Ivan Veliki - kandidat HUS-a za Istru i Kvarner
2 posters
Erepublik :: POLITIKA :: IZBORI 2009 :: Kongresni izbori
Stranica 1 / 1.
Ivan Veliki - kandidat HUS-a za Istru i Kvarner
Ivan Veliki Drage sugradanke i sugradani, moja kandidatura za kongres Kako se prvi put kandidiram u eSvijetu za mjesto u Kongresu, u par recenica prestavio bih sebe: Zovem se Ivan Veliki, i ovu igru igram nesto duze od tri mjeseca. Zivim u Porecu, u Istri i imam 27 godina, radim kao recepcioner u hotelu. Online igre sam poceo igrati zbog sve cesci nocni smjena tako da uz eRepublik igram i HT. eRepublik: Kandidiao sam se u regiji Istra i Kvarner. Kada sam poceo igru nisam se vidio u politci vec kao vojnik, ono sto je promjenilo moju odluku je sto sam nakon dva mjeseca poceo uvidati nepravde, vidio sam ljude koji su usli u kongres samo zbog 5 golda i nista nisu radili a dio njih je i napustio kongres prije isteka mandata. Ono sto pocnem to i zavrsim, tako da ako me izaberete svoj mandat cu odraditi do kraja. Po prirodi sam radoholicar pa bih se pozvao na izreku: Tko radi taj i grijesi zato i ne ispadne uvjek sve sto uradim kako treba, znam pogrjesiti, ali uvjek dam sve od sebe. Za mene je casno biti kongresmen eHrvatske i bit ce mi cast ako date svoj glas HUS-u i njegovim kandidatima. LP Ivan Veliki |
Ivan Veliki- Broj postova : 10
eRepublik lokacija : Istra
Registration date : 13.12.2008
Similar topics
» HLD-ov kandidat u Slavoniji-letodred
» Kandidatura Ivan Radman
» PROBLEM VELIKI
» Arhandeo kandidat HUS-a
» Kandidatura Ivan Radman
» PROBLEM VELIKI
» Arhandeo kandidat HUS-a
Erepublik :: POLITIKA :: IZBORI 2009 :: Kongresni izbori