Kako do golda?
+4
LLuX
Sucko
Roby Petric
Sumski
8 posters
Stranica 1 / 1.
Kako do golda?
Znam da pitanje zvuci smijesno (ono ka sve je objasnjeno- ili radom, ili preko mjenjacnice, ili kupovinom golda), al sve to ne pali, osim ovog zadnjeg ako radis za sicu i ne mozes skupit dovoljno ZARa za zaradu preko Monetary marketa..
Pitam iskljucivo zato jer igram nekih 20 i kusur dana al nikako da dodjem do svota koje spominju po forumu, na racunu imam 10ak ZARa- u skoro mjesec dana igre.
Kako da onda skupim min 20 golda za firmu ili 20 ZARa za ticket kad se bude islo u domaju....?
Pitam iskljucivo zato jer igram nekih 20 i kusur dana al nikako da dodjem do svota koje spominju po forumu, na racunu imam 10ak ZARa- u skoro mjesec dana igre.
Kako da onda skupim min 20 golda za firmu ili 20 ZARa za ticket kad se bude islo u domaju....?
Re: Kako do golda?
Roby Petric je napisao/la:Da sam napisao "Diskutiraj s Tomislavom", bi li onda bilo prebaceno na diskusije?
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
LLuX je napisao/la:Roby Petric je napisao/la:Da sam napisao "Diskutiraj s Tomislavom", bi li onda bilo prebaceno na diskusije?
Ajd bar netko kuzi zajebanciju ovdje
svi su nešto mrzovoljni zadnjih dana, bezveze, izgleda da je ovo postalo više od igre :S xD
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
ma zajebancija je uvijek najvaznija
ovo je igra a forumi sluze za zajebavanje
ovo je igra a forumi sluze za zajebavanje
lol mos pitat mene da
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
koristi inviteove , budi dobar sa bogatima (oporuke) , kad steknes pocetni kapital onda je lakse.
kako steci pocetni kapital?kao u RL jako tesko
puno srece treba , u igri nije moguca mafija kao u RL hrvatskoj
Gost- Gost
Ja sam te zaista ozbiljno shvatio.Roby Petric je napisao/la:LLuX je napisao/la:Roby Petric je napisao/la:Da sam napisao "Diskutiraj s Tomislavom", bi li onda bilo prebaceno na diskusije?
Ajd bar netko kuzi zajebanciju ovdje
Inace, sto se tice zajebancije na forumima, mislim da to dopustam u vecoj mjeri, i zato je ovaj forum poseban.
Z0CKY je napisao/la:koristi inviteove , budi dobar sa bogatima (oporuke) , kad steknes pocetni kapital onda je lakse.
znaci za pocetak mozemo reci:
- rad
- trening
- inviteovi
- oporuke
osnovni je problem (mozda je to cak prednost igre) sta treba dosta vremena za razvoj, vise kao maraton nego sprint na 100 m.
tako za stjecanje ozbiljnijeg pocetnog kapitala treba bar mjesec dana
Pa i ne bas... kroz nekih par poteza kroz tjedan do dva mozes skupit pozamajsni kapital ...
Ako znas odigrat tih par poteza, naravno invajtovi ti uvijek dizu osnovicu, samim time i zaradu ...
Ako znas odigrat tih par poteza, naravno invajtovi ti uvijek dizu osnovicu, samim time i zaradu ...
Relic- Broj postova : 81
Registration date : 23.10.2008
inviteovi , radi redovno(uvijek trazi bolji posao) , i ako si pametan trgovat kao mjenjacnica (moze se dobra lova dignit)
Gost- Gost
hmmm inviteovi?
jel se jos uvijek dobiva gold za to?
jel se jos uvijek dobiva gold za to?
Uz sve inviteove (neki su prosli, neki nisu, neki useri su odustali...) i rad nikako da skupim za kupit koji gold.... ovo mi je stvarno zamorno, svaki dan pos"o, kuca, birtija... boring..
Saljem apel svima koji mogu dati/posudit koji gold da napokon pocnem vrtit neku lovu..
Saljem apel svima koji mogu dati/posudit koji gold da napokon pocnem vrtit neku lovu..
http://www.erepublik.com/en/article/official-reserve-bank-loan-program-693957/1
Probaj posuditi pare, procitaj to.
A cuj, tako je svima, tesko je do golda doc, a i kada imas kompaniju, 50% ih propadne, treba znat lovu vrtiti.
Probaj posuditi pare, procitaj to.
A cuj, tako je svima, tesko je do golda doc, a i kada imas kompaniju, 50% ih propadne, treba znat lovu vrtiti.
interesting...
koji je status Reserve bank? organizacija, kompanija...?
kako da dodjem do nje (osim prateci link iznad)?
koji je status Reserve bank? organizacija, kompanija...?
kako da dodjem do nje (osim prateci link iznad)?
Stranica 1 / 1.