prijedlozi građana
5 posters
Stranica 1 / 1.
prijedlozi građana
prijedlog zastupnicima i adminu
ured kongresmena - otvoriti podtemu koja ima otvoren pristup za sve e građane na temu:
prijedlog zakona etc.
dakle otvoriti mogućnost igračima da predlože ponešto...
naravno to je moguće i sada ali je "razbacano" po forumu ... ovako bi se na jednom mejstu moglo vidjeti - :bounce:
( ovaj smile sam stavio sam da vidim kak' će izgledati)
ured kongresmena - otvoriti podtemu koja ima otvoren pristup za sve e građane na temu:
prijedlog zakona etc.
dakle otvoriti mogućnost igračima da predlože ponešto...
naravno to je moguće i sada ali je "razbacano" po forumu ... ovako bi se na jednom mejstu moglo vidjeti - :bounce:
( ovaj smile sam stavio sam da vidim kak' će izgledati)
croknez- Broj postova : 24
eRepublik lokacija : hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Re: prijedlozi građana
dobra ideja...
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Iskreno, ja mislim da to nije potrebno, imamo skup 40 najakitvnijih ljudi, i mislim da to nije neka filozogija sto treba napraviti, vec imamo plan sto sada trebamo napraviti, to izglasavanje ovih zakona ce trajat 10ak dana, za sve poreze i to, kasnije ce se vrlo rijetko mjenjati ti zakoni. Mislim da nije potrebno.
Zadnja promjena: Sucko; pet pro 26 2008, 21:55; ukupno mijenjano 1 put.
Neka ostane.
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Sucko je napisao/la:Iskreno, ja mislim da to nije potrebno, imam skup 40 najakitvnijih ljudi, i mislim da to nije neka filozogija sto treba napraviti, vec imamo plan sto sada trebamo napraviti, to izglasavanje ovih zakona ce trajat 10ak dana, za sve poreze i to, kasnije ce se vrlo rijetko mjenjati ti zakoni. Mislim da nije potrebno.
Slažem se.
Stranica 1 / 1.