karta svijeta
4 posters
Stranica 1 / 1.
karta svijeta
postoji li negdje nekakva karta svijeta, gdje vidim koja drzava drzi koje teritorije?
nesto poput ploce za rizik, ako me razumijete
nesto poput ploce za rizik, ako me razumijete
bollocks- Broj postova : 29
eRepublik lokacija : Slavonija
Registration date : 10.12.2008
Re: karta svijeta
udjes u svoj "profil" i kraj svog imena stisnes "croatia"... i odma kraj toga ces imat "On the map"
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
Da, ali meni kad otvorim tu mapu bude samo bijelo. A kad uđem u opcije slike su dopuštene. Onda sam našao link slike koja bi se trebala tu pokazati (http://www.erepublik.com/images/maps/Croatia.jpg), i otvorim ga u novom prozoru i piše 404 - Not Found.
Skinuo sam onu sliku svijeta i bezveze je skroz, niti možeš lijepo zoomirati i vidjeti imena država, a kamoli pokrajina, plus to još nas ni nema na onoj karti.
Skinuo sam onu sliku svijeta i bezveze je skroz, niti možeš lijepo zoomirati i vidjeti imena država, a kamoli pokrajina, plus to još nas ni nema na onoj karti.
ja za drugu neznam
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
hvala lijepa!
a gdje vidim legendu?
primjerice, koja je ova ljubicasta drzava sto drzi oceaniju i komad afrike?
zasto nema nas na karti? i mozemo li se prosiriti na ovaj 'nenaseljeni' teritorij?
a gdje vidim legendu?
primjerice, koja je ova ljubicasta drzava sto drzi oceaniju i komad afrike?
zasto nema nas na karti? i mozemo li se prosiriti na ovaj 'nenaseljeni' teritorij?
bollocks- Broj postova : 29
eRepublik lokacija : Slavonija
Registration date : 10.12.2008
Admini jos nisu nacrtali Hrvatsku na mapi, zato je bijelo... A kad ce, ne zna se...
Legende nema, jer je adminima pretesko to shvatiti... Inace, drzava koja drzi Oceaniju i dio JAR je Indonezija, vjerojatno najjaca vojna sila u igri. Imala je i australiju donedavno, ali dali su im neovisnost...
Legende nema, jer je adminima pretesko to shvatiti... Inace, drzava koja drzi Oceaniju i dio JAR je Indonezija, vjerojatno najjaca vojna sila u igri. Imala je i australiju donedavno, ali dali su im neovisnost...
Stranica 1 / 1.