Ulazak u politicku stranku
5 posters
Stranica 1 / 1.
Ulazak u politicku stranku
Upravo sam pokusao da udejm u HDS ali mi pise
You have only 9 Experience Points. To access this feature you need at least 40 Experience points (experience level 7). Find out how to get Experience Points or how to Unlock features.
Znaci trebam jos poprilicno cekati ili ima neka caka da se udje(da ne kazem preko veze)
You have only 9 Experience Points. To access this feature you need at least 40 Experience points (experience level 7). Find out how to get Experience Points or how to Unlock features.
Znaci trebam jos poprilicno cekati ili ima neka caka da se udje(da ne kazem preko veze)
Re: Ulazak u politicku stranku
nazalost nema caka, ali HDS te spremno ceka kad dostignes skill 40 (nekih tjedan dana).
Dotad mozes otvoreno biti simpatizer i predstavljati se kao clan stranke, makar nije sluzbeno... To ti ko predsjednik stranke dopustam, i drago mi je da si odabrao HDS:)
Dotad mozes otvoreno biti simpatizer i predstavljati se kao clan stranke, makar nije sluzbeno... To ti ko predsjednik stranke dopustam, i drago mi je da si odabrao HDS:)
hehe, i ja sam isto htio, ali moram čekati...
danijel- Broj postova : 14
eRepublik lokacija : centralna hrvatska
Registration date : 10.12.2008
i ja isto, kao vodja si iznimno popularan (a zasad je to dost, jedini si bil objavljen u vecernjem listu)
Hrvoje Primarius- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 11.12.2008
Necete morati vise, otvorit cu podforum HDS-a za sve koji ce u buducnosti htjeti biti clanovi, i posto nemam vremena dat cu vam lijepi zadatak - napravit cete statut stranke, mi stariji vijeme trosimo da nekako pokrenemo drzavu...
Bit ce otvoreno od sutra, nadam se
Bit ce otvoreno od sutra, nadam se
opa, ipak ce bit nesto od demokracije
Hrvoje Primarius- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 11.12.2008
"opa, ipak ce bit nesto od demokracije "
Mislis??
Kud Roby okom, tamo mi skokom.
hehehe