Ticket
+8
qertz
split1700
Odo5
mogwaiii
Mario Kamenjak
Roby Petric
Prle
Mile
12 posters
Stranica 1 / 1.
Ticket
Najeftiniji u Zaru je 50 zara?
0.65 golda?
ja moram raditi 3 i pol dana za hebeni ticket,aj,aj nekak sam skupio za ticket ali hebote šta je ovo gdje je ona sckova firma sa jeftinim kartama?
0.65 golda?
ja moram raditi 3 i pol dana za hebeni ticket,aj,aj nekak sam skupio za ticket ali hebote šta je ovo gdje je ona sckova firma sa jeftinim kartama?
Mile- Broj postova : 254
eRepublik lokacija : South Africa, Limpopo
Registration date : 26.10.2008
Re: Ticket
oko tiketa neće bit problema, nek svatko od "malo imućnijih" sponzorira 7-8-10 tiketa i to je to, ako trebaš tiket javi mi se ingame
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
sad je već kasno,već sam Americi,ali stvarno najeftiniji ticket je 0.65 golda,uf,za to sam mogao u Španjolskoj nakpovati 6-7 q3 hranePrle je napisao/la:oko tiketa neće bit problema, nek svatko od "malo imućnijih" sponzorira 7-8-10 tiketa i to je to, ako trebaš tiket javi mi se ingame
ovakva situacija u JAR-u nije od danas, tako da to ništa nije iznenađujuće, mislim da kad mi odemo će afrikanci skužit da i nismo tako loši bili
a već se i sad vide posljedice
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Prle je napisao/la:ovakva situacija u JAR-u nije od danas, tako da to ništa nije iznenađujuće, mislim da kad mi odemo će afrikanci skužit da i nismo tako loši bili
Ja sam danas podijelio 30-ak komada, vecinom ljudima sa mnjim skillom... Tko ce trebati jos, pogotovo za preseljenje , nek se javi
Ajde,mogo bih i ja jedno 2-3 sponzorirat...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
mogwaiii je napisao/la:ticket koji sam dobio od Roby Petric prosljedjujem onom kome treba
Meni treba ticket. Nick:Odo5
Odo5- Broj postova : 14
eRepublik lokacija : Istria and Kvarner
Registration date : 18.11.2008
Odo5 je napisao/la:mogwaiii je napisao/la:ticket koji sam dobio od Roby Petric prosljedjujem onom kome treba
evo malo i spize da imas sto jesti na putu kuci
Zadnja promjena: split1700; uto pro 02 2008, 19:30; ukupno mijenjano 1 put.
Odo5 je napisao/la:mogwaiii je napisao/la:ticket koji sam dobio od Roby Petric prosljedjujem onom kome treba
poslano
Htio bi kupiti od nekog od vas jeftini ticket. Znači, tko je izvaj JAR-a i može ga nabaviti. Platit ću u ZAR-ima, samo recite koliko košta.
qertz je napisao/la:Htio bi kupiti od nekog od vas jeftini ticket. Znači, tko je izvaj JAR-a i može ga nabaviti. Platit ću u ZAR-ima, samo recite koliko košta.
Koliko ti treba
E hvala na ticketima. Sad ih čak imam 3!
Odo5- Broj postova : 14
eRepublik lokacija : Istria and Kvarner
Registration date : 18.11.2008
ako baš hočeš kupovati a da ti nitko ne pokloni,onda mi pošalji 10 zara i ja ti dam jednu Američku. :bounce:qertz je napisao/la:Htio bi kupiti od nekog od vas jeftini ticket. Znači, tko je izvaj JAR-a i može ga nabaviti. Platit ću u ZAR-ima, samo recite koliko košta.
qertz je napisao/la:Htio bi kupiti od nekog od vas jeftini ticket. Znači, tko je izvaj JAR-a i može ga nabaviti. Platit ću u ZAR-ima, samo recite koliko košta.
Ne trebas kupovati, doniral sam ti ticket za preseljenje...
Nisam vam stigo odgovorit. Tek sad sam dosao.
A, ne, ne... Vratim ti novac. Imam skoro 50 ZAR-a. Nije uopće problem. Samo reci koliko.
Roby Petric je napisao/la:qertz je napisao/la:Htio bi kupiti od nekog od vas jeftini ticket. Znači, tko je izvaj JAR-a i može ga nabaviti. Platit ću u ZAR-ima, samo recite koliko košta.
Ne trebas kupovati, doniral sam ti ticket za preseljenje...
A, ne, ne... Vratim ti novac. Imam skoro 50 ZAR-a. Nije uopće problem. Samo reci koliko.
I ja bih trebao jedan ticket. Ako treba mogu vratit nakon par dana ili platit.
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
Azrael je napisao/la:I ja bih trebao jedan ticket. Ako treba mogu vratit nakon par dana ili platit.
Poslano
Roby Petric je napisao/la:Azrael je napisao/la:I ja bih trebao jedan ticket. Ako treba mogu vratit nakon par dana ili platit.
Poslano
Puno ti hvala. To je vec drugi put da me spasavas.
Edit:
Odo, hvala i tebi na ticketu.
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
Trebam jedan ticket pod hitno,
plačam i dvostruko ako treba,el u Hrvatskoj nema ticket kompanije
Ajmo akcija hitno je
plačam i dvostruko ako treba,el u Hrvatskoj nema ticket kompanije
Ajmo akcija hitno je
Mile smiri se!!! neces nigdi u rat pa da nam pogines!
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
Što kad pogineš u igri? Pročitah da se možeš refundirati? dali ti onda ostaje sve, ili sve iz početka?
sve ostaje osim velnesaAntun je napisao/la:Što kad pogineš u igri? Pročitah da se možeš refundirati? dali ti onda ostaje sve, ili sve iz početka?
AJDE HITNO JE TRAŽIM KARTU PLAČAM DESETORUSTRUKO ,,
njet,al nadaM se da je i duplo dosta
Stranica 1 / 1.