Indonezijski takover u Sloveniji
+7
Sumski
Ivica_Ri
leshinari
Mile
Prle
Tomislav
Roby Petric
11 posters
Stranica 1 / 1.
Indonezijski takover u Sloveniji
Indo-roboti naumili su novo sranje, ovaj puta gadno po nas, a jos nemamo drzavu.
Zasad se 50-ak Indosa prijavilo u slovenski SDP i kandidirali svoje ljude u Kongres. Rade politički takeover kod naših buducih susjeda.
Ako dobiju, ne sumnjam tko ce biti slijedeci... Simpaticna ekipa, kak bi Zocky rekel...
Kak da im pomognemo, oni su nam buduci susjedi?
Zasad se 50-ak Indosa prijavilo u slovenski SDP i kandidirali svoje ljude u Kongres. Rade politički takeover kod naših buducih susjeda.
Ako dobiju, ne sumnjam tko ce biti slijedeci... Simpaticna ekipa, kak bi Zocky rekel...
Kak da im pomognemo, oni su nam buduci susjedi?
Re: Indonezijski takover u Sloveniji
Prvi put cujem ali i osuđujem takve stvari.
NEGO ROBY DA TI DAM KONTRU.
Rumunji rade takeover u bugarskoj i austriji ?sto kazes na to
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:Prvi put cujem ali i osuđujem takve stvari.
A KAJ ĆE MENI TVOJA KONTRA?
Jebe mi se za Rumunje i Bugare i Austriju, ovo ce nam biti prvi susjedi...
Z0CKY je napisao/la:meni se jebe za slovence,isto tako.
Znam da ti se jebe za sve drugo osim osobne koristi i veličine... Šteta samo kaj te već sad niko tu ne doživljava...
vrlo jednostavno, odselimo se u sloveniju, jebemo indonezanima mater, jos si dignemo ugled, pricat cu sa slovenskim predsjednikom
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Z0CKY je napisao/la:meni se jebe za slovence,isto tako.
naravno, ti ionako nećeš u hrv
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
sad mi kaze njihov predsj. da ce ih oni sami sredit no ja sam mu reko da smo mu mi na raspolaganju u krajnjem slucaju
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
Mi smo (na erpubliku) a i u RL nismo daleko,jedan jako sebičan narod i samo mislimo na svoju guzicu tako da se večini jebe i za Sloveniju i za Hrvatsku nego misle samo na svoje dupe,normalno misle na Hrvatsku ali na lovu u Hrvatskoj koju će dobivati
Tako da opče stanje je grozno,u Hrvatskoj a kamoli da još neko ide pomagat Slovencima a da nema osobnog interesa,kao uvlačenje u dupe Slovenskom predsjedniku i sl.
Tako da opče stanje je grozno,u Hrvatskoj a kamoli da još neko ide pomagat Slovencima a da nema osobnog interesa,kao uvlačenje u dupe Slovenskom predsjedniku i sl.
Mile- Broj postova : 254
eRepublik lokacija : South Africa, Limpopo
Registration date : 26.10.2008
Mile je napisao/la:Mi smo (na erpubliku) a i u RL nismo daleko,jedan jako sebičan narod i samo mislimo na svoju guzicu tako da se večini jebe i za Sloveniju i za Hrvatsku nego misle samo na svoje dupe,normalno misle na Hrvatsku ali na lovu u Hrvatskoj koju će dobivati
A cemu bi se uvlacili slovenskom predsjedniku u guzicu? Nije ni on, a ni nitko drugi u eRepubliku nikakav faktor radi kojeg bi se trebalo uvlaciti u dupe (barem meni nije). Oni koji se uvlace u guzice drugima nece nikad nista postici, uvijek budu necije lutke ili igraci, a takvih dosta poznajem.
A pomoci buducem susjedu - kaj je u tome problem? Uz malo diplomacije uspostave se dobri odnosi, pomogne im se ako se moze kako, inace ti nema tko pomoci kad tebi pomoc zatreba. A onda je kasno biti frajer, ili poceti glumiti dobre odnose...
Tomislav je napisao/la:sad mi kaze njihov predsj. da ce ih oni sami sredit no ja sam mu reko da smo mu mi na raspolaganju u krajnjem slucaju
Diplomatski i pametno...
Roby Petric je napisao/la:Z0CKY je napisao/la:meni se jebe za slovence,isto tako.
Znam da ti se jebe za sve drugo osim osobne koristi i veličine... Šteta samo kaj te već sad niko tu ne doživljava...
osobna korist sta necu da pomognem sloveniji?to je moja volja,nije nicija korist
Gost- Gost
e to je problem što i ja takvih dosta poznajem.Roby Petric je napisao/la:Mile je napisao/la:Mi smo (na erpubliku) a i u RL nismo daleko,jedan jako sebičan narod i samo mislimo na svoju guzicu tako da se večini jebe i za Sloveniju i za Hrvatsku nego misle samo na svoje dupe,normalno misle na Hrvatsku ali na lovu u Hrvatskoj koju će dobivati
A cemu bi se uvlacili slovenskom predsjedniku u guzicu? Nije ni on, a ni nitko drugi u eRepubliku nikakav faktor radi kojeg bi se trebalo uvlaciti u dupe (barem meni nije). Oni koji se uvlace u guzice drugima nece nikad nista postici, uvijek budu necije lutke ili igraci, a takvih dosta poznajem.
A pomoci buducem susjedu - kaj je u tome problem? Uz malo diplomacije uspostave se dobri odnosi, pomogne im se ako se moze kako, inace ti nema tko pomoci kad tebi pomoc zatreba. A onda je kasno biti frajer, ili poceti glumiti dobre odnose...
A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
I ja sam za pomoc Sloveniji, ako zatreba.
Ivica_Ri- Broj postova : 52
eRepublik lokacija : Edinburgh, United Kingdom
Registration date : 05.07.2008
roby seres nema nikakvog takeovera.mozda neka grupa ali nema nista organizirano
Gost- Gost
Mile je napisao/la:A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
Cekaj, jel me zajebavash ili impliciras da pokusavam pomoci Slovencima zbog vlastitih interesa?
Z0CKY je napisao/la:roby seres nema nikakvog takeovera.mozda neka grupa ali nema nista organizirano
No nista organizirano, samo jedna grupa od 50 Indosa se slucajno nasla na istom mjestu i ustoj stranci u isto vrijeme...
Roby Petric je napisao/la:
Jebe mi se za Rumunje i Bugare i Austriju, ovo ce nam biti prvi susjedi...
Slazem se!!
Ako stvar krene tim putem ozbiljno smo fasovali. Ima ih ka pljeve i ka pijavice su.
Treba to motrit.
Ja sam za da se ide pomoć jer kad dođe hrvatska pazi koga mogu odmah napasti...mislim da to rade jer smo se borili protiv njih dobiju vlast i kad nas budu mogli napadat zajebu nas ili nešto...
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
govorim opčenito.......Roby Petric je napisao/la:Mile je napisao/la:A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
Cekaj, jel me zajebavash ili impliciras da pokusavam pomoci Slovencima zbog vlastitih interesa?
Mile je napisao/la:A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
Najbolji su mi takvi koji nemaju pojima sta je bilo prije,ili koji samo nesto napisu da bi napisali.
Da je Roby-u bilo do vlastitog interesa nebi dao ostavku na mjesto predsjednika eUS,najvece drzave u eR, (imao je sve na pladnju,napravio je stvari koje vecina vas moze samo sanjati,od 8 clanova napravio je stranku od 780 trenutno) i sad se zajebavao sa stvaranjem drzave od 50 ljudi koja pitanje dali ce izdrzati vise od 2 mj.
A sta se tice zlata,ima ga vise od svih nas tu skupa.
Obozavam pametne resprave i diskusije ali ovakvo nesto me raspizdi
Kokach je napisao/la:Mile je napisao/la:A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
Najbolji su mi takvi koji nemaju pojima sta je bilo prije,ili koji samo nesto napisu da bi napisali.
Da je Roby-u bilo do vlastitog interesa nebi dao ostavku na mjesto predsjednika eUS,najvece drzave u eR, (imao je sve na pladnju,napravio je stvari koje vecina vas moze samo sanjati,od 8 clanova napravio je stranku od 780 trenutno) i sad se zajebavao sa stvaranjem drzave od 50 ljudi koja pitanje dali ce izdrzati vise od 2 mj.
roby jel ono 300 golda?
Gost- Gost
Ja sam za pomoć janezima...ipak su nam oni pomagali koliko toliko tijekom domovinskog rata...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
????ja za to nisam bas cuo,ali mi smo balarija to roby znagotcha1234 je napisao/la:Ja sam za pomoć janezima...ipak su nam oni pomagali koliko toliko tijekom domovinskog rata...
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:roby jel ono 300 golda?
Da, to je jedan dio moje osobne imovine koju ću uložiti (dati, donirati, kak god očeš) u državu da lakše krene u početku... Možda bude i više od toga, ali manje važno u ovom trenutku, sve ovisi o tome koliko će nam trebati i koliko ćemo od admina dobiti...
Slazem se, iako nema bas vise zlata kao svi mi zajedno. xDKokach je napisao/la:Mile je napisao/la:A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
Potpuno podrzavam da pomognemo Sloveniji, a jasno je da je to iz nasih privatnih interesa, od naseg straha prema Slovencima, takoder, najbolje rijesenje protiv toga je nasa brojnost, glavni faktor u igri za kvalitetnu drzavu.
isuse a jesi i ti pa nisam opče njemu se obračao mislio sam na pr ljudi za koje znam koji čak nisu ni na ovom forumu li ih nisam vidjeo do sad,a ti mene napadaš,isuse,ajte ti psihijatru....Kokach je napisao/la:Mile je napisao/la:A u pomaganju susjedima isto ne vidim ništa loše samo da se ne pomaže zbog interesa. (vlastitih a ne državnih)
mile ja i ti cemop pokupit ban radi nekih finih
ljudi ja se ispricavam ako nekog uvrijedim , ali ja ne radim iza leđa ,ja cu vam ode rec sve sta vas ide uvik sam bio direktan i uvijek cu bit , pa jebite i vi mene ako osjecate potrebu
ljudi ja se ispricavam ako nekog uvrijedim , ali ja ne radim iza leđa ,ja cu vam ode rec sve sta vas ide uvik sam bio direktan i uvijek cu bit , pa jebite i vi mene ako osjecate potrebu
Gost- Gost
kakva je to sad nagla promjena u tvojoj politici
nema promjene zna sam da ce ces komentirat, molim te ako zelis provocirat provociraj doma nekoga
Gost- Gost
da, a ti ostani di jesi jer te netrebamo u hrvatskoj
Kladim se da će i tebe izopćit začas...kao što je mene...
By the way zocky,ako si toliko hipokritičan da čitaš ovov,reći ću odmah da nisam pisao tebi...
By the way zocky,ako si toliko hipokritičan da čitaš ovov,reći ću odmah da nisam pisao tebi...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Inače, da se vratimo topicu...
Indosi su dobili točno 50% u Kongresu, osnovali su si account pod nazivom Slovenian National Bank i dali na glasanje u Kongres da se 1806 Goldova s državnog accounta prebaci na njihov account...
Indosi su dobili točno 50% u Kongresu, osnovali su si account pod nazivom Slovenian National Bank i dali na glasanje u Kongres da se 1806 Goldova s državnog accounta prebaci na njihov account...
roby sluzbena vlada indonezije osuđuje ovaj potez.
inace rumunji su osvojili jedan velik postotak u austriji,sprijecen je takeover u zadnji tren
inace rumunji su osvojili jedan velik postotak u austriji,sprijecen je takeover u zadnji tren
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.