integracija u politicki život..
+5
ratrak
blackcarmafia
GreenDevil
Tomislav
narf
9 posters
Stranica 1 / 1.
integracija u politicki život..
Znači, kak mi je plaća malo po malo rasla, priviknuo sam se na igru.. al mi je to i dosadilo, pa bi volio saznati kaj još mogu osim klikanja "work" i "train".. tj. kaj još ova igra nudi kaj dobivam ak se uključim u politiku, dal ću više dnevno igrati, koje su beneficije, a koji nedostaci? Koja je svrha novina, i kako da pratim samu politiku države i događanja u igri?
hvala erepublikanci!
hvala erepublikanci!
narf- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : hm?
Registration date : 11.09.2008
Re: integracija u politicki život..
pa citaj clanke, politicka aktivnost ti donosi bodove ako si u stranci no puno bodova dobijes ako si kongresman, mayor ili predsjednik
ako imas nekih kvaliteta ili se u nesto razumijes npr ekonomiju il tak slicno mozes bit aktivniji oko toga i malo uzet neke zadatke ili ministarstvo ili bit savjetnik itd.
ako imas nekih kvaliteta ili se u nesto razumijes npr ekonomiju il tak slicno mozes bit aktivniji oko toga i malo uzet neke zadatke ili ministarstvo ili bit savjetnik itd.
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
bravo drago mi ja ima zainteresiranih , nastavi tako pa mozda te postavim u kongres
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:bravo drago mi ja ima zainteresiranih , nastavi tako pa mozda te postavim u kongres
za razliku od nekih congressmana... ja to mjesto vec jako dugo cekam... ( 7 mjeseci... )
GreenDevil- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Croatia, Sisak
Registration date : 01.09.2008
green ja bi tebe davno stavio , ali ti si tek 31.08. malo aktivniji poceo bit a onda sam vec postavio listu za kongres !
ja mislim da si ti bio drugi po redu sto je izvisio
ja mislim da si ti bio drugi po redu sto je izvisio
Gost- Gost
Z0CKY je napisao/la:bravo drago mi ja ima zainteresiranih , nastavi tako pa mozda te postavim u kongres
polako, prvo da ja skužim kak pratit situaciju u JAR-u i svijetu
narf- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : hm?
Registration date : 11.09.2008
samo citaj novine
Tomislav- Broj postova : 896
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 26.07.2008
nedostatci - visis na rečunalu cijele dane , ernesto ti pise: get a life
blackcarmafia- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : SA/newCRo
Registration date : 13.09.2008
i da samo da znaš, ovi što su ti nadređeni su Hrvati. Nemoj sebe i nas mučit slanjem poruka na stranom jeziku:D.
ratrak- Broj postova : 353
eRepublik lokacija : Svuda pomalo...
Registration date : 30.06.2008
ratrak je napisao/la:i da samo da znaš, ovi što su ti nadređeni su Hrvati. Nemoj sebe i nas mučit slanjem poruka na stranom jeziku:D.
Gost- Gost
Zanima me da li Party Presidency, Congress i Country presidency imaju kakvu ekonomsku dobit ili kakve druge beneficije?
Koja je razlika izmedu Party Presidency i Country presidency?
Koja je razlika izmedu Party Presidency i Country presidency?
Nemaju nikakvu ekonomsku dobit.
Party presidency je samo onaj covijek koji je preds. partije, kao recimo Milanovic u SDP-u, dok je country presidency, onaj koji je preds. drzave, ali moras biti preds. partije da bi mogao biti u utrci za preds. drzave, to je mogli bismo rec kao danas Sanader, preds. HDZa. No on je premijer, malo je drugacije to u ovoj igri.
Party presidency je samo onaj covijek koji je preds. partije, kao recimo Milanovic u SDP-u, dok je country presidency, onaj koji je preds. drzave, ali moras biti preds. partije da bi mogao biti u utrci za preds. drzave, to je mogli bismo rec kao danas Sanader, preds. HDZa. No on je premijer, malo je drugacije to u ovoj igri.
Sucko je napisao/la:Nemaju nikakvu ekonomsku dobit.
Primio na znanje
Sucko je napisao/la:Nemaju nikakvu ekonomsku dobit.
sucko predsjednik partije ne mora bit kandidat moze on izraziti potporu bilo kojem stanovniku zemlje i kandidirati ga , ovo je od V1
Gost- Gost
komentiraj članke,radi puno postova na forumu...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Stranica 1 / 1.