Pozdrav
+6
Prle
LLuX
Mario Kamenjak
Sumski
Roby Petric
dalibor
10 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav
Pozdrav svima, evo tek sam se pridruzio i nemam pojma o igri, al eto svidja mi se koncept i reko da se predstavim i pozdravim sve.
Ingame ime Dalibor, svi savjeti, preporuke i tipovi su dobrodosli. Hr tutorial cu polako proc kad cu imat vise vremena.
Pozdrav svima!
ps. ako se ovakvi postovi stavljaju na drugo mjesto zamoli bih admina na razumijevanje novajlije + preseljenje na pravi thread.
Ingame ime Dalibor, svi savjeti, preporuke i tipovi su dobrodosli. Hr tutorial cu polako proc kad cu imat vise vremena.
Pozdrav svima!
ps. ako se ovakvi postovi stavljaju na drugo mjesto zamoli bih admina na razumijevanje novajlije + preseljenje na pravi thread.
dalibor- Broj postova : 1
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Re: Pozdrav
Dobrodosao:)
Provjeri prvo tutorijale i forum, onda slobodno pitaj sve sto te zanima ako vec neces naci na forumu - tu smo da pomognemo...
Zivijo rodjo
Provjeri prvo tutorijale i forum, onda slobodno pitaj sve sto te zanima ako vec neces naci na forumu - tu smo da pomognemo...
Zivijo rodjo
Živio čovječe!
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
dobrodoso
na forumu ces puno toga nac, ako te nesto zanima ne boj se pitat ^^
na forumu ces puno toga nac, ako te nesto zanima ne boj se pitat ^^
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
dobrodošao i pitaj sve šta nije jasno
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Pozdrav, majstore!
Evo i ja relativno novi, clan od jucer, ali pomalo sam vec sve pohvatao. Zbilja nije tesko, samo treba citat. Igrica se cini vrlo zanimljivom sa mnogim mogucnostima...
Evo i ja relativno novi, clan od jucer, ali pomalo sam vec sve pohvatao. Zbilja nije tesko, samo treba citat. Igrica se cini vrlo zanimljivom sa mnogim mogucnostima...
Gujoslav Zlocojezic- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Croatia, Center - KT
Registration date : 10.12.2008
Pozz i ja sam novi. Citam tu u vjstima pomoc za nove :::
Dodatna stvar - cuvajte novac! Ovih 50 HRK koje ste dobili u eRepubliku je jako puno, pogotovo s obzirom na stanje kakvo je trenutno, sto znaci da imamo velik manjak proizvoda na trzistu, posto drzavu imamo tek dva dana i cijene su jako visoke. Doslo je mnogo stranaca koji nas pokusavaju opljackati smijesno visokim cijenama.
E sad kako da kupin neku hranu po nizoj cjeni u marketu kad je najniza 4,99 za Q1
Dodatna stvar - cuvajte novac! Ovih 50 HRK koje ste dobili u eRepubliku je jako puno, pogotovo s obzirom na stanje kakvo je trenutno, sto znaci da imamo velik manjak proizvoda na trzistu, posto drzavu imamo tek dva dana i cijene su jako visoke. Doslo je mnogo stranaca koji nas pokusavaju opljackati smijesno visokim cijenama.
E sad kako da kupin neku hranu po nizoj cjeni u marketu kad je najniza 4,99 za Q1
Zemlja- Broj postova : 98
eRepublik lokacija : Croatia, South Dalmatia
Zemlja je napisao/la:
I ja sam prinova u igri i isto pitanje mi se mota po glavi??
ivek81cro- Broj postova : 97
eRepublik lokacija : Hrvatska-centralna
nikako. pricekaj malo dok neko ne stavi nesto jeftinije. 5 HRK je skoro pola golda, za te pare mozes u SAD kupit bar 10 q1 hraneZemlja je napisao/la:
Stranica 1 / 1.