SO accounts
2 posters
Stranica 1 / 1.
SO accounts
ovako moze jedno pitanje ako neko mozda zna ista o ovome!! znan sta sve ne smis radit sa so accountima !! ali samo jedna stvar-vidim da mnogi GM-i otvaraju SO i SO preuzme sve kompanije i oni su vlasnici i radnici !! to bi ja napravij ako mogu jer volija bi povecavat skill ne samo drzat kompanije
Gost- Gost
Re: SO accounts
A pitanje u ovome je ?
Inace to se i nesmije .... moras ugovor potpisat za to da SAM vodim SO, i jos to AKO ti admini dopuste...
Inace to se i nesmije .... moras ugovor potpisat za to da SAM vodim SO, i jos to AKO ti admini dopuste...
Gost- Gost
Ma, oni ionako ne provjeravaju takve stvari. Imaš masu osoba koje imaju takve račune i ništa im se nije dogodilo.
Također, postoje i računi koji su kontrolirani od više osoba odnosno oni su kao ravnopravni partneri.
Također, postoje i računi koji su kontrolirani od više osoba odnosno oni su kao ravnopravni partneri.
Caius- Broj postova : 8
eRepublik lokacija : USA
Registration date : 03.07.2008
Nesmije se SO kontrolirat 1 osobom, zadnje vrijeme je to gledana i to uzasno ...
Odreli su dvoje ljudi koji idu po SO topicu i provjeravaju jel se svi SO vode sa dvijema ili vise osoba
Odreli su dvoje ljudi koji idu po SO topicu i provjeravaju jel se svi SO vode sa dvijema ili vise osoba
Gost- Gost
A nije toliko ... mislim je ali ... ipak ... dobivaju oni pare za to
To ti traje 2-3 dana, a njima je to zadano za tjedan dana...
7-3, dobis 4 dana ''slobodno ''
To ti traje 2-3 dana, a njima je to zadano za tjedan dana...
7-3, dobis 4 dana ''slobodno ''
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.