XP POINTS
3 posters
Stranica 1 / 1.
XP POINTS
Jucer, odnosno danas do 9.00 sati (kada pocinje novi dan) sam imao 27 xp bodova. Nakon toga sam radio, trenirao i jeo, i po svim pravilima bi trebao imati 30 bodova. Jel tako? Uglavnom, nakon sto sam to sve obavio pogledam na profil i vidim da imam samo 29 xp bodova... U cem je sad problem? Racunao sam da cu sa 3 boda bas 25.12 moci glasati. Dali je itko imao takvih iskustava? I dali netko zna jeli to neki bug u igri ili sta?...
POZDRAV
POZDRAV
Re: XP POINTS
to ti je zato to kupuje strani kruh
alim se jesi siguran da si imao kruha na lageru mozda je u tome caka
alim se jesi siguran da si imao kruha na lageru mozda je u tome caka
Ne ne... sve je 5. Ivao sam kruh q2 (2 komada), i onda mi je nakon hranjenja ostao jeda kruh q2. Dakle, pojeo jesam...
elessar1977 je napisao/la:Jucer, odnosno danas do 9.00 sati (kada pocinje novi dan) sam imao 27 xp bodova. Nakon toga sam radio, trenirao i jeo, i po svim pravilima bi trebao imati 30 bodova. Jel tako? Uglavnom, nakon sto sam to sve obavio pogledam na profil i vidim da imam samo 29 xp bodova... U cem je sad problem? Racunao sam da cu sa 3 boda bas 25.12 moci glasati. Dali je itko imao takvih iskustava? I dali netko zna jeli to neki bug u igri ili sta?...
POZDRAV
Primjetio sam isto i kod mene.
Uglavnom, ne dobijem xp bas tocno u 9.00 vec kojih par minuta kasnije.
Stranica 1 / 1.