Donator
5 posters
Stranica 1 / 1.
Donator
Svi koji žele donirati golde u humanitarne svrhe neka doniraju (nick u igri:Mile Car) meni i ja ću se pobrinuti da završe u dobroj namjeni.
Mile- Broj postova : 254
eRepublik lokacija : South Africa, Limpopo
Registration date : 26.10.2008
Re: Donator
1:0 za tebe
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
ma imam gifotva i hrane koliko mogu imati za 4 zara dnevno to mi ne treba,nego oglde za humanitarne svrhe trebam.
Ma da nebi nitko ti neće dat...Mile je napisao/la:ma imam gifotva i hrane koliko mogu imati za 4 zara dnevno to mi ne treba,nego oglde za humanitarne svrhe trebam.
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
a vidiš da sam stavil ovaj smajlLukok je napisao/la:Ma da nebi nitko ti neće dat...Mile je napisao/la:ma imam gifotva i hrane koliko mogu imati za 4 zara dnevno to mi ne treba,nego oglde za humanitarne svrhe trebam.
da se šalim.
Ili sam to možda trebao staviti u off-topic,svejedno,bila je šala.
Ma kupujem ja u Podravci ne brini,i mislim da kad sam bil u UK,da je isto tamo bila neka Podravka ili tako nešto sl. i da sam tamo kupoval,tako da dok ja igram erepublik,neće Podravka prorpast.Z0CKY je napisao/la:e da kupuj u moje podravke i bit ces zdrav
pa mislil sam barem 1000 golda,al i 100 će dobro doći.leshinari je napisao/la:a koliko ti treba? ako su neke razumne cifre do 100tinjak golda, mogu ti
pomoci
ja imam viska 150 Golda...vise ti nemogu dat... jbg
bbb_kambelovac- Broj postova : 356
eRepublik lokacija : South Dalmatia, Croatia
Registration date : 27.10.2008
aj,aj samo daj,garantiram ti da će biti potrošeno u humabitarne svrhe.bbb_kambelovac je napisao/la:ja imam viska 150 Golda...vise ti nemogu dat... jbg
U obliznje nocne klubove.Mile je napisao/la:aj,aj samo daj,garantiram ti da će biti potrošeno u humabitarne svrhe.bbb_kambelovac je napisao/la:ja imam viska 150 Golda...vise ti nemogu dat... jbg
Stranica 1 / 1.