jel ovih dana dolazi V1
+6
djubrex
blackcarmafia
IvanGoodOne
Mario Kamenjak
Sucko
cmdgeneralmarka
10 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
jel ovih dana dolazi V1
pitam zbog onoga sto pise kad se ocu logirat ne erepublik.
E i da kolko sam cuo nece vise biti mayora u V1
E i da kolko sam cuo nece vise biti mayora u V1
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 13.08.2008
Re: jel ovih dana dolazi V1
Evo sada se moze ulogirat, al sve je nes sjebano, v1 dolazi sljdeceg mjeseca izmedu 1 datuma u mjesecu i 15 dana u mjesecu.
I da, ovi su izbori bili zadnji za mayore.
I da, ovi su izbori bili zadnji za mayore.
meni se ne moze ulogirat
kliknem na click here i pise neki error
kliknem na click here i pise neki error
Meni kad se ulogiram sve je bez grafičkog sučelja...sjebano...
edit složili su...
edit složili su...
Mario Kamenjak- Broj postova : 965
eRepublik lokacija : Križevci,Hrvatska
Registration date : 01.07.2008
Jaako je sporo...
Neznam dali je itko primjetio, ali sada vrijeme po nasem vremenu, tocno onoliko koliko je i u Hrvatskoj.
napokon..valjd askužili da hrvati rulaju u SA
IvanGoodOne- Broj postova : 200
eRepublik lokacija : HRVATSKA...SISAk
Registration date : 19.09.2008
sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...
Da, ma nema njih puno, ima ih maksimalno 10. i to teskih "nacionalista" koji pisu bezveze teme da dobiju zemlju, a ako vole Srbiju, bolje da je netraze sada, jer ce je ionako neko osvojiti, kao mi npr.
ma ima ih vise , 30ak , onaj jedan lik mi cestita na takeoveru , sta se tice rata - ja sam bio u njemackoj osvojili su poljsku sta su dobili >sranje !
u erepublika ratovi nemaju smisla samo bezveze bi potrosili lovu i riskirali tuđu regrutaciju !
u erepublika ratovi nemaju smisla samo bezveze bi potrosili lovu i riskirali tuđu regrutaciju !
Gost- Gost
A koliko ih mi bumo regrutirali???
teško da bi ih došlo kao finaca...Osvojili bi ih samo iz osvete,a ako bi oni regrutirali odmah bi napravili resistance war...
teško da bi ih došlo kao finaca...Osvojili bi ih samo iz osvete,a ako bi oni regrutirali odmah bi napravili resistance war...
ma ja nigdje nisam vidio srbe, a ovo za ratove je istina, sta je, je.
Ali sve mi se cini da ce se situacija promjeniti malo s uvodenjem V1.
Buduci da ce biti ovi raw materials ratovi ce se vecinom voditi zbog nedostatka njih.(slicno kao sto amerika jebe irak afganistan i ostale bliskoistocne zemlje, zbog nafte)
A ne isplati se osvojit cijelu zemlju osim ako nismo barem 5 puta brojniji, nego najbogatije teritorije i ostavit im najjadiniji grad i to je to, dok imaju barem jedan srpski grad nece zivjeti u hrvatskoj
Ali sve mi se cini da ce se situacija promjeniti malo s uvodenjem V1.
Buduci da ce biti ovi raw materials ratovi ce se vecinom voditi zbog nedostatka njih.(slicno kao sto amerika jebe irak afganistan i ostale bliskoistocne zemlje, zbog nafte)
A ne isplati se osvojit cijelu zemlju osim ako nismo barem 5 puta brojniji, nego najbogatije teritorije i ostavit im najjadiniji grad i to je to, dok imaju barem jedan srpski grad nece zivjeti u hrvatskoj
I to je u redu,da ih svedemo na ostatke na koje su nas oni htjeli svesti...
Ja sam za da stvorijo kosovo xD
blackcarmafia- Broj postova : 159
eRepublik lokacija : SA/newCRo
Registration date : 13.09.2008
Past ce bomba na Beograd. xD
https://www.youtube.com/watch?v=X55_z6pDjOo
Igrao sam vise od 4-5 ovak nekih online igra, i uvijek je bilo vise Hrvata nego Srba, a i uvijek je bilo vise Poljaka nego Njemaca.
https://www.youtube.com/watch?v=X55_z6pDjOo
Igrao sam vise od 4-5 ovak nekih online igra, i uvijek je bilo vise Hrvata nego Srba, a i uvijek je bilo vise Poljaka nego Njemaca.
Više Hrvata?
Ne bih rekao....
sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beogsve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...Naravno!
I da, ne radi E trenutno...
Ne bih rekao....
sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beogsve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...sve više srbi traže svoju državu...ako ju dobe mi krećemo put beograd,vojno naravno...Naravno!
I da, ne radi E trenutno...
djubrex- Broj postova : 392
eRepublik lokacija : Nottingham
Registration date : 02.07.2008
,ma mi ćemo dobiti,njih ima svega 30 ljudi,nemaju nigdje nikakvu vlast nego su raštrkani,i doista ako dođe i hrvatska a poslije ili istovremeno srbija,napravimo takeover,i onda kako nam se bude htjelo...sad lijepo imamo iskustva u takeoverima...
djubrex, sto ti je, nas je puno vise, na njihovima temam za trazenje drzave se spama o glupostima oko kosova.
A bilo bi dobra ideja da se netko od nas pravi srbin, postane tamo preds. i sjebe zemlju xD. "čae bre"
A bilo bi dobra ideja da se netko od nas pravi srbin, postane tamo preds. i sjebe zemlju xD. "čae bre"
gotcha1234 je napisao/la:,ma mi ćemo dobiti,njih ima svega 30 ljudi,nemaju nigdje nikakvu vlast nego su raštrkani,i doista ako dođe i hrvatska a poslije ili istovremeno srbija,napravimo takeover,i onda kako nam se bude htjelo...sad lijepo imamo iskustva u takeoverima...
e gotcha, gotcha pa sto si taki jadne srbe napadat, pravit take over na njima, ma jadni, sto su ti skrivili, ne zasluzuju oni take over od nas.
Treba provest etničko čišćenje a ne takeover
Ma,ne mislimtakeover kao da ostanemo tamo,nego da cancellamo sve saveze i onda proglasimo rat hrvatskoj...
I onda etnicko cisenje. xD Odemo malo i u bosni gdje je hrvatski dio.gotcha1234 je napisao/la:Ma,ne mislimtakeover kao da ostanemo tamo,nego da cancellamo sve saveze i onda proglasimo rat hrvatskoj...
bosna sigurno ne dolazi...
To ja vise iz fore. Ma skupit ce se muslimani i trazit zemlju, jer ce bosanski hrvati i srbi svatko u svoju zemlju. Mislim da ce narast populacija erepublika nakon V1.gotcha1234 je napisao/la:bosna sigurno ne dolazi...
ma bosna nebude nikada došla....baš zato jer je multinacionalna (prevelike tenzije)....
Ali ako dođe, Bosna, Srbija, Slovenija E Hrvatska (E-pripada)
Ali ako dođe, Bosna, Srbija, Slovenija E Hrvatska (E-pripada)
To će biti novi svjetski rat...
Ima muslimana, mozda oko 1.5 milijuna, moze ih se uz dobru volju mnogo okupiti, te zatraziti bosnu, jer nisu ni srbi ni hrvati.
A zašt je pakistan onda osvojio kinu???
da ne ne prcajo ko stakori ... i indija isto ... ko oce 10000 kineza i indijaca lol?
Zocky mislim da je obnrutoa, rat nam nikako nebi dobro dosao u RLu, ovo je samo igra, a necemo, ako cemo napadati ko muhe bez glave.
ma,jednom kada ćemo imati 2000 hrvata ćemo sigurno morat u napad...
jednom kad ce biti 5000 rumuna u okupirani sloveniji xD
optimist si mi ti
optimist si mi ti
Rumunji neće okupirati sloveniju garant,oni su obadvoje u atlantisu...ali mi govorimo o svemu južnijem od zagreba...
treba kad dobijemo hrvatsku zvat bosance da dodu i zajedno se s njima borit da dobiju bosnu, pa ako i ne dobiju to ce nam podici popularnost nakon ovog take over-a SA. A ako je dobiju, bit cemo dobri s njima i kad dode srbija zajedno ju sjebat.
Ipak:
Jebo zemlju koja bosne nema
Ipak:
Jebo zemlju koja bosne nema
samo 4 miljuna ljudi ima to sreču da žive u bosni, ostali je nemaju al imajo sve drugo
lol black dobar
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
moram priznat imao par bosanaca u stranci te jako puno cestitki iz srbije vidim da se regrutaju jako dobro u zadnje vrime , samo nam jos slovenci nisu izrazili podrsku i ne tribaju , bmc ti si iz ljubljane?
Gost- Gost
Koliko ih se regrutiralo???,sigurno ih nema više nego nas...
Ma ima ih nes sitno, ako je 15 aktivno dajem ruku. Nekih 2-3 koje su muhe bez glave su napravili 2245 topica da dobiju Srbiju, i spamaju o Kosovu.
Da, Srbi nam ne trebaju!
a zasto ne bi radili na dobrosusjedskim odnosima, ne treba sve u RL odmah
Neznam koja je isplativost ratova na Balkanu.
Podršku svaku trebamo prihvatit.
Kao što je netko rekao ovo je igra, a ne RL. Nebi trebali nastavljat Domovinski rat. Ako uđemo u rat s nekim ostali će nas dodatno podjebat. Slovenci će stat uz Srbe, a mi ćemo bit sami. Mi gubimo...
Bolje da bude mir i da si pomažemo i da damo podršku ostalima. U suprotnom mi propadamo.
Ako netko ne razumije:
Slovenci su više protiv nas nego protiv Srba. Rat je bio prije 16 godina, a mi se s njima još uvijek svađamo oko mora. Tako da će stat na stranu Srba.
Podršku svaku trebamo prihvatit.
Kao što je netko rekao ovo je igra, a ne RL. Nebi trebali nastavljat Domovinski rat. Ako uđemo u rat s nekim ostali će nas dodatno podjebat. Slovenci će stat uz Srbe, a mi ćemo bit sami. Mi gubimo...
Bolje da bude mir i da si pomažemo i da damo podršku ostalima. U suprotnom mi propadamo.
Ako netko ne razumije:
Slovenci su više protiv nas nego protiv Srba. Rat je bio prije 16 godina, a mi se s njima još uvijek svađamo oko mora. Tako da će stat na stranu Srba.
alo...o čemu vi, kakvi ratovi
pa nemamo još ni H od Hrvatske a vi već neke osvajačke planove...mi smo i bit ćemo mala zemlja tako da......samo strpljivo igraj, pokoravaj se velikima sve do jednog dana
pa nemamo još ni H od Hrvatske a vi već neke osvajačke planove...mi smo i bit ćemo mala zemlja tako da......samo strpljivo igraj, pokoravaj se velikima sve do jednog dana
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
Sve je u paktovima, a ako cemo ikada napadati Srbiju, nece to biti uskoro, jer mi imamo 1000 vaznijih stvari nego to uciniti.
Premjestam ovaj topic, na dio oko buduce hrvatske, jer samo o tome i pisemo tu.
Premjestam ovaj topic, na dio oko buduce hrvatske, jer samo o tome i pisemo tu.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.