NAPAD NA MONETARY MARKET
+10
LLuX
12345
Don Perignon
split1700
Sumski
ivek81cro
Alen Mislivecek
G0RANJ
zedd1337
Selector
14 posters
Stranica 1 / 1.
NAPAD NA MONETARY MARKET
Dakle dogodio nam se napad na monetary, PEACE je pokupio sve kune sto smo imali na marketu zeleci nam uzdrmati ekonomiju
Molimo da ne prodajete kune (da bi ostale kod nas u opticaju) i da ne kupujete gold sa kunama (jer oni zaradjuju 0..01 gold po svakoj kuni koju su kupili a pokupili su brat bratu jedno 20 000 )
Ukoliko netko treba kuna za platiti radnike neka se dogovori s ljudima koji imaju pa neka se salje po starim vrijednostima donacijama ( zadnja je bila 0.02 - 53.4 )
Bitno je da ostane kod nas u optjecaju da drzava ne bi bezveze trosila na stampanje gold
Molimo da ne prodajete kune (da bi ostale kod nas u opticaju) i da ne kupujete gold sa kunama (jer oni zaradjuju 0..01 gold po svakoj kuni koju su kupili a pokupili su brat bratu jedno 20 000 )
Ukoliko netko treba kuna za platiti radnike neka se dogovori s ljudima koji imaju pa neka se salje po starim vrijednostima donacijama ( zadnja je bila 0.02 - 53.4 )
Bitno je da ostane kod nas u optjecaju da drzava ne bi bezveze trosila na stampanje gold
Zadnja promjena: Selector; čet vel 19 2009, 02:50; ukupno mijenjano 1 put.
Re: NAPAD NA MONETARY MARKET
Hm, čudno je to.
Uzete su i internacionalne i lokalne ponude.
Jako čudno.
Prečudno.
Ja bih rekao da su htjeli prikazati da je kod nas neki slom ili tako nešto.
Uzete su i internacionalne i lokalne ponude.
Jako čudno.
Prečudno.
Ja bih rekao da su htjeli prikazati da je kod nas neki slom ili tako nešto.
Ne mora znacit da je PEACE.Hm.... Neznam.Ima li koji biznis mogul u hrvatskoj koji ima svoje kompanije?Mozda je to takav profil osobe ucinio
Ne razumim se puno u ekonomiju pa necu puno ni govorit
Ne razumim se puno u ekonomiju pa necu puno ni govorit
G0RANJ- Broj postova : 16
eRepublik lokacija : Zagreb
Registration date : 17.12.2008
Ja mislim da je to napravljeno da se malo smanji black market....
Alen Mislivecek- Broj postova : 160
eRepublik lokacija : Centralna Hrvatska
Registration date : 22.01.2009
treba vidjet jel se to samo kod nas dogodilo ili postoji neka edrzava gdje se to vec desilo?
ivek81cro- Broj postova : 97
eRepublik lokacija : Hrvatska-centralna
Registration date : 11.12.2008
Ovakvih pokusaja je bilo i dosad, ali nisu uspjevali odnijeti svu domacu valutu. Zasad se stanje smirilo, no i dalje preporucam ne stavljanje vecih iznosa HRK na MM.
Sumski je napisao/la:Ovakvih pokusaja je bilo i dosad, ali nisu uspjevali odnijeti svu domacu valutu. Zasad se stanje smirilo, no i dalje preporucam ne stavljanje vecih iznosa HRK na MM.
Istina, do sada je bilo ovakvih pokusaja i nisu se uvelike odrazili na nasu ekonomsku situaciju.
Iz tog razloga, ispred HNBa stavim 4OOO HRK na market, kolicinu koja ne moze znatno utjecati na nase ekonomsko stanje.
pa jednostavno da drzava vise stampa i da kuna manje vrijedi, isto ako neznam koliko bi nam se to isplatilo...
Don Perignon- Broj postova : 40
eRepublik lokacija : Istra
Registration date : 17.02.2009
Ponovo PEACE pokazuje svoju pravu stranu, ne mogu ratom pa pokusavaju svim ostalim sredstvima
12345- Broj postova : 164
eRepublik lokacija : 5587
Registration date : 11.12.2008
Ako nekome trebaju kune, neka mi pošalje pm. Zamijenit ćemo kune za gold po starom tečaju.
Inače, moja organizacija facepalm ima ponude na tržištu, ali to je ponuda za strance.
Inače, moja organizacija facepalm ima ponude na tržištu, ali to je ponuda za strance.
ovo PEACE radi
napravio je to vec mnogim drzavama
napravio je to vec mnogim drzavama
LLuX- Broj postova : 624
eRepublik lokacija : Hrvatska, Slavonija (Os)
Registration date : 06.09.2008
zašto je danas poskočio monetary market? opet neka kriza, ili je puno ljudi povuklo pare i otišlo u rat?
neznam ja sam ujutro vido da je 1 golda se prodavao za 100 kn, moguce da je opet neko sve pokupovo ili je ovo kaj si ti reko, al kuna je ostala ista
edit: a i u canadi je ista stvar bila samo s njihovim novcima, 1 can se prodavo po 1 gold, sad je stablan
edit: a i u canadi je ista stvar bila samo s njihovim novcima, 1 can se prodavo po 1 gold, sad je stablan
JuniorSoprano- Broj postova : 104
eRepublik lokacija : JAR
Registration date : 18.08.2008
Zašto je skočilo na 1gold=60kn ? Ja sam ujutro prodavao po 53.xx, a kasnije po 54.xx....
Laponac- Broj postova : 12
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 09.12.2008
Možda zato što su ljudi pokupovali sve jer se boje upravo te cijene od 60 i više HRK po goldu... mislim da je vrijeme da se država malo uplete...
Ma neko je opet pokupovao sve s marketa:D
ma najkasnije do sutra ujutro ce se to normalizirati
ma najkasnije do sutra ujutro ce se to normalizirati
zubix- Broj postova : 109
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 03.11.2008
to je nacin zarade ako imate hrpu para. postoji vise nacina kako to iskoristiti
recimo, kuna je sad 0.02, pokupujete sve kune, stavite na market po 0.025 i netko ko je u frci plati vam vise nego ste vi platili
ili, gold se prodaje za 52 kune. vi nakupujete sve ponude do 55. stavite kune da se prodaju po 0.02, kad se prodaju stavite gold da se prodaje po 54 kune (zaradite dvije kune po goldu)
ima vjerovatno i jos nekih kombinacija koje mi ne padaju na pamet. dakle ne mora biti nizno napad ali kod nas je bio sigurno jer su mislili d anemamo u hnb-u golda kojim bi stampali nove kune
recimo, kuna je sad 0.02, pokupujete sve kune, stavite na market po 0.025 i netko ko je u frci plati vam vise nego ste vi platili
ili, gold se prodaje za 52 kune. vi nakupujete sve ponude do 55. stavite kune da se prodaju po 0.02, kad se prodaju stavite gold da se prodaje po 54 kune (zaradite dvije kune po goldu)
ima vjerovatno i jos nekih kombinacija koje mi ne padaju na pamet. dakle ne mora biti nizno napad ali kod nas je bio sigurno jer su mislili d anemamo u hnb-u golda kojim bi stampali nove kune
Similar topics
» Monetary Market
» Stock market
» Friend F. faq Monetary Market - Burza
» eRepublik Global Market Place
» Kuna i monetary - obavezno procitati
» Stock market
» Friend F. faq Monetary Market - Burza
» eRepublik Global Market Place
» Kuna i monetary - obavezno procitati
Stranica 1 / 1.