Resursi
3 posters
Stranica 1 / 1.
Resursi
U mojoj pokrajini (sjeverna dalmacija) piše da još nije ništa otkriveno. Što to znači, da će nešto ipak biti? Oće li se u svakoj otkriti nešto high, med, i low?
Re: Resursi
Ne, to sto koja regija ima to je to... Dakle, Dalmacija je prazna... ali ima posebnu strateski vrijednost jer ne granici s ni jednom drzavom, kao ni Juzna Dalmacija...
Ne, jer tvrtka kupuje Iron da bi proizvodila weapon.
Drugo bi bilo da imas tvrtku koja proizvodi Iron - tada bi ti produktivnost bila jako mala, skoro nikakva... Ove low, medium i high se odnose samo za resoource, odnosno tvrtke koje proizvode raw materialse
Drugo bi bilo da imas tvrtku koja proizvodi Iron - tada bi ti produktivnost bila jako mala, skoro nikakva... Ove low, medium i high se odnose samo za resoource, odnosno tvrtke koje proizvode raw materialse
Zadnja promjena: Roby Petric; sri pro 10 2008, 16:05; ukupno mijenjano 1 put.
Antun je napisao/la:Oće li to meni odmoći jer ću ja napraviti tvrtku za oružje koja treba iron?
evo, rekao ti je roby
odnosno tvoja kompanija kupuje resurse sa marketa, tebe ne zanima odakle ti resursi, jedino kompanije poput Grain-a, treba zanimat regije koje imaju određeni resurs
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Prle je napisao/la:Antun je napisao/la:Oće li to meni odmoći jer ću ja napraviti tvrtku za oružje koja treba iron?
evo, rekao ti je roby
odnosno tvoja kompanija kupuje resurse sa marketa, tebe ne zanima odakle ti resursi, jedino kompanije poput Grain-a, treba zanimat regije koje imaju određeni resurs
Da, tvrtke koje prizvode raw materialse idu u one regije u kojima tih resourcea ima najmanje - medium.
Dakle, tko otvori Grain u Dalaciji, proizvodit ce s istim ljudima i skillovima mnogo manje graina dnevno, nego ista tvrtka u slavoniji, jer Slavonija ima Hgih grain, Dalmatia low (ili opce nema, nisam gledal)
Stranica 1 / 1.