Imam ideju ali molim Vas za misljenje...
+4
drBozaChaos
Phyxsis
Roby Petric
Borg Master
8 posters
Stranica 1 / 1.
Imam ideju ali molim Vas za misljenje...
Pozdrav svima...
Imao sam ideju pisati u novinama o muzici ali smatrano je kao SPAM pa sam stoga odlucio prestati sa tim novinama iako je bilo nekih pozitivnih misljenja ali nema veze.. Sada imam jednu ideju koju bi zelio provesti u ovoj igri jer smatram da je ogranicena u nekim smjerovima a kako svako kucanstvo (nazovimo ga tako acc) treba novaca tako ga trebam i ja naravno. E sada radim par vrsta muzika putem neta onako iz zabave pa sam to mislio objaviti sto sirem pucanstvu a isto tako pokusati odraditi kako bi se to reklo kao koncert recimo onako odredjenog datuma se moze poslusati ta muzika na odredjenoj stranici i recimo karta za dolazak na koncert bila bi mozda neka simbolicna cijena od 2 do 5 kn koja se vrsi recimo doniranjem. Svaki zainteresirani poslao bi mi recimo poruku i uplatu za ulaznicu a ja bi mu vratio link sa mjestom (str) na kojoj bi mogao tu muziku preslusati.. Eto nadam se da sam vam dovoljno pojasnio sad me interesira vase cjenjeno misljenje sto mislite o tome .. (kad vec nema takve opcije u erepubliku a vezano je za igru koliko toliko )
lijepi pozz
Imao sam ideju pisati u novinama o muzici ali smatrano je kao SPAM pa sam stoga odlucio prestati sa tim novinama iako je bilo nekih pozitivnih misljenja ali nema veze.. Sada imam jednu ideju koju bi zelio provesti u ovoj igri jer smatram da je ogranicena u nekim smjerovima a kako svako kucanstvo (nazovimo ga tako acc) treba novaca tako ga trebam i ja naravno. E sada radim par vrsta muzika putem neta onako iz zabave pa sam to mislio objaviti sto sirem pucanstvu a isto tako pokusati odraditi kako bi se to reklo kao koncert recimo onako odredjenog datuma se moze poslusati ta muzika na odredjenoj stranici i recimo karta za dolazak na koncert bila bi mozda neka simbolicna cijena od 2 do 5 kn koja se vrsi recimo doniranjem. Svaki zainteresirani poslao bi mi recimo poruku i uplatu za ulaznicu a ja bi mu vratio link sa mjestom (str) na kojoj bi mogao tu muziku preslusati.. Eto nadam se da sam vam dovoljno pojasnio sad me interesira vase cjenjeno misljenje sto mislite o tome .. (kad vec nema takve opcije u erepubliku a vezano je za igru koliko toliko )
lijepi pozz
Borg Master- Broj postova : 31
eRepublik lokacija : USA
Registration date : 14.12.2008
Re: Imam ideju ali molim Vas za misljenje...
Prvi koncert u erepubliku!
Napises clanak na hrvatskom i engleskom, i obavijesti nas i naglasat cemo ga da bude na international mediji i postat ces slavan i bogat!
Ja dolazim na koncert s Prvom damom i ako trebas jos kakvu pomoc oko ove (genijalne) stvari - javi mi se...
Napises clanak na hrvatskom i engleskom, i obavijesti nas i naglasat cemo ga da bude na international mediji i postat ces slavan i bogat!
Ja dolazim na koncert s Prvom damom i ako trebas jos kakvu pomoc oko ove (genijalne) stvari - javi mi se...
stvar je odlicno zamisljena, a ovo moze korisiti samo tebi. nista zelim ti samo srecu s ovom idejom da uspijes
Phyxsis- Broj postova : 6
eRepublik lokacija : Zagreb, Central Croatia (trenutno Muntenia, Romania)
Registration date : 30.12.2008
zakon ideja...potrudi se oko glazbe i ja ti dolazim :bounce:
drBozaChaos- Broj postova : 88
eRepublik lokacija : Slavonija
Registration date : 10.12.2008
Evo ako vas zanima demo snimka jedne stvari ... tu je faza pokretanja samog projekta
Link sa imenom pjesme vodi vas za demo :
Spam For Other
Link sa imenom pjesme vodi vas za demo :
Spam For Other
Zadnja promjena: Borg Master; sub sij 03 2009, 17:10; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Wrong link)
Phyxsis je napisao/la:stvar je odlicno zamisljena, a ovo moze korisiti samo tebi. nista zelim ti samo srecu s ovom idejom da uspijes
zasto mislis da bi moglo koristiti samo meni ? Pa normalno da bi jedan dio isao i u dobrotvorne svrhe recimo crveni kriz ili tako nesta ... ko zna mozda i kompletni iznos uplata od prodaje ulaznica ode u dobrotvorne svrhe !?
Borg Master je napisao/la:Phyxsis je napisao/la:stvar je odlicno zamisljena, a ovo moze korisiti samo tebi. nista zelim ti samo srecu s ovom idejom da uspijes
zasto mislis da bi moglo koristiti samo meni ? Pa normalno da bi jedan dio isao i u dobrotvorne svrhe recimo crveni kriz ili tako nesta ... ko zna mozda i kompletni iznos uplata od prodaje ulaznica ode u dobrotvorne svrhe !?
Vjerojatno je covjek mislio da ti takva stvar moze samo koristiti, pa pomijesao redoslijed rijeci:) Novac koji zaradis tako - dodatno oplemeni, a kad budes imao dovoljno - onda se bavi humanitarnim radom:)
Dotad cemo ti svi pomoci, ideja je odlicna.
ajd drago mi je da ima ljudi koji podrzavaju ovu zamisao
Evoda to bude i sluzbeno da pise eRepublik Band .. sve to mozete pronaci na str benda sa linkom :
http://www.garageband.com/artist/borgmaster
vidjet cemo kako ce se sve to razvijati
http://www.garageband.com/artist/borgmaster
vidjet cemo kako ce se sve to razvijati
meni se sviđa ideja, ali mislim da će se naći neki pametni koji će kupiti kartu i objaviti link!
Denis Radman (burekcina)- Broj postova : 54
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 12.12.2008
ma napravi ti lutriju ko i svi ostali koji su gladni para xd
zezam se, samo naprijed, samo moramo te onda dobro promovirat
zezam se, samo naprijed, samo moramo te onda dobro promovirat
nelosa ideja... kad treba otvorit novcanik onda sam skrt
a malo sam to zapustio .. napravio sam 4 stvari samo ali bit ce polako ..
Similar topics
» Brzo molim odgovor
» Predstavljam vam... (molim zastupnike da pogledaju)
» Moja pitanja-molim odgovore (mogla bi zanimati i druge pocetnike!!)
» Predstavljam vam... (molim zastupnike da pogledaju)
» Moja pitanja-molim odgovore (mogla bi zanimati i druge pocetnike!!)
Stranica 1 / 1.