Kandidatura - The_Fico, Northwest Coatia (HUS)
4 posters
Erepublik :: POLITIKA :: IZBORI 2009 :: Kongresni izbori
Stranica 1 / 1.
Kandidatura - The_Fico, Northwest Coatia (HUS)
Dragi građani eHrvatske,
Želio bih se predstaviti onima koji me još ne znaju, ja sam The_Fico, u eRepubliku, ili Filip u RL.
eRepublik igram tek oko mjesec dana, ali u potpunosti shvaćam igru, te smatram da imam dovoljno znanja da budem u kongresu.
Mislim da bi vaš glas trebao pripasti meni, zbog toga što sam aktivan na forumu, na chatu i normalno u igri. Pišem novine Lokalni list, u kojoj i stari i novi igrači mogu pronaći korisne informacije vezane uz igru. Uz moju pomoć je eRepublik izašao kao i kao igra tjedna na net.hr . Dok mi ne završi ovaj mandat, dajem vam obećanje da neću otići iz eHrvatske, te ću redovito glasati za(ili protiv) novih zakona, te pomoći eHrvatskoj u još boljem razvoju…
I zato smatram da bi vi trebali dati glas meni i HUS-u.
Hvala.
P.S. Kandidat sam za Northwest Croatia
Želio bih se predstaviti onima koji me još ne znaju, ja sam The_Fico, u eRepubliku, ili Filip u RL.
eRepublik igram tek oko mjesec dana, ali u potpunosti shvaćam igru, te smatram da imam dovoljno znanja da budem u kongresu.
Mislim da bi vaš glas trebao pripasti meni, zbog toga što sam aktivan na forumu, na chatu i normalno u igri. Pišem novine Lokalni list, u kojoj i stari i novi igrači mogu pronaći korisne informacije vezane uz igru. Uz moju pomoć je eRepublik izašao kao i kao igra tjedna na net.hr . Dok mi ne završi ovaj mandat, dajem vam obećanje da neću otići iz eHrvatske, te ću redovito glasati za(ili protiv) novih zakona, te pomoći eHrvatskoj u još boljem razvoju…
I zato smatram da bi vi trebali dati glas meni i HUS-u.
Hvala.
P.S. Kandidat sam za Northwest Croatia
Josip Josipovic- Broj postova : 27
eRepublik lokacija : slavonija
Registration date : 19.12.2008
drBozaChaos- Broj postova : 88
eRepublik lokacija : Slavonija
Registration date : 10.12.2008
Re: Kandidatura - The_Fico, Northwest Coatia (HUS)
go fico, go fico :D
Krecha- Broj postova : 11
eRepublik lokacija : Croatia / South Dalmatia
Registration date : 09.12.2008
Similar topics
» Moja Kandidatura
» Izbori 25.03. - Northwest Croatia - HUS - MindTaker
» kandidatura (HUS)
» kandidatura
» kandidatura
» Izbori 25.03. - Northwest Croatia - HUS - MindTaker
» kandidatura (HUS)