kupnja
+6
HrvojeZ
Don Perignon
dSoKre
aquasonic
JuniorSoprano
cmdgeneralmarka
10 posters
Stranica 1 / 1.
kupnja
evo dosadno mi, nakupio malo love pa gledam jel ima kakva kompanija za kupit.
kada bi recimo odlucio kupiti neku q1 kompaniju, u kojim drzavama da je kupim i koju granu proizvodnje
kada bi recimo odlucio kupiti neku q1 kompaniju, u kojim drzavama da je kupim i koju granu proizvodnje
cmdgeneralmarka- Broj postova : 235
eRepublik lokacija : Croatia, Slavonia
Registration date : 13.08.2008
Re: kupnja
e i dali trebam osnovati organizaciju ili cu nju dobit sa tvrtkom
trebas osvnovat
JuniorSoprano- Broj postova : 104
eRepublik lokacija : JAR
Registration date : 18.08.2008
napravi organizaciju (u slavoniji) pa onda ajde u kupovinu ili osnivanje tvrtke. kad imaš organizaciju ti možeš radit u svojoj tvrtki a ako nemaš onda ne možeš (mislim).
Pogledaj malo po "companies for sale" a dobro gledaj pokrajinu u kojoj se tvrtka koja je na prodaji nalazi da ne bi kupio grain tvrtku koja se nalazi u Lici u kojoj nema grain resursa!
Pogledaj malo po "companies for sale" a dobro gledaj pokrajinu u kojoj se tvrtka koja je na prodaji nalazi da ne bi kupio grain tvrtku koja se nalazi u Lici u kojoj nema grain resursa!
aquasonic- Broj postova : 36
eRepublik lokacija : North Dalmatia
Registration date : 28.01.2009
ne. organizaciju otvori tam di mislis otvorist firmu, ili kupit firmu jer ces onda trebat bezveze kupovat jos i tickete da ju preselis kak bi mogo kupit firmu ak nije u toj regii u kojoj si otvoril org
kad otvorrs org onda mozes radit di hoces, znaci mozes i u svojoj firmi a mozes i negde drugdje, al ak samo otvaras firmu bez org onda u njoj moras radit (tak su mi bar rekli za ovo nisam 100% siguran za ovo, jer nisam to jos probo a ni necu)
kad otvorrs org onda mozes radit di hoces, znaci mozes i u svojoj firmi a mozes i negde drugdje, al ak samo otvaras firmu bez org onda u njoj moras radit (tak su mi bar rekli za ovo nisam 100% siguran za ovo, jer nisam to jos probo a ni necu)
JuniorSoprano je napisao/la:ne. organizaciju otvori tam di mislis otvorist firmu, ili kupit firmu jer ces onda trebat bezveze kupovat jos i tickete da ju preselis kak bi mogo kupit firmu ak nije u toj regii u kojoj si otvoril org
To sam i ja mislija, al sam pretpostavija da će firmu otvarat u Hrvatskoj. Slavonija je po meni najbolje mjesto za otvoriti organizaciju u Hrvatskoj a možeš kupovati firme iz cijele Hrv.
aquasonic je napisao/la:JuniorSoprano je napisao/la:ne. organizaciju otvori tam di mislis otvorist firmu, ili kupit firmu jer ces onda trebat bezveze kupovat jos i tickete da ju preselis kak bi mogo kupit firmu ak nije u toj regii u kojoj si otvoril org
To sam i ja mislija, al sam pretpostavija da će firmu otvarat u Hrvatskoj. Slavonija je po meni najbolje mjesto za otvoriti organizaciju u Hrvatskoj a možeš kupovati firme iz cijele Hrv.
pa ovisi kaj misli otvorit, recimo ak misli wood nije
...sumnjam da će wood otvorit a uvijek može kupit takvu tvrtku jer se non stop prodaju.
JuniorSoprano je napisao/la:kad otvorrs org onda mozes radit di hoces, znaci mozes i u svojoj firmi a mozes i negde drugdje, al ak samo otvaras firmu bez org onda u njoj moras radit (tak su mi bar rekli za ovo nisam 100% siguran za ovo, jer nisam to jos probo a ni necu)
Ovo prvo je točno, ako imaš org, to ti je drugi account i možeš radit di hoćeš i šta hoćeš.
Ovo drugo je krivo. Ako otvoriš firmu ti si automatski njen General Manager i kao GM nemožeš radit uopće.
Ni u toj firmi ni u nijednoj drugoj.
Zato je org super stvar.
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
al jebiga nemam tolko golda imam 10 golda i ako osnujem org nemam za tvrtku, a stedit cu koji mjesec jos pa ce se nakupit
i moze lock na ovu temu
i moze lock na ovu temu
naci tvrtka i org se zasebno kupuju, a koja je cijena orga i tvrtke (kad ju osnujes)
Don Perignon- Broj postova : 40
eRepublik lokacija : Istra
Registration date : 17.02.2009
cmdgeneralmarka je napisao/la:al jebiga nemam tolko golda imam 10 golda i ako osnujem org nemam za tvrtku, a stedit cu koji mjesec jos pa ce se nakupit
i moze lock na ovu temu
S 10 golda ne možeš ništa... Nemoj ni kupovat tvrtku jer ćeš propast za par dana.
Don Perignon je napisao/la:naci tvrtka i org se zasebno kupuju, a koja je cijena orga i tvrtke (kad ju osnujes)
Ne. Organizacija se ne kupuje, sam je osnivaš na svom računu građana. Pod "my places" -> "Organizations" -> "create new". To te košta 5 golda i odabireš ime organizacije i lozinku. S njom se logiraš kao sa građanom na eRep.
A tvrtku kupuješ na "Company for sale" i ovisi koliko vlasnik postavi cijenu. Ako pak osnivaš tvrtku i kreiraš organizaciju, minimalno ti treba 25 golda, ali ako želiš profitirat, skupi još 10 golda da si miran. Jer se s manje nikako ne isplati.
e i da! ak nisi level 12 (ja mislim) nemozes otvorit organizaciji
Jedno pitanje vezano za firme i organizacije, ako 2ljudi imaju 1 firmu, kako to ide ako mi netko može ukratko objasniti...
Bio bi zahvalan
Bio bi zahvalan
Otvori se organizacija i u organizaciji otvorite firmu. I oba imate login i pass od te organizacije
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
The_Fico je napisao/la:Jedno pitanje vezano za firme i organizacije, ako 2ljudi imaju 1 firmu, kako to ide ako mi netko može ukratko objasniti...
Bio bi zahvalan
jedan od vas otvori organizaciju i za nju dobije novi acc i lozinku, ionda se odlogiras iz svoj acc i logiras na acc org, i onda na org kupis ili napravis firmu.. i das svom frendu lozinku da se moze i on logirat na organizaciju
eto kak ide iiii treba imat povjerenja u tome
Djuka- Broj postova : 143
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
Ne može se vidjet nigdje ime
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
i što je najbolje od svega, obojica možete istovremeno biti logirani na oragnizaciju
loody-chincho- Broj postova : 49
eRepublik lokacija : Croatia
Registration date : 20.09.2008
Stranica 1 / 1.