Manifest
3 posters
Stranica 1 / 1.
Manifest
Iako smo trenutno vodeći po broju članova, mislim da će se to ubrzo promijeniti. Stara slava ne traje vječno. Trebali bi složiti neki manifest i aktivno se oglašavati po novinama.
U manifestu bi trebalo biti navedeno sve za što se zalažemo, naši planovi za budućnost, itd. tako da novi članovi a i oni koji se nisu odlučili još vide da smo bolji od drugih i dođu kod nas
Da li HUS ima neki stari manifest koji možemo uzeti za temelj? Ili jel zna tko neki od stranke slične nama pa da ga pasteamo ovdje prvo, a onda prođemo sve točke i preradimo prema našim stajalištima? Trebali bi sve detaljno diskutirati na forumu da kasnije ne bude nisam znao.
Po meni bi to trebalo što prije napraviti, tako da na izborima u kongresu dobijemo što veći broj zastupnika...
U manifestu bi trebalo biti navedeno sve za što se zalažemo, naši planovi za budućnost, itd. tako da novi članovi a i oni koji se nisu odlučili još vide da smo bolji od drugih i dođu kod nas
Da li HUS ima neki stari manifest koji možemo uzeti za temelj? Ili jel zna tko neki od stranke slične nama pa da ga pasteamo ovdje prvo, a onda prođemo sve točke i preradimo prema našim stajalištima? Trebali bi sve detaljno diskutirati na forumu da kasnije ne bude nisam znao.
Po meni bi to trebalo što prije napraviti, tako da na izborima u kongresu dobijemo što veći broj zastupnika...
Re: Manifest
A gle, sada se jos zajedno moramo drzati, svi akitvni ljudi iz svkih stranka sada zajedno suraduju oko Hrvatske, tako i treba biti, kasnije se mozemo igrati politike prave, i imat ljute protivnike, sada to si ne smijemo dopusiti.
Sada se u stranku vecinom ulazi na osnovu ideologije stranke, sto se lijepo vidi u HSPu.
Sada se u stranku vecinom ulazi na osnovu ideologije stranke, sto se lijepo vidi u HSPu.
Pa znam, ali ljudi su se sad regali ili došli ovdje i treba ih privući odmah, jer svi će odmah u neku stranku, a teško da će kasnije mijenjati stranku osim ako se žestoko ne zavade s nekim...
dečki mislim da je vrijeme da se manifest napiše ili ti naš plan i program napiše kao što i imaju ostale stranke. trebamo se svo dogovorit oko toga a najbolje bi bilo da imammo msn-e od svih članova.
staklar- Broj postova : 29
eRepublik lokacija : centralna hrvatska
Registration date : 10.12.2008
Stranica 1 / 1.