Isplativost proizvodnje dijamanata
3 posters
Isplativost proizvodnje dijamanata
Imam kompaniju u JAR-u, i licencu za Tursku.
Zaposlio bi 2,3 radnika da rade, pa prodavao i u JAR-u i u Turskoj, ovisno kako ce se cijene kretati.
Za radnike sa skillom 1 place se krecu i po 8 ZAR-a, najveca je 8.70. Ja sam ponudio 2 ZAR-a i mislim da necu bas pronaci radnike. Ima cak placa od 5 ZAR-a za 0 skilla.
Najeftiniji dijamant je 1.15 ZAR, a u Turskoj 2 TRY.
Da li mi se isplati dignut place? Koliko bi radnici otprilike proizvodili?
Zaposlio bi 2,3 radnika da rade, pa prodavao i u JAR-u i u Turskoj, ovisno kako ce se cijene kretati.
Za radnike sa skillom 1 place se krecu i po 8 ZAR-a, najveca je 8.70. Ja sam ponudio 2 ZAR-a i mislim da necu bas pronaci radnike. Ima cak placa od 5 ZAR-a za 0 skilla.
Najeftiniji dijamant je 1.15 ZAR, a u Turskoj 2 TRY.
Da li mi se isplati dignut place? Koliko bi radnici otprilike proizvodili?
Re: Isplativost proizvodnje dijamanata
Ja kupujem za drzavnu tvrtku dijamante u Kanadi trenutno, dobijem ih tocno 100 za 1 Gold, pa si po tome racunaj kolike su ti cijene.
Imas kalkulator produktivnosti, ubaci vrijednosti i izracunat ce ti koliko ces proizvoditi...
Imas kalkulator produktivnosti, ubaci vrijednosti i izracunat ce ti koliko ces proizvoditi...
Hvala na kalkulatoru.
U JAR-u bi za 1 gold dobio oko 65 dijamanta.
Cudno mi je to stanje u JAR-u. q1 hrana je 6 ZAR-a. ZNaci placa mu treba biti barem toliko.
S tim da bi mi on proizveo maksimalno 2 dijamanta.
Netko sa skillom 2 bi mi proizveo 3-4 dijamanta, ali takvi vjerojatno imaju posao.
1 gold je 135 TRY-ja (turska novcanica)
Cijena dijamata je 2 TRY.
Ma sad sam se sav spleo. Al cini se da nema tu nekog profita
U JAR-u bi za 1 gold dobio oko 65 dijamanta.
Cudno mi je to stanje u JAR-u. q1 hrana je 6 ZAR-a. ZNaci placa mu treba biti barem toliko.
S tim da bi mi on proizveo maksimalno 2 dijamanta.
Netko sa skillom 2 bi mi proizveo 3-4 dijamanta, ali takvi vjerojatno imaju posao.
1 gold je 135 TRY-ja (turska novcanica)
Cijena dijamata je 2 TRY.
Ma sad sam se sav spleo. Al cini se da nema tu nekog profita
Ja i leshinari imamo diamond kompaniju. Zasada imamo velike gubitke, imam slabe radnike, a place su im dosta visoke, tak da gubimo oko 50 zara na dan. No sto se moze, mozemo samo cekati da im skill naraste, i ne dizati im placu 6 godina.
Da su novine besplatne tocno bi sad napsao clanak da poprave to.