Kupovanje dodatnih stvari kreditnom karticom
+5
split1700
Roby Petric
Tomislav
Prle
Drzavljanin_x
9 posters
Stranica 1 / 1.
Kupovanje dodatnih stvari kreditnom karticom
Pitanje je slijedeće. Zanima je jer itko od vas kupio dodatne slotove, zlato, wellness box i slično kreditnom karticom preko neta.
Koliko je to sigurno, tj. da mi netko ne mazne ostatak love s kartice u međuvremenu. Nemam iskustva s internet trgovinom pa ako mi netko može odgovoriti o potencijalnim opasnostima.
Koliko vremena treba da se aktivira to što sam kupio?
Hvala.
Koliko je to sigurno, tj. da mi netko ne mazne ostatak love s kartice u međuvremenu. Nemam iskustva s internet trgovinom pa ako mi netko može odgovoriti o potencijalnim opasnostima.
Hvala.
Drzavljanin_x- Broj postova : 22
eRepublik lokacija : Slavonija, Hrvatska
Registration date : 07.12.2008
Re: Kupovanje dodatnih stvari kreditnom karticom
cuo sam da odma lova dođe.Ima ti jedan hrvat koji je kupova
nisam niti cu
nisam niti cu
Gost- Gost
nisam nikad kupovao, i mislim da neću
sigurno mora bti, nebi se zafrkavali oko takvi stvari, i pretpostavljam da se aktivira odma
sigurno mora bti, nebi se zafrkavali oko takvi stvari, i pretpostavljam da se aktivira odma
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Stvar je u tome da je s onih 10 slotova nemoguće igrati. Pa samo oružja mi zauzimaju 7!
71 kn za 6 mjeseci (50 slotova) i nije preveliki izdatak.
Dodatno pitanje; imam nešto bugarskih i turskih novaca, hoće li mi banka moći odmah u utorak zamijeniti to u kune? Hoću li moći poznajmiti kuna od banke ako mi zatreba pri poslovanju?
71 kn za 6 mjeseci (50 slotova) i nije preveliki izdatak.
Dodatno pitanje; imam nešto bugarskih i turskih novaca, hoće li mi banka moći odmah u utorak zamijeniti to u kune? Hoću li moći poznajmiti kuna od banke ako mi zatreba pri poslovanju?
da, mjenjat cemo za kune vjerojatno no ja ipak nisam predsjednik, to ti split1700 mora rec
da, moc ces dobit zajam no morat ces potpisat ugovor i jos dosta stvari prezentirat
da, moc ces dobit zajam no morat ces potpisat ugovor i jos dosta stvari prezentirat
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Tomislav je napisao/la:da, mjenjat cemo za kune vjerojatno no ja ipak nisam predsjednik, to ti split1700 mora rec
Ne, necemo mijenjati - jer kuna nemamo... Dobit cemo novce u banku tek nakon 25.12., tako da cuvaj ovaj novac ili promijeni u gold. Tko ce nakon 25.12. htjeti mijenjati - HNB ce mu zamijeniti, ali ne prije...
Drzavljanin_X je napisao/la:Hoću li moći poznajmiti kuna od banke ako mi zatreba pri poslovanju?
Ista stvar nazalost kao i kod prvog pitanja - banka u startu nema novaca do 25.12., jer su nam dotad zakljucani na drzavnom accountu. Ako ces trebati Gold javi mi se, pozajmim ti bez frke...
Roby Petric je napisao/la:Drzavljanin_X je napisao/la:Hoću li moći poznajmiti kuna od banke ako mi zatreba pri poslovanju?
Ista stvar nazalost kao i kod prvog pitanja - banka u startu nema novaca do 25.12., jer su nam dotad zakljucani na drzavnom accountu. Ako ces trebati Gold javi mi se, pozajmim ti bez frke...
Oke, hvala.
Samim formiranjem HNB-e bit ce poznati uvjeti subvencioniranja proizvodnje kao i ostale stavke njenog djelovanja.
Evo, danas sam kupio paket 50 slotova za 72 kune. Aktivirao mi se za oko 2 minute.
Lijepo je vidjeti onih 50 kućica opet...samo da još tržište oružja proradi.
Moram priznati da ne znam kako će ratnici ići ratovati s 10 slotova. Ovaj paket mi se više čini kao nužda nego luksuz u slučaju da netko želi biti svjetski ratnik.
Lijepo je vidjeti onih 50 kućica opet...samo da još tržište oružja proradi.
Moram priznati da ne znam kako će ratnici ići ratovati s 10 slotova. Ovaj paket mi se više čini kao nužda nego luksuz u slučaju da netko želi biti svjetski ratnik.
ček jel se ti slotovi mogu kak proširiti tijekom igre ili samo ako ih kupiš
kaj se nebi to trebalo moc s goldom kupit? (bez da moras placat prave pare)
Hrvoje Primarius- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 11.12.2008
ne to su prave pare...
pa i oni moraju imat profit (admini)
pa i oni moraju imat profit (admini)
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
Hrvoje Primarius je napisao/la:kaj se nebi to trebalo moc s goldom kupit? (bez da moras placat prave pare)
Moram te razočarati. Slotove ne možeš kupiti zlatom niti ih dobiti preko xp points-a.
Ako ti je ikakva utjeha, možeš koristiti 4 vrste kreditne, znači ne moraš imati visa electron ili american express kao što bi morao imati za kupnju u inozemstvu. Možeš koristiti i karticu od tekućeg (maestro) ili žiro računa.
Drzavljanin_X je napisao/la:Pitanje je slijedeće. Zanima je jer itko od vas kupio dodatne slotove, zlato, wellness box i slično kreditnom karticom preko neta.
Hvala.
Upravo kupio.
Doduse ne direktno s kreditne (prvo otvoris PayPal racun, gdje ostavis broj kreditne, zatim platis Erepublik-u s PayPal-a). Naravno, da na netu nista nije apsolutno sigurno, ali to je rizik koji je tesko izbjeci (a da ne platis masne provizije, no to je druga tema). Dalje sto se tice sigurnosti, moj osobni stav je da cu radije ostaviti broj kreditne na jednom "relativno" sigurnom mjestu (PayPal), nego na svakom site-u posebno (pa makar to bio i Erepublik.com).
Sto se vremena tice, meni se aktiviralo trenutno.
Kad smo vec kod golda, kako je najpametnije iskoristi upravo kupljeni (u prvih par dana igre)?
Podici Wellness na 100%, ili je preskupo trositi kupljeni gold na to?
(BTW, moze li se Wellness podici preko 100%? )
Ili ima neki pametniji nacin ulaganja golda na samom pocetku igre?
Podici Wellness na 100%, ili je preskupo trositi kupljeni gold na to?
(BTW, moze li se Wellness podici preko 100%? )
Ili ima neki pametniji nacin ulaganja golda na samom pocetku igre?
Nemoj kupivati wellness, to je bacen novac, zato i pokusavamo uspostaviti razmjenu giftova da to ide besplatno medju ljudima...
Moj savjet - cuvaj gold dok neces imati dovoljan XP level da otvoris organizaciju i eventualno tvrtku.
Kad se malo rasciste ovi problemi oko stvaranja drzave, i popratnih problema, naucit cu vas kako trgovati valutama i goldom (Money exchange - Monex) i kako zaraditi dodatno koji gold bez previse muke...
Samo malo vremena do toga molim:)
Moj savjet - cuvaj gold dok neces imati dovoljan XP level da otvoris organizaciju i eventualno tvrtku.
Kad se malo rasciste ovi problemi oko stvaranja drzave, i popratnih problema, naucit cu vas kako trgovati valutama i goldom (Money exchange - Monex) i kako zaraditi dodatno koji gold bez previse muke...
Samo malo vremena do toga molim:)
Stranica 1 / 1.