malo nas je...
+10
plominjan
Prle
Friend
Roby Petric
purger
kadet_mika
danijel
Hrvoje Primarius
Sucko
neno
14 posters
Stranica 1 / 1.
malo nas je...
to je jedini razlog zasto smo u kurcu...
nije mi jasno da nemozemo napraviti agresivnu kampanju po drugim forumima da nam ljudi dodju...
nije mi jasno da nemozemo napraviti agresivnu kampanju po drugim forumima da nam ljudi dodju...
neno- Broj postova : 32
eRepublik lokacija : nema
Registration date : 08.09.2008
Re: malo nas je...
Poceli smo prije par dana, doslo je oko 30ak ljudi, igra je jos u beti, nema hravtske, to je glavni razlog sto nas jos nema.
vrijeme pisanja ovog post-a: 11.12.2008, 23:24
stanje:
Total Citizens 988
New Citizens today 543
Average Citizen level 5
dakle danas zbog onog clanka u novinama se i vise nego udvostrucila populacija.
stanje:
Total Citizens 988
New Citizens today 543
Average Citizen level 5
dakle danas zbog onog clanka u novinama se i vise nego udvostrucila populacija.
Hrvoje Primarius- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Central Croatia
Registration date : 11.12.2008
sad ih je 992.
baš su navalili
baš su navalili
danijel- Broj postova : 14
eRepublik lokacija : centralna hrvatska
Registration date : 10.12.2008
uskoro cemo gledat 4 mil stanovnika muahahahahaha
ma dobro je, ide lagano... vidio sam vec na par dobro posjecenih foruma topice eRepublik...
kadet_mika- Broj postova : 13
eRepublik lokacija : Slavonia
Registration date : 09.12.2008
Danas sam u jutarnjem procitao za tu igricu. I odlucio sam se prikljucit...
purger- Broj postova : 37
eRepublik lokacija : Northwest Croatia
ti...i njih 500
drzim fige svima! neka hrvatska postane ovdje jaca neg u pravom svijetu
Hrvoje Primarius je napisao/la:ti...i njih 500
Znam da se masa ljudi danas prikljucila vidjevsi clanak ali ta masa (cca. 60-70 %) prestat ce igrat nakon par dana. Međutim ja sam jos davno prije razmisljao kak bi bilo super kada bi postojala nekakva ovakva igra. I dogodilo se cudo... Tak da cu definitivno nastavit igrat.
purger- Broj postova : 37
eRepublik lokacija : Northwest Croatia
ja sma isto razmislajo tj. mastao o ovakvoj igri i onda sam vidio na bug-onlinu vijest dosao procitao o igri i nisam jednostavno mogao vjerovat da takvo nesta postoji
nastavit cu igrat sigurno evo bas sam danas zatvorio svoj zadnji acc na ikariamu i tamo sma se zadovoljio na nasem serveru sma bio top 30 na engleskom top 10..
u svakom slucaju se nadam da ce ljudi koji su sudjelovali u stvaranju ehrvatske donjet neke pametne odluke
kolko sma skuzio dosta od vas starijih ima dosta veza i utjecaja izvan grane
umjesto da se orijetniramo da iskoristimo obje strane i da jednoj i drugoj dadnemo nesto sto zele mi se vec orijentiramo za jednu stranu
zasto jednostavno ne uđemo u jedan savez i špijamo za drugi
treba biti svestran i iskoristiti sve moguče da dignemo hrvatsku u visine gdje nam nitko nece moci nista :-)
nastavit cu igrat sigurno evo bas sam danas zatvorio svoj zadnji acc na ikariamu i tamo sma se zadovoljio na nasem serveru sma bio top 30 na engleskom top 10..
u svakom slucaju se nadam da ce ljudi koji su sudjelovali u stvaranju ehrvatske donjet neke pametne odluke
kolko sma skuzio dosta od vas starijih ima dosta veza i utjecaja izvan grane
umjesto da se orijetniramo da iskoristimo obje strane i da jednoj i drugoj dadnemo nesto sto zele mi se vec orijentiramo za jednu stranu
zasto jednostavno ne uđemo u jedan savez i špijamo za drugi
treba biti svestran i iskoristiti sve moguče da dignemo hrvatsku u visine gdje nam nitko nece moci nista :-)
da si malo duže u igri shvatio bi zašto nećemo uć u jedan a špijat za duži
Prle- Broj postova : 483
eRepublik lokacija : Nelsprut
Registration date : 29.06.2008
ja danas prosirio pricu po vojarni do sutra ocekujem da ce pola kadetske bojne biti ovdje
kadet_mika- Broj postova : 13
eRepublik lokacija : Slavonia
Registration date : 09.12.2008
Evo i ja sam pročitao danas jutarnji sa malim zakašnjenjem.
Nije bilo novog u kafiću pa uzeo stari broj i evo me
Nije bilo novog u kafiću pa uzeo stari broj i evo me
plominjan- Broj postova : 5
eRepublik lokacija : vozilici
Registration date : 12.12.2008
ja sam danas vidio temu na krizevackom forumu i reko idem se regat.....kad ono ima i hrvatska.....i vidjoh da je nova i odma poceo spamat po firmi da se dodu ljudi regat i pomognu u izgradnji
Minotaur Black- Broj postova : 9
eRepublik lokacija : Croatia, Central Croatia
meni je neki frend reko(na forumu) i na internetu sam na to slucajno naletil,pa sam reko zkj ne....i eto me....
igra je inace stvarno dobra ali je i dosta teska...zbog naseg stanja sada(premalo clanova) i zbog toga ce ljudi odustajat...ja sam se danas prijavio
i iskreno juce sam bio amerikanac i ono nis ne kontam i vidim u novinama da ima i hrvatska pa reko idem ja di su moji korjeni ))
meni samo nije jasno kako su place tako jadne...
ja imam jos samo 27 kn...imam 52 onog wellnesa(kak se vec pise) kak da ja zaradim vise paraaaa
i iskreno juce sam bio amerikanac i ono nis ne kontam i vidim u novinama da ima i hrvatska pa reko idem ja di su moji korjeni ))
meni samo nije jasno kako su place tako jadne...
ja imam jos samo 27 kn...imam 52 onog wellnesa(kak se vec pise) kak da ja zaradim vise paraaaa
Matej Balatinac- Broj postova : 30
eRepublik lokacija : Slavonija
Ima nas puno, sto govoris? Ovo je star topic. Igra nije teska, zavisi koju poziciju imas i koliko se aktiviras, igra sama po sebi nema puno pravila.
A trenutno je u erepubliku kriza kao u i RLu, jer kompanije koje proizvode grain, dijamante, naftu, kako bi se moglo raditi hrana, gifotvi.... nemaju dovoljno visoke radnike sa skillovima, jer su te kompanije dodane nedavno, tako i skillovi, zbog toga se malo proizvodi toga, pa nema ni dovoljno hrane, ni oruzja, ni ticketa...ali svaki dan situacija je malo po malo bolja, jer ovima rastu skillovi.
U Hrvatskoj je situacija posebno losa, jer nas je admin sjebao, nista nemozemo do kongresnih izbora, uglavnom, ovo i je zabava, moras biti snalazljiv da prezivis par dana do izbora, koji su na Bozic.
A trenutno je u erepubliku kriza kao u i RLu, jer kompanije koje proizvode grain, dijamante, naftu, kako bi se moglo raditi hrana, gifotvi.... nemaju dovoljno visoke radnike sa skillovima, jer su te kompanije dodane nedavno, tako i skillovi, zbog toga se malo proizvodi toga, pa nema ni dovoljno hrane, ni oruzja, ni ticketa...ali svaki dan situacija je malo po malo bolja, jer ovima rastu skillovi.
U Hrvatskoj je situacija posebno losa, jer nas je admin sjebao, nista nemozemo do kongresnih izbora, uglavnom, ovo i je zabava, moras biti snalazljiv da prezivis par dana do izbora, koji su na Bozic.
simbolicno. Ajmo to obiljezit ko blagdan kada je eHrvatska stala na vlastite noge i pocela aktivno strukturirat svoju sudbinu.
Vec jesmo, taj dan je 10, svaki dan u mjesecu taj dan cemo nes napraviti, uglavnom na trosak drzave ce biti, nes sitno.
juhu...i festu bumo imali...
ja doniram 100 litri noje
ja doniram 100 litri noje
gradjanin phnx- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : northweast
Registration date : 15.12.2008
Stranica 1 / 1.