Moja prica
4 posters
Stranica 1 / 1.
Moja prica
Nisam znao kud da ovo stavim, pa sam stavio ovdje jer glavno je da kazem sto zelim.
Dakle, sve je pocelo ovako...
Kupio sam kompniju jako jeftino i htio sam kasnije napravit organizaciju. Antimon mi je posudio 2 golda koja cu mu vratit cim nekog invitam. (Zahvaljujem se i ovim putem )
Nisam mogao napraviti organizaciju makar sam imao 5 golda. Pokusao sam svakako i nista. Kasnije je nestalo 1.5 golda koja nisam nigdje trosio. Otisao sam u UK, u rat, u nadi da ce mi skill(snaga) tjekom par dana porasti, s tim da cu trenirati i sve. Nazalost, nista od toga.
Sad sam u UK-u s gomilom para, al nemogu nist kupit jer sve kosta u GPB kojih nemam, lol. Valjda cu se za par dana snaci, vratiti gold, i kupit ticket za Hrvatsku.
To je razlog zasto me nema u Hrvatskoj.
BTW:
Sve cestitke roby-ju na "zadnjici" jutarnjeg
I javi jos koliko ti trebam dat za onaj ticket, da ti ne saljem poruku.
Dakle, sve je pocelo ovako...
Kupio sam kompniju jako jeftino i htio sam kasnije napravit organizaciju. Antimon mi je posudio 2 golda koja cu mu vratit cim nekog invitam. (Zahvaljujem se i ovim putem )
Nisam mogao napraviti organizaciju makar sam imao 5 golda. Pokusao sam svakako i nista. Kasnije je nestalo 1.5 golda koja nisam nigdje trosio. Otisao sam u UK, u rat, u nadi da ce mi skill(snaga) tjekom par dana porasti, s tim da cu trenirati i sve. Nazalost, nista od toga.
Sad sam u UK-u s gomilom para, al nemogu nist kupit jer sve kosta u GPB kojih nemam, lol. Valjda cu se za par dana snaci, vratiti gold, i kupit ticket za Hrvatsku.
To je razlog zasto me nema u Hrvatskoj.
BTW:
Sve cestitke roby-ju na "zadnjici" jutarnjeg
I javi jos koliko ti trebam dat za onaj ticket, da ti ne saljem poruku.
Re: Moja prica
ček kaj nije da kad dođeš u bilo koju drugu državu da se valuta sama od sebe prebaci u odgovarajuču?
ultragudra je napisao/la:ček kaj nije da kad dođeš u bilo koju drugu državu da se valuta sama od sebe prebaci u odgovarajuču?
Ne.
ultragudra je napisao/la:ček kaj nije da kad dođeš u bilo koju drugu državu da se valuta sama od sebe prebaci u odgovarajuču?
ne
ovo ti je kao u RL-u
trebas otic u mjenjacnicu (monetary market) i zamjenit valute
inace univerzalna valuta ti je gold (al nemos placat nista u goldima, samo svugdje mjenjat)
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
Similar topics
» Moja Kandidatura
» moja donacija
» V1 testeri i MOJA OBRANA
» Moja videnje eHrvatskog gospodarstva!
» Moja pitanja-molim odgovore (mogla bi zanimati i druge pocetnike!!)
» moja donacija
» V1 testeri i MOJA OBRANA
» Moja videnje eHrvatskog gospodarstva!
» Moja pitanja-molim odgovore (mogla bi zanimati i druge pocetnike!!)
Stranica 1 / 1.