Izbori
+4
Ja Netko
leshinari
Sucko
blatko
8 posters
Stranica 1 / 1.
Izbori
Blize se izbori, da cujemo prijedloge sto cemo i kako da dobijemo sto vise mjesta u kongresu?
blatko- Broj postova : 220
eRepublik lokacija : Nelspruit, SA
Registration date : 24.06.2008
Re: Izbori
Ove izbore cemo teže dobiti, jer: samo prvih 5 stranaka dobiva mijesto u kongresu, a trenurno je jedna Belgijska strnka sa preko 100 clanova, 3 UK strnake koje imaju jakooo puno clanova, pa samo mi bili 5. no ovaj put, su dosli Litvanci, kojih ima 60, a nas ima oko 40. Te ako ovi Hrvati iz ostalih zemalja nedodu, biti ce problema. Ja sam ih nagovarao, no nista. No dobro je da vjerojetno srediti koje mijesto u vladi, neko mijesto ministra. Ako je za vjerovat Brodieu.
Erm ... Ja ne bi vjerovao brodiu, jer on je JAKO nesposoban i sam se zajebava, ako pobjedi izbore, onda mozemo pakirati kofere za njemacku ...
Gost- Gost
super
znaci ceka nas svijetla buducnost... :no:
znaci ceka nas svijetla buducnost... :no:
Ne nego se on meni javio, ali on se meni od prije fakat nesvida, ukrao mi je invite. A vidim da ga svi mrze. Popricat su sa KIA Senakom, te sa onim Jasperskim, kako vec.
Pricao sam s njim, svi oni isto govore. No kako si ti bolje upoznat sa politickim stanjem u UK, glasamo za njega.
U češkoj se nadam da budem imao 3 mjesta,uz malo sreće 4...
Ja Netko- Broj postova : 10
eRepublik lokacija : češka
Registration date : 30.06.2008
Znam to, ali njihova partija je zaista slabasna. Jos ako ovi otidu..pa pitanje je oce li upoce njih 4 biti.
i meni je isto malo cudno kako bi mogao uhvatiti 3,4 mjesta, ali vidit cemo,ja se nadam da ce uspjeti
Ako ovo sa Češkom ne uspije, slobodno dođite u Ameriku (naravno, ako to želite).
Ona je velika i sigurna zemlja, te ako se prijavite u neku stranku i budete aktivni (npr. Demokrati) možete završiti u Kongresu, no najvažnije je steći prijatelje u moćnim zemljama kako bismo si kasnije osigurali dobru pozadinu.
Ona je velika i sigurna zemlja, te ako se prijavite u neku stranku i budete aktivni (npr. Demokrati) možete završiti u Kongresu, no najvažnije je steći prijatelje u moćnim zemljama kako bismo si kasnije osigurali dobru pozadinu.
Caius- Broj postova : 8
eRepublik lokacija : USA
Registration date : 03.07.2008
ma ja ostajem u jukeja
roby_r- Moderator
- Broj postova : 87
eRepublik lokacija : Namur
Ista je situacija sa UKom. I UK ne nepada nikoga, jednostavno nezele, sto je i lose, tu i tamo koji rat treba nabaciti, da se pocne prodavat oruzje, giftotvi..Caius je napisao/la:Ako ovo sa Češkom ne uspije, slobodno dođite u Ameriku (naravno, ako to želite).
Ma dobro je to... Imaju oni one svoje paratropere, i oni su im previše... Kad se samo sjetim onog rata Indonezija-Australija, pa taj im je rat totalno sjebo ekonomiju jedno vrijeme. Kolko je samo Gio u to vrijeme zaradio na onim q3 darovima . Ak se ne varam gift je bio po 3.7gbp-a, a stock mu se odmah isprazni čim stavi na market.Sucko je napisao/la:Ista je situacija sa UKom. I UK ne nepada nikoga, jednostavno nezele, sto je i lose, tu i tamo koji rat treba nabaciti, da se pocne prodavat oruzje, giftotvi..Caius je napisao/la:Ako ovo sa Češkom ne uspije, slobodno dođite u Ameriku (naravno, ako to želite).
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
tada je dakiller harao sa extra skupi giftovima
a bilo je jasno da je multi, ali adminima se bas nije zurilo da ga izbrisu, ukinu, banaju
a bilo je jasno da je multi, ali adminima se bas nije zurilo da ga izbrisu, ukinu, banaju
leshinari je napisao/la:tada je dakiller harao sa extra skupi giftovima
je, ta prodaja Dakilleru je bila Giova osveta što su ga napadali zbog visoke cijene giftova. Tek je onda UK tržište vidjelo što je visoka cijena giftova... Taj Dakiller car, imo je jedno 30 accova
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
@caius,mi smo već pobijedili,ali nas je premalo u stranci pa imamo manje congressmana nego smo trebal imati...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
gotcha1234 je napisao/la:@caius,mi smo već pobijedili,ali nas je premalo u stranci pa imamo manje congressmana nego smo trebal imati...
Baš simpatična situacija
Gost- Gost
ma ima nas masu sigurno
Stranica 1 / 1.