Pitanja novih clanova <- ovdje
+157
Prpa
Bonsay
Ivan Jovanonov
cmdgeneralmarka
Darcus
interwal
Giuseppe Farabutto
robertomaric
CopyPaste071
flapo
The_K
Cofa River
TeraBajt
Torcida SucidaR
Petlan
Logaros
Tin Ujevic
senco_panza
Ivan Sokol
Arfon
bojnik101
City Fan
Marko Ivica
Bojnik
nobus
Cibaca Boy
tomsiro
IVAN RADMAN
Koprivnica
staklar
The_Fico
elessar1977
Traktor Tom
12345
Aston01
ranko_6
direktor
David Kordić
aquasonic
Croatson
Don Perignon
ultragudra
Alen Mislivecek
jean54
ex_cali70
brahle
malosanmaka
mojsije88
brane21
striko strikic
Luka Rotterdam
dux
Wizl
Sniper Wolf
d0nX
Selector
ratrak
megica
kotoripcan
brusjr
Zeba
Darksider
dakyk1
Pixa123
zedd1337
goran20
Domagoj Soldo
zubix
gluPan
Ante Sunara
qertz
Child Of Decadence
Agramer
Djuka
Gen_Ptah
Necto
Strahimir Horvat
flem
ara_jug2
papirlova
Josip Josipovic
Teo222
mtk-cro
osijek009
Nizzde
ZorroCRO
David K
mogwaiii
Genius kid
cocolo008
Coffe
Damijan
john_rambo
TiM Dream
Tomislav
imekojesepamti
Mario Kamenjak
Kvesko
JuniorSoprano
Igor
Generic
raversONdope
John Vorsha
Kresimirus
Sleepwalker
Drzavljanin_x
dominik_sk
Grgo
Sucko
Lukok
vatrenioo5
webstartm
split1700
Croatian_Luka
Hrvat i pol
Grego Rokin
nini9
Jozek
PAAAAAP
LLuX
plominjan
Red Nix
Azrael
purger
IvanN
Igsy
DR-man
zupnik
Blaster32
Barufa
letodred
Antun
maronaldo
Stripy
leshinari
Mario P
rocker-ma
Tohkon
Eustahije Brzic
Pepo Lover
Dado Shimke
Politicar
IvanGoodOne
bbb_kambelovac
Mastif
danijel
mskero
BorKan
Antimon
Max Payne
HrvojeZ
fredrikstadt
dSoKre
Sumski
Prle
Zemlja
Roby Petric
161 posters
Stranica 13 / 16.
Stranica 13 / 16. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Pitanja novih clanova <- ovdje
jedno pitanje....da li se negdje može provjeriti kada sam točno radio....zato što mi se čini da sam trebao danas ili sutra dobiti HW medalju a danas mi je pisalo da trebam još 28 dana odraditi da dobijem tu medalju.....nije mi jasno...i kome se treba obratiti ako se neki bug pojavio....
tomsiro- Broj postova : 3
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 17.02.2009
Nakon sto odradis posao pise ti you have worked in x days, you need x more to get medail
1. nacin kako da podignem wellnes, dali mi se isplati kupovat gift? (jer sam se zajebo sa 5 golda na pocetku i prodo za 0.01 kunu)2. Kada se prate ratovi, sta znaci ona slikica u sredini (administration centar, underground, no mnes land, itd.)
Don Perignon- Broj postova : 40
eRepublik lokacija : Istra
ma znam....problem je u tome što sam za dan dva trebao nakupiti 30 dana....i dobiti tu kao HW medalju....ali mi sada piše da trebam raditi još 28 dana da bi dobio tu medalju....
dakle pitanje je da li mogu negdje provjeriti koje dane sam točno radio ili nisam radio....
dakle pitanje je da li mogu negdje provjeriti koje dane sam točno radio ili nisam radio....
Za dobivanje wellnessa, pošto imaš manje od 40, koliko vidim na 39 si sada, prijavi se u Registar kritičnog wellnessa, javi se elbobo-u, moš se prijaviti i na POWER projekt, oni će ti osigurati barem jednu kartu da moš dići wellness preko ratovanja.
Obavezno se prijavi na Tako da i ti imaš dom za usisavanje ako nemaš kuću.
Koliko vidim radiš Q1 posao, i najvjerovatnije treniraš. Na ovoj razini wellnessa, po mom mišljenju giftovi ti se ne isplate. Kupuj Q2 hranu. Ako nemaš kuću dobit ćeš 2,22 wellnessa s Q2 hranom. Ako imaš 3,33. Ali opet, formula za dobivanje ti ovisi o wellnessu tako da kako ti raste wellness manje ćeš dobivati. Giftovi ti se isplate ako ti je wellness >90 jer Q1 gift uvijek daje 1 wellness, Q2 2 itd, dok ti Q3 hrana na tim razinama wellnessa daje 1,8 wellnessa, ako nemaš kuću, a i s Q1 kućom dobiješ sve ukupno 2.4 wellnessa.
Obavezno se prijavi na Tako da i ti imaš dom za usisavanje ako nemaš kuću.
Koliko vidim radiš Q1 posao, i najvjerovatnije treniraš. Na ovoj razini wellnessa, po mom mišljenju giftovi ti se ne isplate. Kupuj Q2 hranu. Ako nemaš kuću dobit ćeš 2,22 wellnessa s Q2 hranom. Ako imaš 3,33. Ali opet, formula za dobivanje ti ovisi o wellnessu tako da kako ti raste wellness manje ćeš dobivati. Giftovi ti se isplate ako ti je wellness >90 jer Q1 gift uvijek daje 1 wellness, Q2 2 itd, dok ti Q3 hrana na tim razinama wellnessa daje 1,8 wellnessa, ako nemaš kuću, a i s Q1 kućom dobiješ sve ukupno 2.4 wellnessa.
ja sam novi igrač i tek sam se danas prijavio pa imam nekoliko pitanja...kada je osnovana naša država na erepublik?gdje mogu vidit koliko novaca dobivam od posla kojeg obavljam?kada se mogu prijavit za vojsku?
Cibaca Boy- Broj postova : 16
eRepublik lokacija : hrvatska
Registration date : 03.03.2009
Cibaca Boy je napisao/la:ja sam novi igrač i tek sam se danas prijavio pa imam nekoliko pitanja...kada je osnovana naša država na erepublik?gdje mogu vidit koliko novaca dobivam od posla kojeg obavljam?kada se mogu prijavit za vojsku?
negdje pred kraj 12 mjeseca 2008; ideš na My Places->Company-> See all employees i na tom popisu kod svog nicka češ nači kolika ti je plača; već se sad možeš prijaviti za vojno učilište, dok za brigadu moraš ispuniti malo više uvjeta, prijava za vojno učilište je ovdje: http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=cFVNbmlSVmI2ejd3MXFFZmpITXUtYUE6MA..
Zadnja promjena: nobus; uto oľu 03 2009, 18:37; ukupno mijenjano 2 put/a.
nobus- Broj postova : 92
eRepublik lokacija : UK
Registration date : 05.08.2008
Ne znam gdje možeš vidjeti, ali uvedena je prije nešto više od 3 mjeseca. Pa kad se prijavljuješ za posao vidiš kolika ti je plaća, i u tvrtci na popisu radnika, a i svaki dan kada odradiš povećati se iznos HRK ispod slike wellnessa u lijvom izborniku.
Pošto si novi, vjerujem da radiš za 1 HRK. Preporučam ti da se javiš u Ured za dobrodošlicu novim igračima, oni ćeti pomoć kako savjetima tako i financijski. Evo link: http://www.erepublik.com/en/organization/1332965
Pošto si novi, vjerujem da radiš za 1 HRK. Preporučam ti da se javiš u Ured za dobrodošlicu novim igračima, oni ćeti pomoć kako savjetima tako i financijski. Evo link: http://www.erepublik.com/en/organization/1332965
od cega zive vojnici, ondosno ako se neko specializira za ratovanje dali on dobiva nekakvu lovu zbog sudjelovanja u bitkama?
brane21- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : s. dalmacija
Registration date : 16.02.2009
Expirience (Iskustvo)
Kako dobiti više expirienca da bih mogao sudjelovati u bitkama i tako te stvari... na brz način a da ne trošim novac?
Bojnik- Broj postova : 1
eRepublik lokacija : Dubrovnik
brane21 je napisao/la:od cega zive vojnici, ondosno ako se neko specializira za ratovanje dali on dobiva nekakvu lovu zbog sudjelovanja u bitkama?
Vojnici rade u kompanijama kao i svi drugi. Ne dobiva se nikakva lova za bitke, ali dobiješ besplatno od vojske oružje i moving tickete ako se ide ratovati izvan Hrvatske. To, naravno, samo ako si prijavljen u vojsci
Zadnja promjena: Djuka; uto oľu 03 2009, 20:42; ukupno mijenjano 1 put.
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
Bojnik je napisao/la:Kako dobiti više expirienca da bih mogao sudjelovati u bitkama i tako te stvari... na brz način a da ne trošim novac?
Pa jedi svaki dan, radi i treniraj, i to ti je 3 exp svaki dan , tako da za tjedan dana ćeš skupiti da možeš ići u bitku, i još ti wellness mora biti viši od 40.
btw. jel ti Bojnik nick u igri? U Americi si, sa wellnessom 6.68???
Djuka- Broj postova : 143
Registration date : 09.12.2008
tomsiro je napisao/la:ma znam....problem je u tome što sam za dan dva trebao nakupiti 30 dana....i dobiti tu kao HW medalju....ali mi sada piše da trebam raditi još 28 dana da bi dobio tu medalju....
ja mislim da se ne može pogledati jesi li radio neke dane ili ne...
...ja mislim ako si za koji dan trebao dobit HW medalju, a sad ti piše da ti fali još 28 dana...
...možda jedan dan nisi radio
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
od danas mi neki plato dolazi svaki put kad zelim nesto napravit, admini uvelo nest novo?
da vidis da malo drugacije izgleda
maknuli su to do list i na njeno mjesto stavili one novosti a to do je sad plato gore desno
maknuli su to do list i na njeno mjesto stavili one novosti a to do je sad plato gore desno
koji quratz?! kako jedna tvrtka može imati 2 produkta na marketu u istoj zemlji, za različite cijene...
primjer Blagdanski darovi imaju 5 Q1 giftova za 2,58 i 50 Q1 giftova za 2,6 HRK?
to neki bug od danas kako su postavljali ove glupe flash-toutoriale koji samo gnjave ljude... sve što otvoriš po prvi put on ti ga otvara... mene to malo žicvira (iako to više neću morati gasiti jer sam skoro sve otvorio), i zašto me kao sam od sebe odlogira iz igre, ali kada samo promjenim nešto na stranici, on je opet ulogiran (tj. nije se uopće odlogirao)
primjer Blagdanski darovi imaju 5 Q1 giftova za 2,58 i 50 Q1 giftova za 2,6 HRK?
to neki bug od danas kako su postavljali ove glupe flash-toutoriale koji samo gnjave ljude... sve što otvoriš po prvi put on ti ga otvara... mene to malo žicvira (iako to više neću morati gasiti jer sam skoro sve otvorio), i zašto me kao sam od sebe odlogira iz igre, ali kada samo promjenim nešto na stranici, on je opet ulogiran (tj. nije se uopće odlogirao)
Alen Mislivecek- Broj postova : 160
eRepublik lokacija : Centralna Hrvatska
Registration date : 22.01.2009
Tebi su možda smješni tutoriali i živciraju te, ali novim igračima vjerujem puno pomognu......
Marko Ivica- Broj postova : 18
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 25.12.2008
I men to pomalo zivcira,ali novim clanovima sigurno jako pomogne.
City Fan- Broj postova : 4
eRepublik lokacija : Slavonia
Registration date : 28.02.2009
City Fan je napisao/la:I men to pomalo zivcira,ali novim clanovima sigurno jako pomogne.
Slažem se
jel mogu ja ikako promjenit regiju u kojoj živim??
bojnik101- Broj postova : 5
eRepublik lokacija : Hrvatska,Central Croatia
Registration date : 01.03.2009
Naravno. My Places > Profile > desno imaš edit profile, change residence, donations list.
Ova druga opcija tebe u ovom slučaju zanima. Kada klikneš na nju izabireš regiju i državu u koju se želiš preseliti. No, da bi se uspješno preselio moraš:
- Dati otkaz u firmi u kojoj radiš
- izaći iz stranke
- kupiti kartu (moving ticket) - jednu ili dvije, ovisno o potrebi.
Napomena: Ako se seliš unutar države samo u drugu regiju, ove prve dvije natuknice ne trebaš raditi.
Ova druga opcija tebe u ovom slučaju zanima. Kada klikneš na nju izabireš regiju i državu u koju se želiš preseliti. No, da bi se uspješno preselio moraš:
- Dati otkaz u firmi u kojoj radiš
- izaći iz stranke
- kupiti kartu (moving ticket) - jednu ili dvije, ovisno o potrebi.
Napomena: Ako se seliš unutar države samo u drugu regiju, ove prve dvije natuknice ne trebaš raditi.
bojnik101- Broj postova : 5
eRepublik lokacija : Hrvatska,Central Croatia
Registration date : 01.03.2009
može jedno pitanje? što se događa sa tvrtkom koja se nalazi u regiji koja je osvojena u ratu od strane druge države? da li vlasnik i dalje ostaje vlasnik te tvrtke? da li se gube radnici? ili što?
Može.
Ništa.
Ostaje isti vlasnik.
Ne znam.
Vlasnik će morati kupiti licensu za zemlju koja je osvojila tu regiju. http://wiki.erepublik.com/index.php/License
Pogledaj na wikiju.
EDIT: Negdje sam vidio te stvari ali sada ne ih ne mogu naći.
Ništa.
Ostaje isti vlasnik.
Ne znam.
Vlasnik će morati kupiti licensu za zemlju koja je osvojila tu regiju. http://wiki.erepublik.com/index.php/License
Pogledaj na wikiju.
EDIT: Negdje sam vidio te stvari ali sada ne ih ne mogu naći.
evo još samo jedno... za sad... da li se dobija gold kada ostvarimo/istreniramo snagu 5 i odradimo jednu bitku u ratu?
Alen Mislivecek je napisao/la:evo još samo jedno... za sad... da li se dobija gold kada ostvarimo/istreniramo snagu 5 i odradimo jednu bitku u ratu?
Naravno.
zanimljivo, frend je danas došao do strenght 5 i odradio 2 bitke prije toga, dobio obavijest o dobivanju 5 golda, ali ništa još nije dobio... (bar je tako bilo oko 11 sati)
ah, valjda će dobit :-)
Alen Mislivecek je napisao/la:zanimljivo, frend je danas došao do strenght 5 i odradio 2 bitke prije toga, dobio obavijest o dobivanju 5 golda, ali ništa još nije dobio... (bar je tako bilo oko 11 sati)
ista stvar i meni se desila....
You have advanced 5 strength levels and you
have obtained a Super Soldier Medal. An amount of 5 Gold was added to
your account as a reward for your achievement.5 hours ago
i zanima me kome se može žaliti u vezi nedobivenog golda....u vezi HW medalje...
Ja sam dobio danas golde i Plato mi je rekao da sam hard worker
Valjda ste i vi ostali
Valjda ste i vi ostali
Alen Mislivecek je napisao/la:može jedno pitanje? što se događa sa tvrtkom koja se nalazi u regiji koja je osvojena u ratu od strane druge države? da li vlasnik i dalje ostaje vlasnik te tvrtke? da li se gube radnici? ili što?
"Kada kompanija želi kupiti licencu za državu u kojoj je trenutno locirana, koštati će je samo 5 Golda."
http://wiki.erepublik.com/index.php/License/Hrvatski
Ja preveo.
letodred- Broj postova : 25
eRepublik lokacija : north dalmatia
Registration date : 11.12.2008
pretplata za novine? čuo to negdje ali neznam na sto se odnosi, moze malo info?
Don Perignon je napisao/la:pretplata za novine? čuo to negdje ali neznam na sto se odnosi, moze malo info?
Kada otvoriš članak neki, gore desno imaš gumb "Subscribe". Kada ga klikneš, pretplatio si se na novine. I svaki puta kada autor novina napiše novi članak, bit će ti mala zvijezdica na zelenoj ikoni ispod inkone 'alerts'-a (koja se nalazi ispod ikone za privatne poruke).
Posto mi je zakljucana tema moram ovdje pitati.
Pitanje 1:
Od update-a imam na stock-u jednu Q3 hranu (znaci vec 3 dana) i nikako da je potrosim. Treniram i radim u Q2 firmi. Zbog neuzimanja hrane s stock-a (inventory) wellness mi pada. Sto da radim?
Pitanje 2:
Pozvao sam nekoliko ljudi preko Invite Friends da se prikljuce u eRepublik. Za dvoje sam siguran da su to i uradili i dosegli nivo 6. U Invite friends pise "You will receive 5 gold for each citizen invited by you that reaches level 6". Ja nisam nista dobio. Molim pomoc.
Pitanje 1:
Od update-a imam na stock-u jednu Q3 hranu (znaci vec 3 dana) i nikako da je potrosim. Treniram i radim u Q2 firmi. Zbog neuzimanja hrane s stock-a (inventory) wellness mi pada. Sto da radim?
Pitanje 2:
Pozvao sam nekoliko ljudi preko Invite Friends da se prikljuce u eRepublik. Za dvoje sam siguran da su to i uradili i dosegli nivo 6. U Invite friends pise "You will receive 5 gold for each citizen invited by you that reaches level 6". Ja nisam nista dobio. Molim pomoc.
Arfon- Broj postova : 2
Registration date : 12.02.2009
Odgovor 1.
Ako je vjerovati ovome članku - to je bug. http://www.erepublik.com/en/article/food-bug-fix-it--748733/1/20
Odgovor 2.
Nisam siguran u ovaj odgovor, ali znam da se prije slika u mail-u nije prikazivala, pa su neki mislili da su se regali preko nekoga, a zapravo nisu. Možda je to i ovdje slučaj.
Ako je vjerovati ovome članku - to je bug. http://www.erepublik.com/en/article/food-bug-fix-it--748733/1/20
Odgovor 2.
Nisam siguran u ovaj odgovor, ali znam da se prije slika u mail-u nije prikazivala, pa su neki mislili da su se regali preko nekoga, a zapravo nisu. Možda je to i ovdje slučaj.
ja sam se prijavio za vojsku i dobio sam ovu poruku:Dobro nam došao kadete. Na ovom linku su ti tutorijali koje trebaš
pročitati da bi završio HVU. http://ehvu.blog.hr/ i
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com/ratovi-f15/tutorijal-ratovi-i-borba-t723.htm?highlight=tutorijal+rat.
webstartm , Zapovjednik 2. voda HVU
ja sam procitao ove stranice,sta sad trebam?i kako se povećava wellnes?
pročitati da bi završio HVU. http://ehvu.blog.hr/ i
https://hrvatska-erepublik.forumcroatian.com/ratovi-f15/tutorijal-ratovi-i-borba-t723.htm?highlight=tutorijal+rat.
webstartm , Zapovjednik 2. voda HVU
Cibaca Boy- Broj postova : 16
eRepublik lokacija : hrvatska
Cibaca Boy je napisao/la:
hmmm, plaće ti nije Bog zna što, pa nastavi održati wellness što wećim možeš i skupi 35 XPa (tj. lvl 6) te ćeš dobiti 5 Golda... kasnije te golde investiraj u podizanje wellnessa... znaći kupiš si 2 karte za 1 gold (promjeniš na Monetary Marketu) i onda odeš u rat dignuti si wellness... nađeš rat i aktivnu bitku, preseliš se u regiju zaraćene države sa Q4 (Q5 preporučljivije) bolnice... odeš se boriti, odeš na bolnicu.. stisneš Heal, i kasnije se vratiš nazad u hrvatsku te zaposliš, i pitaš poslodavca ako ima mjesta za podizanje plaće (to inače mi u našoj radimo)...
HrvojeZ je napisao/la:Odgovor 2.
Znači to što sam pozvao 5-6 ljudi i kao nagradu sam trebao dobit nesto gold-a da mogu bolje napredovat, ispada da je to kurac od ovce?
Lagano me ova igra počinje živcirat, a tek sam počeo....
Ivan Sokol- Broj postova : 8
eRepublik lokacija : Dalmatia
Registration date : 23.02.2009
svima je onaj bug sa hranom, pa tako i meni, kada mozemo ocekivat popravak/uklanjanje buga?kada preci na q3 hranu...i kako konzumirati gift, stoji mi u inventoryu ali nista od njega...
Ivan Sokol je napisao/la:HrvojeZ je napisao/la:Odgovor 2.
Znači to što sam pozvao 5-6 ljudi i kao nagradu sam trebao dobit nesto gold-a da mogu bolje napredovat, ispada da je to kurac od ovce?
Lagano me ova igra počinje živcirat, a tek sam počeo....
zavisi preko kojeg su se linka registrovali
u mail-u su dobili dva linka ako su izabrali link Become a Citizen dobices golde, ako su preko linka koji preusmjerava na naslovnu stranicu igre onda nista od golda
senco_panza- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 27.01.2009
kada ti netko posalje gift raste ti wenes, q1 za 1 q2 za 2 itdDon Perignon je napisao/la:svima je onaj bug sa hranom, pa tako i meni, kada mozemo ocekivat popravak/uklanjanje buga?kada preci na q3 hranu...i kako konzumirati gift, stoji mi u inventoryu ali nista od njega...
nadji nekoga ko ce ti donirati. ti njemu donate gift a on tebi offer gift
Nazire li se rješenje tog buga? :/
Ne znam kako welness održati ovako, totalno mi se srušio
Ne znam kako welness održati ovako, totalno mi se srušio
Tin Ujevic- Broj postova : 15
eRepublik lokacija : Hrvatska - Slavonija
Registration date : 09.02.2009
Evo, prošao je dan tj. dva otkako frend nije dobio 5 golda za snagu 5 i odrađenu borbu.... čak sam mu rekao da napiše PM adminu... eh, sada, kada uopće admin gleda takve stavri te da li ih uopće gleda te da li će dobiti zasluženih 5 golda, ili da se oprosti čovjek od njih?
ozron
jevio mi je da će valjda rješenje dobiti putem maila... eh, sad je vikend, ap možda i oni imaju zabranjen rad nedjeljom...
jevio mi je da će valjda rješenje dobiti putem maila... eh, sad je vikend, ap možda i oni imaju zabranjen rad nedjeljom...
kad ce se popravit taj bug, wellnes mi pada za 2 po danu, a jedva ga odrzavam preko 40 (sad mi je ispod 40...)
meni se danas welenss normalno podigao.
Logaros- Broj postova : 9
Registration date : 16.02.2009
Imam jedno pitanje pa ako vam se da da odgovorite:
Recimo imam jedan članak i sada želim otići u npr. SAD jer je tamo puuno ljudi.
I sad napišem/kopiram identični članka i hoće li mi on izaći u SADu ili u Hrvatskoj?
Recimo imam jedan članak i sada želim otići u npr. SAD jer je tamo puuno ljudi.
I sad napišem/kopiram identični članka i hoće li mi on izaći u SADu ili u Hrvatskoj?
Moras promjeniti u novinama gdje da ti clanci izlaze.
Odes na "Edit newspapaer details" i tamo postavi zemlju.
Odes na "Edit newspapaer details" i tamo postavi zemlju.
Stranica 13 / 16. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Zdravo (nisam vidl "welcome page" pa ovdje pozdravljam)
» Par pitanja
» Osnivanje tvrtke
» Par pitanja
» Par pitanja
» Osnivanje tvrtke
» Par pitanja
Stranica 13 / 16.