge da bar mogu u bolnicu otici.
Nick je isti ingame.
Unaprijed zahvaljujem!!!!
Nick je isti ingame.
Unaprijed zahvaljujem!!!!
Re: Help !!! (Hitno)
Pa možeš otići u bolnicu
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
inace, ako ti se to opet dogodi da ti ne pokaze, zatvori mozilu, pobrisi kukije i mozes ponovno otvorit
EDIT: zubix siri dezinformacije
EDIT: zubix siri dezinformacije
Zadnja promjena: Selector; sri sij 14 2009, 01:12; ukupno mijenjano 1 put.
E brziću sad sam se sjetio da ti kazem....
Kad vam se ovo dogodi , odete desni klik tam na sivu podlogu , THIS FRAME --> SAVE FRAME AS ... Spremite file trivia.htm na desktop.... Odete na desktop , desni klik na trivia.htm --> Open With --> Notepad --> I opa dobijete kod , koji onda kopirate u dekoder...
Neko je vec ovo i napisao na forum , ja sam i na chatu ovo nekoliko puta napisao , pa upamtite ovo.
Kad vam se ovo dogodi , odete desni klik tam na sivu podlogu , THIS FRAME --> SAVE FRAME AS ... Spremite file trivia.htm na desktop.... Odete na desktop , desni klik na trivia.htm --> Open With --> Notepad --> I opa dobijete kod , koji onda kopirate u dekoder...
Neko je vec ovo i napisao na forum , ja sam i na chatu ovo nekoliko puta napisao , pa upamtite ovo.
zubix- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 03.11.2008
E sad je kasno, vidim nitko nije bio darezljiv, ono falim 20 wellnessa jos da bih mogao u bitku, stoga ljudi pomozite, nemojete biti cicije
prijavi se u onaj power.hr program.
mozes maksimalno dobit 10 wellnessa dnevno preko giftova.
cijene giftova na rumunjskom i norveskom trzistu su apsurdne. na Hrvatskom ima nekih pristupacnih ako ti je kriza. ja nemam kuna vise al ako ti imas doniraj mi na organizaciju pa cu ti kupit.
mozes maksimalno dobit 10 wellnessa dnevno preko giftova.
cijene giftova na rumunjskom i norveskom trzistu su apsurdne. na Hrvatskom ima nekih pristupacnih ako ti je kriza. ja nemam kuna vise al ako ti imas doniraj mi na organizaciju pa cu ti kupit.
imekojesepamti- Broj postova : 239
eRepublik lokacija : Zagreb
Registration date : 09.12.2008
Ma,ne brini se,dobit ćeš giftove.
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Stranica 1 / 1.