Kandidatura Moroplovac
2 posters
Erepublik :: POLITIKA :: IZBORI 2009 :: Kongresni izbori
Stranica 1 / 1.
Kandidatura Moroplovac
Postovani egradani
Ja bi volio da glasate za mene jer dosta provodim vrijeme na erepublik-u
ja mozda nisam dobar izbor za kongres ali bi volio imati nova iskustva u erepubliku
iskustva u esvijetu sam dosta imao vidio dosta takeovera i cak se borio u ratu.
Moji ciljevi su da promoviram ekonomiju, politiku i vojsku eHrvatske, znam sto je dobro za eHrvastku.
egradani i mislim i na vas necete ostati zapostavljeni... posaljite pm u igri da cujem vase primjedbe i (ako) udem u kongress bit cu za vas...
nadam se da ce me roby prihvatiti za kandidata za Istu i Kvarner
pozdrav vas Moroplovac
Ja bi volio da glasate za mene jer dosta provodim vrijeme na erepublik-u
ja mozda nisam dobar izbor za kongres ali bi volio imati nova iskustva u erepubliku
iskustva u esvijetu sam dosta imao vidio dosta takeovera i cak se borio u ratu.
Moji ciljevi su da promoviram ekonomiju, politiku i vojsku eHrvatske, znam sto je dobro za eHrvastku.
egradani i mislim i na vas necete ostati zapostavljeni... posaljite pm u igri da cujem vase primjedbe i (ako) udem u kongress bit cu za vas...
nadam se da ce me roby prihvatiti za kandidata za Istu i Kvarner
pozdrav vas Moroplovac
Zadnja promjena: Moroplovac; čet vel 19 2009, 15:36; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : malo prepravio)
Moroplovac- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : Kvarner
Registration date : 19.12.2008
Re: Kandidatura Moroplovac
Hm, pa sad, provođenje puno vremena na eRep-u ne znači da znaš puno toga. "Čak" si bio u ratu.
I ono što smatram da jedna ozbiljna kandidatura ne treba sadržavat je "i ostale stvar", lijepo napiši sve, da ljudi znaju. Potrudi se malo...
I ono što smatram da jedna ozbiljna kandidatura ne treba sadržavat je "i ostale stvar", lijepo napiši sve, da ljudi znaju. Potrudi se malo...
Re: Kandidatura Moroplovac
bio na satu pa morao pozuritHrvojeZ je napisao/la:Hm, pa sad, provođenje puno vremena na eRep-u ne znači da znaš puno toga. "Čak" si bio u ratu.
profesor neda da surfamo evo sad cu editirat
Moroplovac- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : Kvarner
Registration date : 19.12.2008
Similar topics
» Kandidatura Moroplovac (HDS)
» kandidatura (HUS)
» kandidatura
» kandidatura
» Kandidatura - The_K (HDS)
» kandidatura (HUS)
» kandidatura