Borba za JAR!
+9
LLuX
Kokach
Azrael
Mile
Roby Petric
Prle
Tomislav
Lukok
Sucko
13 posters
Erepublik :: VOJNA SELEKCIJA :: Ratovi
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Borba za JAR!
nije cjeli ATLANTIS došo, došle su 2 divizije amera koji su se bas borili i ostatak tek na kraju kad je bilo prekasno, za rumunje neznam a i bio je bug na svoje oci sam vidio kako se vojnici koji su imali pun k borbi za resistance najednom poceli za defendere
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
tomislave falili su klikat odradio sam i ja 30 borbi pa se to nije desilo.
2 puta se desilo butnaru, pieru i nemeiahu.to je nista , i ocito je da su slucajno falilo jer da je bio bug bilo bi vise puta.Indonezija je imala gori bug,osigurali smo regiju i borili se jos 15 ?!dok n3mo nije nazvao admina da ponisti
2 puta se desilo butnaru, pieru i nemeiahu.to je nista , i ocito je da su slucajno falilo jer da je bio bug bilo bi vise puta.Indonezija je imala gori bug,osigurali smo regiju i borili se jos 15 ?!dok n3mo nije nazvao admina da ponisti
Gost- Gost
tijekom tog buga si bio na ircu pretpostavljam
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
da , ali to nije bug a ako ga je i bilo vi radite od muhe slona
mislim da su obe strane ostecene sto su cak i rumunji priznali a ti neces?!
Gost- Gost
da al mi nije jasno jel se isti broj ljudi borio na strani indonezije i gubio kad je doso atlantis srusilo se 50 000 poena zida u no mans landu i preslo pola suburbie da bi se najednom pocelo opako dizat sve
Z0CKY je napisao/la:da , ali to nije bug a ako ga je i bilo vi radite od muhe slona
uopće neznam za bug, nego sam se samo izjasnio da si za vrijeme toga bio na ircu, nek ljudi znaju
Tomislav je napisao/la:da al mi nije jasno jel se isti broj ljudi borio na strani indonezije i gubio kad je doso atlantis srusilo se 50 000 poena zida u no mans landu i preslo pola suburbie da bi se najednom pocelo opako dizat sve
moram priznat sjajna taktika ATLANTISA.poanta:
western cape je krenuo, atlantis nije pokazivao pomoc i indonezija je lako podigla na 50 000.kad je indonezija mislila da je gotovo stigao je ATLANTIS u zadnje 3 ure.Zasto zadnje 3?prvo u indoneziji je tada noc a drugo , sto nakon 24 sata vise nema NO MANS LAND(ako ode tu nakon 24h i kasnije onda je indonezija dobitnik), i nema vise underground area(ako ode tu western cape je osloboeđen).Znaci ATLANTIS je racunao naglo spustit zid i srusit kad par minuti nakon 24h.Ali su prerano krenuli negdje oko 11 navecer po indo-vremenu.kad su oni vidjeli da je vrag odnio salu poceli su se borit i stiglo je nas 10-ak u pomoc.malo po malo je islo gore , jako sporo jer se vodila stvarno velika bitka.STVARNO teska bitka sa obe strane
Gost- Gost
Ocito je da je Peace sila, sto je, tu je. Ja sam u ovom slucaj nepristran, ali cinjenica je da je Atlantis dvaputa izgubio, i sad se mora posteno na,muciti da dokaze da je zaista sila kakva tvrdi da je.
BTW molio bih nekoga ako mi moze poslati nesto giftsa, trenutno sam u Finskoj, welness mi je 30.5
BTW molio bih nekoga ako mi moze poslati nesto giftsa, trenutno sam u Finskoj, welness mi je 30.5
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
nisu zocky gle, ameri su poslali 2 divizije sat sat i pol prije kraja na sto sam ja apeliro njihovog zapovjednika da salje svu americku vojsku, oni su dosli mozda pola sata prije kraja i dok su se rasporedili vec je prakticki bio kraj a i njihov zapovjednik je nov pa je mobilizacija isla sporo + bugovi
daj ne seri sa bugovima
daj jaki su mi ameri , ti zapovjednici nisu ni corporali
priznaj da je 2/2 PEACE dobio , zapravo sama indonezija
daj jaki su mi ameri , ti zapovjednici nisu ni corporali
priznaj da je 2/2 PEACE dobio , zapravo sama indonezija
Gost- Gost
i šta sad???
kakve to veze ima sa nama?
kakve to veze ima sa nama?
aha da, tako je JAR je izgubio 2 pokrajine.....sry što nečitam sve
Ja to ne vidim na naslovnoj strani, ti?Z0CKY je napisao/la:Sucko je napisao/la:Na njegove se tekstove ni netreba obazirati vise. Zocky, pogledaj naslovnu stranku erepublika, i kada poreda 6 zemalja po najvecem broju stranovnika, reci mi sto vidis?Kokach je napisao/la:LOL cijeli ATLANTIS,niti je bio cijeli ATLANTIIS niti cijeli PEACE.Z0CKY je napisao/la:da dosao je cijeli ATLANTIS, a sama indonezija te talijanski i brazilski komandosi (sveukupno 10 komandosa) i lagano ATLANTIS drugi put iz dva puta slomio zube
Daj Zocky spusti se na zemlju,molim te.
sucko ja vidim 2/2 teska poraza ATLANTISA gdje su i oni sami jucer rekli nama svaka cast prvi put u povijesti.Kokach tomislav je rekao da je dosao cijeli ATLANTIS.Cijela rumunjska vojska je bila,cak su i kongresmene povukli u borbu,svedska također,spanjolska se borila u northern capeu eto jedino nisam vidio amere.Sa obzirom da mislim da nemaju ni generala ni marshala nijednog nebi osobito pomogli
indonezija se borila sa pola snage(ovi normalni su spavali , a neki se borili ) nas 6 talijanskih komandosa , dva iranca,3 brazilca
treba jednostavno priznat da je ATLANTIS u dvije prave bitke izgubio.Ko zna sljedeci put mozda PEACE izgubi ja ne govorim nista,apsolutno je sve moguce
Ostali, atlantis je svakako jaci od peacea, kao prvo, po brojnosti, jedino 3 puta ih je vise, mozda i vise.
Zocky, molim te mi reci ta 2 rata di je peace dobio.
Sucko sve mi se cini da si u rodu sa gotchom ,
pa dva rata gdje je ATLANTIS poslao sve postrojbe nemoj se glupirat stavit cu ti clanke di ATLANTIS salje svu vojsku.
dva puta u indoneziji s obzirom da si neaktivan nemoj filozofirat nego se raspitaj ,pitaj sam ATLANTIS priznali su oba poraza kao teska
pa dva rata gdje je ATLANTIS poslao sve postrojbe nemoj se glupirat stavit cu ti clanke di ATLANTIS salje svu vojsku.
dva puta u indoneziji s obzirom da si neaktivan nemoj filozofirat nego se raspitaj ,pitaj sam ATLANTIS priznali su oba poraza kao teska
Gost- Gost
po 100ti put, nije cjeli atlantis bio u JARu, ni pola zapravo
potvrđeno!
peace JE CAR,Zocky je car.
peace JE CAR,Zocky je car.
Mile- Broj postova : 254
eRepublik lokacija : South Africa, Limpopo
Registration date : 26.10.2008
Tomislave bilo ih je 5 puta vise nego PEACE-a
bilo nas je 10 talijana i 3 iranca i 3 brazilca , to je to
ja rumunje prati i imam u wordu listunjihove vojske(captain i vise), i mogu ti garantirat da je doslo 5 generala ,1 field marshal , masu colonela i captaina, također i svedske trupe su u velikom postotku dosle,spanjolci su napadali northern.Jedino ko nije dosao je USA,koja prakticki nema kog poslat sve su nize rangirani osim par njih mozda par colonela (cak za njih nisam cuo), generala nemaju,par captaina.Slabo su tijekom povijesto ratovali i trenutacno puno jacih vojski ima.ne mozes se vadit na njih ,da rumunji nisu dosli onda svaka cast ali jesu u najvecem broju
tomislave jednostavno je 2:0 , mozda bude 2:1 ubrzo ATLANTIS zeli osvetu
ja rumunje prati i imam u wordu listunjihove vojske(captain i vise), i mogu ti garantirat da je doslo 5 generala ,1 field marshal , masu colonela i captaina, također i svedske trupe su u velikom postotku dosle,spanjolci su napadali northern.Jedino ko nije dosao je USA,koja prakticki nema kog poslat sve su nize rangirani osim par njih mozda par colonela (cak za njih nisam cuo), generala nemaju,par captaina.Slabo su tijekom povijesto ratovali i trenutacno puno jacih vojski ima.ne mozes se vadit na njih ,da rumunji nisu dosli onda svaka cast ali jesu u najvecem broju
tomislave jednostavno je 2:0 , mozda bude 2:1 ubrzo ATLANTIS zeli osvetu
Gost- Gost
i kakva je naša korist što je 2:0?
zaboli nas briga, imate msn prepirite se tamo, jel to kako utječe na buduću državu? NE, zaboli nas
zaboli nas briga, imate msn prepirite se tamo, jel to kako utječe na buduću državu? NE, zaboli nas
opet prle SPAM , ovo je tema borba za JAR niko ne prica o hrvatskoj
sucko ovo je spam
sucko ovo je spam
Gost- Gost
sucko banaj me
lol zocky pogledaj onaj damage graph, indonezana je bilo dosta vise...
zocky se sada kao Talijan predstavlja.Z0CKY je napisao/la:Tomislave bilo ih je 5 puta vise nego PEACE-a
Inace, lijepo pise u wikiu:
"ATLANTIS is a military alliance consisting of 8 member nations. It is one of two active alliances in eRepublik and, of the two, has the larger military. "
Naravno ovih 8 su samo punopravne clanice. A i tih 8 ima vise ljudi nego cijeli peace zajendo.
Sucko je napisao/la:zocky se sada kao Talijan predstavlja.Z0CKY je napisao/la:Tomislave bilo ih je 5 puta vise nego PEACE-a
Inace, lijepo pise u wikiu:
"ATLANTIS is a military alliance consisting of 8 member nations. It is one of two active alliances in eRepublik and, of the two, has the larger military. "
Naravno ovih 8 su samo punopravne clanice. A i tih 8 ima vise ljudi nego cijeli peace zajendo.
ne predstavljam se kao talijan,ali se predstavljam ko njihov vojnik ne jos zadugo
opet ti imas probleme,pa ovde se ne prica ko je bogatiji veci itd.
cinjenica je da je 2:0 za PEACE
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:Sucko sve mi se cini da si u rodu sa gotchom ,
Jebote ko papiga ponavljas to
Kaj te placaju Zocky koliko puta napises "PEACE je pobjedio"
kokach, zocky ocito radi na proviziju lol
Kokach je napisao/la:Z0CKY je napisao/la:Sucko sve mi se cini da si u rodu sa gotchom ,
Jebote ko papiga ponavljas to
Kaj te placaju Zocky koliko puta napises "PEACE je pobjedio"
kokach izgleda da tebe placaju da izbjegavas pricu o porazu.mislim da je glupo to izbjec rec ,isto tako kad ATLANTIS pobjedi ja cu priznat
Gost- Gost
Ajde pustite malo Zockya na miru. Svi ste nesto protiv njega kao da vam je neznam sto napravio. Pa pustite covjeka malo.
Azrael- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 15.09.2008
Azrael,niko nema nista protiv Zocky,meni je osobno simpa,ali prenapadno mi je to njegovo navlacenje za PEACE i lagano ide na zivce to ponavljanje,bojim se da kad otvorim pastetu da ce Zocky iskociti van s velikim natpisom "PEACE je najbolji".
kokach da mozda ti nisi kao ja?previse smo otisli oba ,ja sam samo zelio reci da je cinjenica da je 2:= isto tako u buducnosti ce i ATLANTIS napraviti pokoju pobjedu
Gost- Gost
Slazem se s tobom Zocky,bit ce onako kako odlucimo.I treba prestat s napucavanjima izmedu nas hrvata u igri,treba sad skupit glave i da ovo prijelazno razdoblje prode koliko god je moguce bezbolnije.
A koliki mi wellnes otprilike treba bi za to?
marijan.cuba- Broj postova : 5
eRepublik lokacija : Juzna Dalmacija
Registration date : 30.12.2008
Za nas zasad ne postoji lojalnost niti prema Atlantisu niti prema Peacu. Naša lojalnost sada može biti isključivo prema vlastitoj domovini.
Kad potpišemo sporazume tada ćemo imati i druge obligacije.
Do tada bilo kakva lojalnost naših egrađana izvan eHrvatske je veleizdaja.
Kad potpišemo sporazume tada ćemo imati i druge obligacije.
Do tada bilo kakva lojalnost naših egrađana izvan eHrvatske je veleizdaja.
Strahimir Horvat- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Hrvatska,Slavonija
Registration date : 09.12.2008
Zato što je to po logici stvari.
U slučaju rata između te dvije lojalnosti javlja se sukob i on nije riješiv na obostrano zadovoljstvo. U većini država na svijetu ukoliko građanin ode u bilo koji rat na bilo kojoj strani mora tražiti dopuštenje koje naravno neće dobiti i kad ode on čini krivično djelo odnosno izdaju. Naši životi ne pripadaju nama nego državama u kojima živimo. Samoubojstvo je protuzakoniti čin. Kad je uspješno tada je kazna suvišna.
:bounce:
U našem slučaju možemo se ići boriti za druge države, ali onda postajemo njihovi građani kao pojedinci, ali ako smo pripadnici vojske onda moramo dobiti dopuštenje jer smo dio sustava koji predstavlja državu. Zar ne?
U slučaju rata između te dvije lojalnosti javlja se sukob i on nije riješiv na obostrano zadovoljstvo. U većini država na svijetu ukoliko građanin ode u bilo koji rat na bilo kojoj strani mora tražiti dopuštenje koje naravno neće dobiti i kad ode on čini krivično djelo odnosno izdaju. Naši životi ne pripadaju nama nego državama u kojima živimo. Samoubojstvo je protuzakoniti čin. Kad je uspješno tada je kazna suvišna.
:bounce:
U našem slučaju možemo se ići boriti za druge države, ali onda postajemo njihovi građani kao pojedinci, ali ako smo pripadnici vojske onda moramo dobiti dopuštenje jer smo dio sustava koji predstavlja državu. Zar ne?
Strahimir Horvat- Broj postova : 51
eRepublik lokacija : Hrvatska,Slavonija
Registration date : 09.12.2008
ma jebo vas i peace i atlantis, a u vezi ovog rata u JAR.-u i kad bi iso borio bi se na strani JAR-a
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 13.08.2008
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Erepublik :: VOJNA SELEKCIJA :: Ratovi
Stranica 2 / 2.