Nepriznavanje wellnessa za kuću
5 posters
Stranica 1 / 1.
Nepriznavanje wellnessa za kuću
Zanima me jel još netko ima ovaj problem, jel već nekih tjedan dana mi uopće ne priznaje wellness koji mi nosi kuća (Q2).
Javite se !
Javite se !
Re: Nepriznavanje wellnessa za kuću
Jel jedeš?
Pa čekaj malo, imaš 97% wellnessa! Računaj si ovdje: http://www.cccp-group.org/index.php?page=erep_wellnesscalc
Pa čekaj malo, imaš 97% wellnessa! Računaj si ovdje: http://www.cccp-group.org/index.php?page=erep_wellnesscalc
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
trenutno mi je stanje takvo jel sam razmjenio 3 gifta.
Očito neki bug, neznam kaj drugo, sam me zanima jel još netko ima takvih problema....
Očito neki bug, neznam kaj drugo, sam me zanima jel još netko ima takvih problema....
Ne znam da li si razumio što ti je pokušao objasniti (i otišao na onaj link provjerit koliko stvarno wellness-a dobijes od food-a i kuce)
Al da pojednostavnim: Ako imas 90 wellnessa od hrane i kuće dobijes wellnessa u iznosu 0.6 * (q kuće + q hrane)
Točna formula je (1.5- % wellnessa)*(q kuće + q hrane)
Ako i dalje dobivaš premalo wellness-a, prijavi adminima (ikona contact na dnu ekrana)
Al da pojednostavnim: Ako imas 90 wellnessa od hrane i kuće dobijes wellnessa u iznosu 0.6 * (q kuće + q hrane)
Točna formula je (1.5- % wellnessa)*(q kuće + q hrane)
Ako i dalje dobivaš premalo wellness-a, prijavi adminima (ikona contact na dnu ekrana)
malosanmaka- Broj postova : 47
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 16.01.2009
Pa jesi izračunao na onom linku!? I kakav kruh jedeš? I vidim da vodiš dvije kompanije, zbog toga isto gubiš.
Napravi organizaciju i tamo prebaci firme, i onda još možeš raditi u svojoj firmi
Napravi organizaciju i tamo prebaci firme, i onda još možeš raditi u svojoj firmi
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
Tnx, ipak nije bug neg "Za svaku firmu koju vodiš svaki dan gubiš 1 wellness..."
Stranica 1 / 1.