Minimum wage in Norway = 35 NOK
+2
webstartm
dSoKre
6 posters
Stranica 1 / 1.
Minimum wage in Norway = 35 NOK
Jučer su vjerojatno Rusi izglasali zakon o minimalnoj plaći 35 NOK-a.
Danas je netko predložio da se vrati na 2 NOK-a ali vjerojatno neće proć.
Pitanje moje je znači ako netko novi dođe u Norvešku mora stavit minimum plaću 35 NOK-a, jer sam vidio na human resourcima da ima plać i manjih od 35 NOK-a.
Nije ni čudo da je tečaj od nekih 40 NOK-a = 1 Gold, pao na 75 NOK-a = 1 Gold
Danas je netko predložio da se vrati na 2 NOK-a ali vjerojatno neće proć.
Pitanje moje je znači ako netko novi dođe u Norvešku mora stavit minimum plaću 35 NOK-a, jer sam vidio na human resourcima da ima plać i manjih od 35 NOK-a.
Nije ni čudo da je tečaj od nekih 40 NOK-a = 1 Gold, pao na 75 NOK-a = 1 Gold
dSoKre- Broj postova : 306
eRepublik lokacija : SjeveroZapadna Hrvatska
Registration date : 11.12.2008
Re: Minimum wage in Norway = 35 NOK
da ,imam firmu tamo i prekinia san proizvodnju...a min wage je 35 noka ,ali ako si prije imao placu manju od toga ona ostaje ali se nemoze mijenjati i vlasnik firme nemoze zaposljavati nove radnike po placi manjoj od 35 noka...i jos dizu income taxove i vatove na sve zivo...shebalo ih skroz
Objavite u novinama upozorenje da ljudi ne idu gore dok je kaos, znači do slijedečih parlamentarnih izbora ili dok ne pokleknu pred pritiskom iransko-ruskih parlamentaraca.
Norvežani će nastavit trgovinu samo preko sistema donacija zbog novih poreza i napada na NOK.
Norvežani će nastavit trgovinu samo preko sistema donacija zbog novih poreza i napada na NOK.
Geronimo100- Broj postova : 23
eRepublik lokacija : NW Cro
Registration date : 10.12.2008
Sad bi se isplatilo ić radit tamo
I sa 0 skill 35 nok-a plaća Nabijem još jedan skill i velika plaća, opet skoro 0.5 golda po danu. Samo nitko sad vjerojatno ni ne traži više radnike. Budem pogledao na Human resources kakvo je stanje.
I sa 0 skill 35 nok-a plaća Nabijem još jedan skill i velika plaća, opet skoro 0.5 golda po danu. Samo nitko sad vjerojatno ni ne traži više radnike. Budem pogledao na Human resources kakvo je stanje.
Income tax na food i wep je 50%, a uskoro ce i na ostale, NOK nonstop pada u vrijednosti. Vecinom isplacuju place na donacije, tak da sumnjam da bi se isplatilo ic tamo.
malosanmaka- Broj postova : 47
eRepublik lokacija : South Dalmatia
Registration date : 16.01.2009
sad je minimum wage 90 NOK
Nizzde- Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008
ja iman tamo q3 dijamante...prekinia san proizvodnju...hebeni rusi i peace ,gubim gold dnevno ...
nemoj imati NOK na računu već isplačuj plače u goldu
Nizzde- Broj postova : 162
eRepublik lokacija : Hrvatska
Registration date : 14.12.2008
Nebrini se ,odavno sve pribaceno u gold:)Nizzde je napisao/la:nemoj imati NOK na računu već isplačuj plače u goldu
Stranica 1 / 1.