Početak rata
+5
Kvesko
split1700
imekojesepamti
Hrvat
dSoKre
9 posters
Stranica 1 / 1.
Početak rata
...aktualno je kojem ćemo se savezu priključiti...
...pa su u pitanju dobri odnosi sa susjedima...
...mene zanima da li je moguće napasti neku zemlju (ili da ona nas napadne) sa kojom ne dijelimo granicu??
...vidio sam da su JAR i Australija na svjetskoj mapi jednake boje (dobro one ni nemogu imati kopnenu granicu), al teoretski onda i mi možemo napast nekog preko mora...
...pa su u pitanju dobri odnosi sa susjedima...
...mene zanima da li je moguće napasti neku zemlju (ili da ona nas napadne) sa kojom ne dijelimo granicu??
...vidio sam da su JAR i Australija na svjetskoj mapi jednake boje (dobro one ni nemogu imati kopnenu granicu), al teoretski onda i mi možemo napast nekog preko mora...
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Re: Početak rata
NE.
Hrvatska nema morsku granicu sa stranim drzavama.
Nasi susjedi su Slovenija, Madjarska i Rumunija.
Granice su ovdje:
http://www.erepublik.com/en/country/Croatia
Klikni na svaku regiju da vidis s kojim drzavama granici.
Hrvatska nema morsku granicu sa stranim drzavama.
Nasi susjedi su Slovenija, Madjarska i Rumunija.
Granice su ovdje:
http://www.erepublik.com/en/country/Croatia
Klikni na svaku regiju da vidis s kojim drzavama granici.
Hrvat- Broj postova : 69
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija
Registration date : 17.08.2008
...super...
...sjeverna i južna dalmacija s nikim ne graniče (još), znači kolko sam skužio one su savršene za radit bolnice u njima...
...sjeverna i južna dalmacija s nikim ne graniče (još), znači kolko sam skužio one su savršene za radit bolnice u njima...
dSoKre je napisao/la:...super...
bas obrnuto. tamo nema smisla radit bolnice dok se ne stvori granica. bolnice se mogu koristit samo ako je regija u ratu (znaci ili je napadnuta ili napada),a dalmacija to nece moc.
imekojesepamti- Broj postova : 239
eRepublik lokacija : Zagreb
Registration date : 09.12.2008
imekojesepamti je napisao/la:dSoKre je napisao/la:...super...
bas obrnuto. tamo nema smisla radit bolnice dok se ne stvori granica. bolnice se mogu koristit samo ako je regija u ratu (znaci ili je napadnuta ili napada),a dalmacija to nece moc.
Bas obrnuto...
Ratovati se moze iz bilo koje regije, dSoKre je to dobro zakljucio
split1700 je napisao/la:imekojesepamti je napisao/la:dSoKre je napisao/la:...super...
Bas obrnuto...
nije dobro imat bolnice u dalmaciji jer bi to znacilo da bi vojnici trebali bit tamo, sto znaci da bi nam defanzivna moc granicnih podrucja bila slabija (manje defensive pointova regije)
nebi...zato jer se iz dalmacije može braniti i slavonija i centralna hrv...imekojesepamti je napisao/la:split1700 je napisao/la:imekojesepamti je napisao/la:dSoKre je napisao/la:...super...
Bas obrnuto...
nije dobro imat bolnice u dalmaciji jer bi to znacilo da bi vojnici trebali bit tamo, sto znaci da bi nam defanzivna moc granicnih podrucja bila slabija (manje defensive pointova regije)
imekojesepamti je napisao/la:
da ali to i neigra neku presudnu ulogu. bitke se dobijaju sa 20 - 50k razlike. pogledaj malo ove ratove. trebao bi biti q5 obrambeni sustav i pun kurac ljudi u regiji da bi bilo od nekog presudnog znacaja
ali se slazem s tobom, da treba rasporedit ljude po najkriticnijim regijama. lako promjenit lokaciju kad, bitka pocne svi preselimo tamo gdje je bolnica i gotovo
mogwaiii je napisao/la:imekojesepamti je napisao/la:
da ali to i neigra neku presudnu ulogu. bitke se dobijaju sa 20 - 50k razlike (a najvise defence pointsa sam vidio oko 7k). pogledaj malo ove ratove. trebao bi biti q5 obrambeni sustav i pun kurac ljudi u regiji da bi bilo od nekog presudnog znacaja
ali se slazem s tobom, da treba rasporedit ljude po najkriticnijim regijama. lako promjenit lokaciju kad, bitka pocne svi preselimo tamo gdje je bolnica i gotovo
...vidio sam negdje na forumu da nije dobro da je bolnica u onoj regiji di se vodi rat jer postoji mogućnost da se izgubi regija, pa tako i bolnica, a ako je bolnica u regiji koja je najudaljenija, tj. najsigurnija, nema bojazni da će se izgubit bolnica, a vojnici će se moći healat u njoj...
da li je dobro odmah ćim skupim lvl za odlazak u bitku otići ratovat da se skupi bodova exp pogotovo tamo di je bolnica Q4-Q5 pa i sa malim wellnesom mogu se vratiti poslije s boljim welnesom
da li netko od naših daje oružje i karte ? ili to mogu dobit od onih za koje idem ratovat
da li netko od naših daje oružje i karte ? ili to mogu dobit od onih za koje idem ratovat
Nizzde- Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008
mogwaiii je napisao/la:imekojesepamti je napisao/la:
da ali to i neigra neku presudnu ulogu. bitke se dobijaju sa 20 - 50k razlike. pogledaj malo ove ratove. trebao bi biti q5 obrambeni sustav i pun kurac ljudi u regiji da bi bilo od nekog presudnog znacaja
20-50k razlike je 200-500 ljudi u "wallu"
recimo da ce u slucaju potencijalnog napada na Hrvatsku na nasoj strani sudjelovat preko 2k ljudi (60-70% Hrvata+ stranci), a svi ti ljudi trebaju bolnicu. Ako imamo bolnicu u Dalmaciju radimo si automatski 200k stete nekoj regiji. Puno puno previse.
da moze se branit al oni ne pridonose "defensive pointovima" tj. "wallu" kojeg treba probit da se osvoji regija.nebi...zato jer se iz dalmacije može braniti i slavonija i centralna hrv...
imekojesepamti je napisao/la:dSoKre je napisao/la:...super...
Bolnice se mogu koristit ako je država u ratu.
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
imekojesepamti je napisao/la:mogwaiii je napisao/la:imekojesepamti je napisao/la:
20-50k razlike je 200-500 ljudi u "wallu"
recimo da ce u slucaju potencijalnog napada na Hrvatsku na nasoj strani sudjelovat preko 2k ljudi (60-70% Hrvata+ stranci), a svi ti ljudi trebaju bolnicu. Ako imamo bolnicu u Dalmaciju radimo si automatski 200k stete nekoj regiji. Puno puno previse.da moze se branit al oni ne pridonose "defensive pointovima" tj. "wallu" kojeg treba probit da se osvoji regija.nebi...zato jer se iz dalmacije može braniti i slavonija i centralna hrv...
Za to trebamo defense sisteme.
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
vidio sam prije negdije na forumu da je netko napisao da dijeli tiket-e i oružije
sutra brijem ići malo ratovat pa ako netko ima nešt za udijelit bilo bi super
sutra brijem ići malo ratovat pa ako netko ima nešt za udijelit bilo bi super
Nizzde- Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008
Za to trebamo defense sisteme.
al sto vise ljudi imamo u regiji to su DSovi jaci. jos jedan razlog za bolnice u granicnim regijama.
Gdje mogu kupiti tikete i bolje oruzje?
NegativeCreep- Broj postova : 3
eRepublik lokacija : Slavonija
Registration date : 19.12.2008
Stranica 1 / 1.