Erepublik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stranci

+4
Nizzde
dSoKre
leshinari
BorKan
8 posters

Go down

Stranci Empty Stranci

Postaj by BorKan pon pro 22 2008, 20:16

Ima li kakva fora u send as frend? Danas sam dobio zahtjev o prijateljstvu od tipa Mamado, jebeno military jak Total force:5837 / 9000, tip nezna beknut Hrvatski, doselio se u -central -Croatian. Mogu li najebat ak prihvatim friendshp ili je to formalno?

Drugo pitanje je: Cuo sam se s nekim nasim Varazdincima koji su sad u USA i govore mi da su culi kako je sadasnja ekipa prodala Hrvatsku i da vecu prevaru nisu vidili u eRepublic, pa pitam Petrica(koi je isto Varazdinac) u cemu je poanta? Molio bih odgovor ovdje...hvala!
BorKan
BorKan

Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Northwest Croatia
Registration date : 11.12.2008

[Vrh] Go down

Stranci Empty Re: Stranci

Postaj by leshinari pon pro 22 2008, 20:27

Prvo: ne mozes najebat
Drugo: buduci da si zatrazio robya, neka ti on odgovori
leshinari
leshinari

Male Broj postova : 733
eRepublik lokacija : Juzna Dalmacija, Dubrovnik
Registration date : 24.06.2008

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/161921

[Vrh] Go down

Postaj by BorKan pon pro 22 2008, 20:33

Nisam trazio Robija nego mi on pao prvo na pamet ako me varazdinci upozoravaju,a Roby je varazdinac

P.S. inace samo da napomenem, nek je u pitanju bilokakva prevara svo svoje vrijeme cu utrositi na osvetu, ne zanima me poredak ni lova nego osveta... sad sam poceo igrat ponovo, igrao sam nekad davno, rijetki me znaju, a izdajice ce me sanjati...kunem se
BorKan
BorKan

[Vrh] Go down

Postaj by dSoKre pon pro 22 2008, 20:40

...gle čisto sumnjam da će nam naši složit neku prevaru...

...sad imamo svoju državu koju možemo unaprijeđivat i branit i čuvat od svih i kad budemo ojačali... Hrvatska do Tokia... pirat

...al da je moguća prevara, moguća je... ali ja im vjerujem... ne bi toliko truda uložili da uzmu par sto tisuća HRK i kojih soma golda...

...a i ako slučajno dođe do pljačke neke... ja nebum niš izgubil i dovoljno sam jak da se odselim u neku egzotičnu zemlju i tamo počnem novi život... affraid
dSoKre
dSoKre

Male Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska

[Vrh] Go down

Postaj by BorKan pon pro 22 2008, 20:41

Ok, a tko je Mamado?
BorKan
BorKan

[Vrh] Go down

Postaj by leshinari pon pro 22 2008, 20:55

BorKan je napisao/la:Nisam trazio Robija nego mi on pao prvo na pamet ako me varazdinci upozoravaju,a Roby je varazdinac

P.S. inace samo da napomenem, nek je u pitanju bilokakva prevara svo svoje vrijeme cu utrositi na osvetu, ne zanima me poredak ni lova nego osveta... sad sam poceo igrat ponovo, igrao sam nekad davno, rijetki me znaju, a izdajice ce me sanjati...kunem se

Kao prvo, imali smo lovu JAR-a na pladnju i mogli smo sto smo htjeli s time, i mislili smo ih okrasti kad je akcija zapocela, na kraju ipak nismo, sto zbog straha od moguce osvete koja bi se slomila na leda Hrvatske, a sto zbog toga sto im nismo imali srca to uciniti. A to ce ti biti 90% kongresa. Pa ako mislis da bi okrali ili prodali svoje kad nismo strance, slobodno vjeruj u to.Kao drugo, Roby je ulozio toliko truda i jedan je, u odnosu na nas mlade, stariji i ozbiljniji covjek, tako da sumnjam da bi on poslije toliko ulozenog vremena isao kao neki balavac radi osobnog boljitka "prodavati" drzavu. I cemu? Sto bi bilo kome znacilo sto je on sam kao pojedinac bogat? Ovo je igra u kojoj si jak koliko je jaka tvoja zajednica, tvoja drzava...A koliko znam, svi koji smo ovdje smo se oprijedjelili za Hrvatsku i stoga bilo kakva prodaja ili krada je besmislena. A da ne govorim koliko je golda ulupano i izgubljeno dosada, ali to mozes i sam izracunati...

Jedino sto mi je palo na pamet kao prodaju, koja bi nekima mogla tako izgledati, je odlucivanje za vojni savez Atlantis. Ali buduci da smo se morali odluciti bilo za Peace ili Atlantis, nezadovoljnih bi bilo svejedno i moglo bi se govoriti o prodaji. happy happy
Ja se iskreno nadam da je to najveca prodaja koju ce bilo tko napraviti u Hrvatskoj.
leshinari
leshinari

Male Broj postova : 733
eRepublik lokacija : Juzna Dalmacija, Dubrovnik

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/161921

[Vrh] Go down

Postaj by Nizzde pon pro 22 2008, 21:01

sjedni 5 Smile

Nizzde

Male Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Sucko pon pro 22 2008, 21:05

Leshinari da te nema, morali bi te izmisliti. Smile
Sucko
Sucko
Admin
Admin

Male Broj postova : 2521
eRepublik lokacija : Hrvatska, Central Croatia

https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj by Roby Petric pon pro 22 2008, 21:35

Leshinari, in medias res...

Makar moram priznati da nisam shvatio pitanje: "Cuo sam se s nekim nasim Varazdincima koji su sad u USA i govore mi da su culi kako je sadasnja ekipa prodala Hrvatsku i da vecu prevaru nisu vidili u eRepublic, pa pitam Petrica(koi je isto Varazdinac) u cemu je poanta?"

Koja sadasnja ekipa i o kakvoj je prodaji rijec?

Daj konkretna pitanja, pa cu ti bez problema odgovarati, ja se nemam cega ni sramiti ni bojati...
Roby Petric
Roby Petric
Admin
Admin

Male Broj postova : 688
eRepublik lokacija : Varaždin, Hrvatska
Registration date : 20.08.2008

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/532651

[Vrh] Go down

Postaj by donde čet pro 25 2008, 18:04

Roby Petric je napisao/la:
Daj konkretna pitanja, pa cu ti bez problema odgovarati, ja se nemam cega ni sramiti ni bojati...

koji broj cipela nosiš? happy happy

donde

Broj postova : 6
eRepublik lokacija : istra
Registration date : 12.12.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Roby Petric čet pro 25 2008, 21:06

45... Dalje... Laughing
Roby Petric
Roby Petric
Admin