Razmjena poklona
+4
split1700
Roby Petric
Prle
Mario P
8 posters
Razmjena poklona
Razmjena poklona (Gift Exchange) je navodno dobra stvar jerbo podize zdravlje (wellness).
Kljucna rijec je "razmjena".
Dakle, ako je tko zainteresiran moze replay na ovu temu (+ kvaliteta poklona).
PS.
takodjer se mogu izjasniti stari (iskusniji) igraci da li je pametno kupovati "slovenske poklone".
Kljucna rijec je "razmjena".
Dakle, ako je tko zainteresiran moze replay na ovu temu (+ kvaliteta poklona).
PS.
takodjer se mogu izjasniti stari (iskusniji) igraci da li je pametno kupovati "slovenske poklone".
Re: Razmjena poklona
već postoji ovakva tema u generalnim raspravljanjima, i opet ponavljam ne kupujte slovenske poklone, ne zato jer su slovenski nego jer su preskupi
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Nikako slovenske!!!
Ako nema danas giftova, bit ce ujutro, malo se strpite, ima 100 radnika u tvornici giftova, i sutra-prekosutra cemo lopatama bacati giftove na trziste, cim naraste malo skill radnicima:)
Ako nema danas giftova, bit ce ujutro, malo se strpite, ima 100 radnika u tvornici giftova, i sutra-prekosutra cemo lopatama bacati giftove na trziste, cim naraste malo skill radnicima:)
Prle je napisao/la:već postoji ovakva tema u generalnim raspravljanjima, i opet ponavljam ne kupujte slovenske poklone, ne zato jer su slovenski nego jer su preskupi
Sorry, nisam primjetio da postoji u generalnim raspravljanjima (obecavam da cu procitati (skoro) cijeli forum prije iduceg posta )
Ali tamo se prebrzo mnoze postovi, pa mozda i nije lose da ova tema bude (i) tu,
a opet, sta ja znam, tek sam se prijavio i procitao nekolicinu tema
Nema frke, preselit cemo to na onaj topic, ili zakljucati cim se Sucko pojavi...
/ prebaceno
Ljudi strpite se, nemojte trositi novac na skupi gift.
Kao sto znate otvorene su drzavne kompanije koje ce omoguciti svakom gradjaninu da kupi gift po pristupacnoj cijeni kao i food.
Ukoliko vidite da gifta i fooda nema na marketu, sacekajte jer cim se proizvede dolazi na triziste.
Ljudi strpite se, nemojte trositi novac na skupi gift.
Kao sto znate otvorene su drzavne kompanije koje ce omoguciti svakom gradjaninu da kupi gift po pristupacnoj cijeni kao i food.
Ukoliko vidite da gifta i fooda nema na marketu, sacekajte jer cim se proizvede dolazi na triziste.
evo ja se javljam da me neko uzme za frenda da se razmijenjuemo..
Led Bee- Broj postova : 3
eRepublik lokacija : Croatia-Sredisnja
Registration date : 11.12.2008
jebo slovence nedaju nam ZERP, ne trebaju nam ni njihovi giftovi
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 13.08.2008
Napisao sam i u onoj temi:
kome treba gifta nek se slobodno upise u Registar kriticnog wellnesa, dobit ce giftove za razmjenu. Nemojte zaboraviti da gift morate pokloniti nekome da bi djelovao .
REGISTAR- Upisite se za darivanje gifta
kome treba gifta nek se slobodno upise u Registar kriticnog wellnesa, dobit ce giftove za razmjenu. Nemojte zaboraviti da gift morate pokloniti nekome da bi djelovao .
REGISTAR- Upisite se za darivanje gifta
Koliko cesto izlaze darovi na tršište. Znam da ukupna dnevna količina ovisi o skillu radnika, ali me zanima da li na tržište darovi (i hrana) izlaze jedan po jedan ili izlaze onako na hrpi na početku dana ?
Mesko- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 11.12.2008