eHrvatska Lutrija...eCroatia Lottery
+15
Hovla
Roby Petric
Eustahije Brzic
Coffe
leshinari
LLuX
JuniorSoprano
ultragudra
Politicar
split1700
Igsy
Lukok
Giovanne
IvanGoodOne
Antun
19 posters
Stranica 1 / 1.
eHrvatska Lutrija...eCroatia Lottery
[center]eHrvatska lutrija
Kako uplatiti tiket: cijena jednog ticketa je 50 hrka ili 1 gold. Oba dva vrsta placanja su prihvacena. Ticketi mogu biti uplaceni sa tom kolicinom novca na eCroatia lotter.
Pobjednici: Pobjednik(ci) dobivaju 80% od golda, i 80% od HRKa. 10% ide u Hrvatsku blagajnu.
Izvlacenje: "brojeva" ce biti svake nedjelje u 23:59, osim ove nedjelje. Koristit cu program Random Number Generator kako bi dobili pobjdenicki(e) ticket(e).
Placanje: Dobitak ce biti doniran odmah pobjedniku, na njegov acc, i novi clanak ce biti sa pobjenikom(cima) i postan kolicina novca/ golda koji je osvojen, i pocetak nove lutrije.
eCroatia Lottery
How to purchase a ticket: The price of ONE ticket is 50HRK or 1GOLD. Either is accepted for payment. Tickets can be purchased by donating the above amount to eCroatia Lottery Please make every ticket purchased a separate donation.
Winners: The winner(s) receive 80% of the gold pot, and 80% of the HRK pot. 10% of whats left goes to the eCroatia Treasury. If the pot is over 50Gold or 1000HRK There can be up to 2 winners. There is also a 10% chance of no one winning. Which the pot will be carried over to the next round.
Drawing: The Drawing will be held EVERY Sunday at 23:59 excluding this coming Sunday. I will use a Random Number Generator to generate the winning ticket(s).
Payment: The Payment will be donated instantly into the winner(s) account and a new article will come out with the winner(s) posted and the amount won along with the start of the next drawing.
Kako uplatiti tiket: cijena jednog ticketa je 50 hrka ili 1 gold. Oba dva vrsta placanja su prihvacena. Ticketi mogu biti uplaceni sa tom kolicinom novca na eCroatia lotter.
Pobjednici: Pobjednik(ci) dobivaju 80% od golda, i 80% od HRKa. 10% ide u Hrvatsku blagajnu.
Izvlacenje: "brojeva" ce biti svake nedjelje u 23:59, osim ove nedjelje. Koristit cu program Random Number Generator kako bi dobili pobjdenicki(e) ticket(e).
Placanje: Dobitak ce biti doniran odmah pobjedniku, na njegov acc, i novi clanak ce biti sa pobjenikom(cima) i postan kolicina novca/ golda koji je osvojen, i pocetak nove lutrije.
eCroatia Lottery
How to purchase a ticket: The price of ONE ticket is 50HRK or 1GOLD. Either is accepted for payment. Tickets can be purchased by donating the above amount to eCroatia Lottery Please make every ticket purchased a separate donation.
Winners: The winner(s) receive 80% of the gold pot, and 80% of the HRK pot. 10% of whats left goes to the eCroatia Treasury. If the pot is over 50Gold or 1000HRK There can be up to 2 winners. There is also a 10% chance of no one winning. Which the pot will be carried over to the next round.
Drawing: The Drawing will be held EVERY Sunday at 23:59 excluding this coming Sunday. I will use a Random Number Generator to generate the winning ticket(s).
Payment: The Payment will be donated instantly into the winner(s) account and a new article will come out with the winner(s) posted and the amount won along with the start of the next drawing.
Zadnja promjena: John Jakeson; sub pro 13 2008, 16:53; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: eHrvatska Lutrija...eCroatia Lottery
Ja mislim da je trenutno 10 kn=1 gold. A ti si stavio 75 kn = 1 gold
a to ti ni nije hrvat..Omg
IvanGoodOne- Broj postova : 200
eRepublik lokacija : HRVATSKA...SISAk
Registration date : 19.09.2008
Jooj ovaj nije hrvat...budala inozemna...
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
Nemojte nasjedati na ovakve shaljivce, cuvajte novac za hranu i giftove a on nek si sam izvlaci brojeve i raduje se osobnom dobitku.
nekako mi se čini da je john dobio nečiju pomoć jer onajtekst na hrvatskom mi izgleda poprilično dobro i mislim da ga nije mogao napravit sam uz pomoč programa
ultragudra je napisao/la:nekako mi se čini da je john dobio nečiju pomoć jer onajtekst na hrvatskom mi izgleda poprilično dobro i mislim da ga nije mogao napravit sam uz pomoč programa
da u pravu si!!!
pogotovo ovo " pobjednik (ci)" od kud bi to koji stranac znal napisat, a i znat kaj to znaci????
JuniorSoprano- Broj postova : 104
eRepublik lokacija : JAR
Registration date : 18.08.2008
Rekao je da mu je deda ili netko hrvat a da ivi izvan iako ne vjerujem.
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
Lukok je napisao/la:Rekao je da mu je deda ili netko hrvat a da živi izvan iako ne vjerujem.
yep
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
nije to nae..
Zadnja promjena: leshinari; sub pro 13 2008, 14:53; ukupno mijenjano 1 put.
vidio sam da se upravo pojavila ** VELIKA NAGRADNA IGRA ZA SVE IGRACE ** Obogati se, osvoji kucu ili wellness!!, jel i to neka muljaa?
nije sigurno da ces nesto osvojiti, ali da ce ovakva raspodjela nagrada biti i da ce sve biti transparentno sam siguran
Sigurno je decki, ja sam je pokrenuo... Svi igrajte i sretno!
Roby Petric je napisao/la:Sigurno je decki, ja sam je pokrenuo... Svi igrajte i sretno!
na koju foru će se izvlačiti brojevi?
Rado bih donirao, ali strah me da nece biti za kruha, buduci da radim za kunu
kad ce bit izvlacenje brojeva? i kad ce se znat sretni pobjednici
Hovla- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 11.12.2008
ta mu nedate bananu
Mykeliyo- Broj postova : 86
eRepublik lokacija : South africa,Pretoria
Registration date : 09.09.2008
Hovla je napisao/la:kad ce bit izvlacenje brojeva? i kad ce se znat sretni pobjednici
http://www.erepublik.com/en/newspaper/glasnik-esrece-180031/1
David K- Broj postova : 27
Registration date : 13.12.2008
nista od toga stari;oprosti mesija!!!
David K- Broj postova : 27
Registration date : 13.12.2008
Roby Petric je napisao/la:Sigurno je decki, ja sam je pokrenuo... Svi igrajte i sretno!
Kako onda john jakeson objavuljuje lutriju ako si ju ti pokrenuo?
Genius kid- Broj postova : 57
Registration date : 14.12.2008
To je druga lutrija, veceras ce izaci novi clanak sa svim detaljima oko novog kruga nadanja
Stranica 1 / 1.