House
+2
leshinari
Prle
6 posters
Stranica 1 / 1.
House
ja je nemam i trenutno mi netreba jer mi je wellness stalno 100-97-100
love imam i sad neznam jel mi se isplati kupit ili ne?
love imam i sad neznam jel mi se isplati kupit ili ne?
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Re: House
Pa onako ... isplati se ako ratujes i ako se selis mnogo, ali inace ako ti netreba onda nemoj kupit...
Iako bi dobro prosao kupiti u UK jer ovo je medu jeftinijim Zemljama... Pa mogo bi i kupiti jer tesko da ces kupiti tako jeftine kuce, no uglavnom na kraju to ovisi o tebi
Iako bi dobro prosao kupiti u UK jer ovo je medu jeftinijim Zemljama... Pa mogo bi i kupiti jer tesko da ces kupiti tako jeftine kuce, no uglavnom na kraju to ovisi o tebi
Gost- Gost
Ja ti isto nebi sada preporucio, jer nemas problema sa wellnessom, a i hrana je fakat jeftina tu. Jedino ako imas love, pa kupi, da imas za buducnost. Tko zna, nekada ces i ratovati...
a ja bi ti preporucio da ako imas para da kupis, jer ce ti se isplatiti jednog dana sigurno
kupi si sada ako imaš novaca, jer nečeš požaliti
norveska- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : UK London
Registration date : 30.06.2008
Uvijek dobro dođe,da barem ja imam kuću,ma i q1 bi bila ok...
Ja Netko- Broj postova : 10
eRepublik lokacija : češka
ovo postaje spamanje
norveska- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : UK London
Tema ja house. Kao da je bitno sto je spam. Barem cemo ga dopustiti u nekim mjerama u pocecima sada, dok se forum nerazvije, jer imamo samo 15 usera, a poslao sam vise od 50 ljudi link da se regaju na forume.
da, kuća je super, samo uzmi u obzir da ako hoćeš kuću većeg lvl-a, stara kuća ti nestane... znači ako u budućnosti misliš u rat, radije si kupi odma q4 koja te iziđe oko 5 golda (ja sam si u Kanadi kupio, a nedavno je bilo i u Portugalu jeftino, ne znam kakva je u Uk situacija)...norveska je napisao/la:kupi si sada ako imaš novaca, jer nečeš požaliti
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
Stranica 1 / 1.