U Srbiju s tvrtkom!
3 posters
Stranica 1 / 1.
U Srbiju s tvrtkom!
Pozdrav,
Pošto je sada došla Srbija, razmišljao sam o otvaranju q1 grain tvrtke u Vojvodini gdje je grain High.
Ima koliko sam skužio 1 q1 tvrtka, 1 q2 tvrtka i 1 q3 tvrtka.
I jel se to meni čini ili su HRK I SKK iste jačine? 1 naše valute = 0.02 golda kao i njihove. Ili sam nešto krivo vidio.
Da se znam vodit po vrijednosti valute.
Pošto je sada došla Srbija, razmišljao sam o otvaranju q1 grain tvrtke u Vojvodini gdje je grain High.
I jel se to meni čini ili su HRK I SKK iste jačine? 1 naše valute = 0.02 golda kao i njihove. Ili sam nešto krivo vidio.
Re: U Srbiju s tvrtkom!
HrvojeZ je napisao/la:Pozdrav,
SKK ti je valuta Slovačke (Slovakia)
RSD ti je valuta Srbije i njezin tečaj se tek formira. Isto kao i za PHP (Filipini), MYR (Malezija) i SGD (Singapur).
Predlažem ti da staviš manju plaću da ne bi previše izgubio.
Pozdrav
prati kako druge tvrtke daju plaću.
Za sada im daj neku siću jer će vjerojatno biti dosta igrača s malim skillom, pa da ne bankrotiraš.
Tipa:
skill plaća
0 1
1 1.5
2 2
3 2.5
4 3.5
5 5
ili slično
Za sada im daj neku siću jer će vjerojatno biti dosta igrača s malim skillom, pa da ne bankrotiraš.
Tipa:
skill plaća
0 1
1 1.5
2 2
3 2.5
4 3.5
5 5
ili slično
Srbija je nova drzava tako da monetary market jos nije pravilno uspostavljen, imaju premalo domace valute u opticaju a time joj vrijednost raste.
Razlika izmedju kupovnog i prodajnog za RSD je gotovo 2, tocnije 1,8 u ovom trenutku. Znaci da ces za 3 golda koja si ulozio u place kad prodas proizvod mijenjam dinara u gold izgubiti 1,33 golda.
Preporucam svima koji otvaraju kompanije u Srbiji da na neko vrijeme pricekaju s promjenom domace valute u gold
Razlika izmedju kupovnog i prodajnog za RSD je gotovo 2, tocnije 1,8 u ovom trenutku. Znaci da ces za 3 golda koja si ulozio u place kad prodas proizvod mijenjam dinara u gold izgubiti 1,33 golda.
Preporucam svima koji otvaraju kompanije u Srbiji da na neko vrijeme pricekaju s promjenom domace valute u gold
Stranica 1 / 1.