Otvaranje Q1 grain u slavoniji
4 posters
Otvaranje Q1 grain u slavoniji
Da li ima mjesta za još jednu firmu? što kaže ceh?
napravio bi se upgrade na Q2 čim prije
napravio bi se upgrade na Q2 čim prije
Ivan Sokol- Broj postova : 8
eRepublik lokacija : Dalmatia
Registration date : 23.02.2009
Re: Otvaranje Q1 grain u slavoniji
Ako otvoriš Q1, odmah počinješ gubit novce jer je poslovanje Q1 upitno, a Q2 možeš, samo nitko ti ništa nemože garantirati...većina nas sada izvozi, po meni bolje ne.
rocker-ma- Broj postova : 298
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 11.12.2008
jako jako tezak posao je odrzat grain firmu u ovim trenucima na zivotu
savjetujem da probas u inozemstvu
Selector je napisao/la:jako jako tezak posao je odrzat grain firmu u ovim trenucima na zivotu
Koji je razlog tome? pa raste nam broj juzera, treba sve više i više fooda pa time i graina.
S obzirom da sam tek počeo, imao sam dojam da je otvaranje raw materijal firme najjednostavnije za početak....
pa najjednostavnije je, ali nećeš uspjet prodati ništa jer nećeš imati radnike, a produktivnost ti ovisi i o radnicima,a i njihovom wellnessu... pa će tebi cijena biti cca 0,7 HRK, a na tržištu je oko 55 lipa...
ako nemaš Q2 raw onda ti se kod nas ne isplati...ako želiš nemaš 30 golda ne isplati ti se ništa otvarati.... 5 golda organizacija, 20 tvrtka i 5 za plaće/raw i sl...
ako nemaš Q2 raw onda ti se kod nas ne isplati...ako želiš nemaš 30 golda ne isplati ti se ništa otvarati.... 5 golda organizacija, 20 tvrtka i 5 za plaće/raw i sl...
Alen Mislivecek- Broj postova : 160
eRepublik lokacija : Centralna Hrvatska
Registration date : 22.01.2009
Ivan Sokol je napisao/la:Selector je napisao/la:jako jako tezak posao je odrzat grain firmu u ovim trenucima na zivotu
Koji je razlog tome? pa raste nam broj juzera, treba sve više i više fooda pa time i graina.
S obzirom da sam tek počeo, imao sam dojam da je otvaranje raw materijal firme najjednostavnije za početak....
Ja sam cekao da se nadje netko da prodaje postojecu firmu pa smo ja i ivan uzeli popola
Umalo da nije krenula firma u minus u jednom trenutku a imali smo mozda i najkvalitetnijej radnike sa relativno nizim placama u tom ternutku
Tesko je jer se slabo prodaje. Tesko je jer mongoloidi dodju pa kad ti stavis 0.99 oni stave 0.98, pa ti na 0.98 a oni na 97 i tako dalje. Ako nemas povecu zalihu kapitala i dobre radnike tesko ces opstat
Evo otvorili ja i još par kolega Q2 grain preduzeće
(u stvari smo kupili postojeću)
Firma je Granum Q2, vidit ćemo kako će se s vremenom razvijat....
(u stvari smo kupili postojeću)
Firma je Granum Q2, vidit ćemo kako će se s vremenom razvijat....