V1
+12
maxell
qertz
Sucko
LLuX
cmdgeneralmarka
Azrael
Lukok
Roby Petric
fredrikstadt
Prle
leshinari
djubrex
16 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: V1
Di je podravka ljudi?!?
zelim q3 hranu <_<
zelim q3 hranu <_<
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
Zašto mi nudi da već sad glasam kad si izbori za 21 dan ja mislim?
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
ja jos cekam link sa raw materialima...znam da je bio i ovdje na forumu ali ne mogu naci nikako
nisam htio otvarat novu temu, pa pitanje postavljam ovdje
na današnji dan je trebao biti smanjen inventory na 10 slotova, inbox na samo 30 poruka, 3 dozvoljena shout-a. umjesto toga su obrisali onaj datum ispod inventory koji je prijetio da ćemo izgubit sve te stvari, i dodali još lvl-a, tako da 14. nije više maksimalan
zar su sve one peticije uslišene od strane admina, ili me sutra čeka gorki sudar sa realnošću?
na današnji dan je trebao biti smanjen inventory na 10 slotova, inbox na samo 30 poruka, 3 dozvoljena shout-a. umjesto toga su obrisali onaj datum ispod inventory koji je prijetio da ćemo izgubit sve te stvari, i dodali još lvl-a, tako da 14. nije više maksimalan
zar su sve one peticije uslišene od strane admina, ili me sutra čeka gorki sudar sa realnošću?
mogwaii i meni je cudno , sigurno je samo privremeno, jer adminima treba novac a sve peticije znace sto manje RL love a to njima ne odgovara
BTW Imam najveci level od svih Hrvata koliko vidim 17 i blizu 18
a jos nemam ni jedan achivement koji donose najvise bodova
BTW Imam najveci level od svih Hrvata koliko vidim 17 i blizu 18
a jos nemam ni jedan achivement koji donose najvise bodova
Gost- Gost
Da, došlo je do promjena, tu je popis novih levela, s time da imate gore linkove s objasnjenjima koliko se dobije XP bodova za što, i tak dalje...
ma da. 5 golda za svaki lvl iznad 14og
kewl
edit: sad je sve kako su i obecali. 10 slotova, 30 poruka ... mamicu im
kewl
edit: sad je sve kako su i obecali. 10 slotova, 30 poruka ... mamicu im
mogwaiii je napisao/la:ma da. 5 golda za svaki lvl iznad 14og
kewl
Da, nadam se da ce to i isplatiti danas kak su najavili...
Samo mi je malo sumnjivo to, ima jako mnogo igraca iz Bete koji imaju 14+ level, a to je 5-15 Golda po takvom igracu, a takvih je najmanje 3-4000 (onako, od oka, ali vjerojatno i puno vise, mozda duplo).
Zar oni zbilja misle ubaciti stotinjak tisuca golda u svjetsku ekonomiju samo tako?
Roby Petric je napisao/la:mogwaiii je napisao/la:ma da. 5 golda za svaki lvl iznad 14og
kewl
Da, nadam se da ce to i isplatiti danas kak su najavili...
Samo mi je malo sumnjivo to, ima jako mnogo igraca iz Bete koji imaju 14+ level, a to je 5-15 Golda po takvom igracu, a takvih je najmanje 3-4000 (onako, od oka, ali vjerojatno i puno vise, mozda duplo).
Zar oni zbilja misle ubaciti stotinjak tisuca golda u svjetsku ekonomiju samo tako?
Roby meni fali 5 medalja a to je 25 golda obecali su stavit ima 2 mjeseca.
Isto tako zasad 20 golda za levele ali nevjerujem da cu ikad dobit tih 45 golda admini su najveci uljezi u ovoj igri.Igra ima sjajnu ideju ali oni sve uniste.
GOLDI hmmmm.bas sam jednom na erepublik forumu napisao da ce doc do krize nedostatka golda.U beti je veliki iznos golda ulazio od invitea(citaj multija)
sad nitko ne koristi invite,zasto?jer svi radije kad reklamiras igru se sami regaju nego daju mail(misle virusi ovo ono).SADA JE JEDINI NACIN na koji gold ulazi-kupovina golda eurima,a to mali broj ljudi radi(nikada primjerice nisam cuo da je neki hrvat kupio?).
pazi to je jedini ulazak , a dnevno se trose tisuce! golda u ratovima , onda jos kreiranje kompanija , novina .....moraju jednostavno smislit nesto novo jer golda ce bit sve manje
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:
GOLDI hmmmm.bas sam jednom na erepublik forumu napisao da ce doc do krize nedostatka golda.U beti je veliki iznos golda ulazio od invitea(citaj multija)
sad nitko ne koristi invite,zasto?jer svi radije kad reklamiras igru se sami regaju nego daju mail(misle virusi ovo ono).SADA JE JEDINI NACIN na koji gold ulazi-kupovina golda eurima,a to mali broj ljudi radi(nikada primjerice nisam cuo da je neki hrvat kupio?).
pazi to je jedini ulazak , a dnevno se trose tisuce! golda u ratovima , onda jos kreiranje kompanija , novina .....moraju jednostavno smislit nesto novo jer golda ce bit sve manje
Znam ja to, bas smo o tome neki dan o tome raspravljali u Ministarstvu rada i dosli do zakljucka - da smo zapravo dobili hebeno puno novca, s obzirom na konstantan odljev Golda iz igre koji se ne pokriva vise preko inviteova, i da ce svaki Gold u hrvatskoj blagajni u buducnosti biti posebno vrijedan...
Prodaju nece pokrenuti tako brzo, barem ne tolilko koliko ce biti odljeva i zato su i poslozili levele i nagrade za podizanje, ali intervenirat ce malo cesce ako se ovako nastavi...
samo tri spanjolca su potrosila 4000 golda u jednoj bitki
zamisli kompletne obe vojske, ili ona bitka za western cape
koliko je tu love otislo
koliko je tu love otislo
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:samo tri spanjolca su potrosila 4000 golda u jednoj bitki
koliko je tu love otislo
Znam i samo pratim... I svaki dan sam sve bogatiji s istom kolicinom Golda na accountu:)
bice da su isplatili gold za levele. bar se meni niotkud pojavilo 5 golda, a niko mi nije donirao
dali gubim nešto novaca kad selim gold sa svog profila na svoju ORganizaciju i nazad. neki porez možda?
dali gubim nešto novaca kad selim gold sa svog profila na svoju ORganizaciju i nazad. neki porez možda?
Ja nisam dobio ništa a level sam 15 jer bi trebao onda nešto dobit?
Lukok- Broj postova : 270
eRepublik lokacija : Hrvatska,centralna
Registration date : 14.09.2008
Z0CKY je napisao/la:ja dobio 15 i gledam da nije neki bug?
14 -5
15-5
16-5
17-5
pa trebao sam dobit 20 golda
pogledaj malo bolje tablicu. za 14-ti se nedobije ništa
Income tax - valjda se racuna kao platamogwaiii je napisao/la:bice da su isplatili gold za levele. bar se meni niotkud pojavilo 5 golda, a niko mi nije donirao
Hrvat- Broj postova : 69
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija
Registration date : 17.08.2008
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.